O saptamana la bunici
Raspunsuri - Pagina 4
Luizax spune:
DEDE..mijkatz posteriorul flat pe ciat...sau macar raspunde la mieluri! :)
Luizax - karkotash shef!
dede spune:
quote:
Originally posted by Luizax
Luizax - karkotash shef!
Karko, sunt flat-at :P ...
DeDe
Luizax spune:
ejt najpa daca nu vii. ata ete, las ca dau cu meilu dupe tine. Macar ai timp? sau ejt bizi sim raspunzi poimaine cand o sa fiu in vacantza? :PPP
quote:
Originally posted by dedequote:
Originally posted by Luizax
Luizax - karkotash shef!
Karko, sunt flat-at :P ...
DeDe
Luizax - karkotash shef!
Laura Takacs spune:
Al meu a fost crescut, de fapt supravegheat in timp ce noi eram la serviciu, de bunici pana anul trecut, dar locuiau aproape de noi si ori veneau ei la noi ori mergeam noi la ei. Acuma ca s-au intors in Romania va spun drept ca nu m-as simti in largul meu sa-l duc acolo peste vara, desi stiu ca ar fii bine ingrijit si ocrotit. Nu-mi place sa-l stiu departe de mine, nu mai mult de o ora departare si nu pentru mult timp.
Avem insa prieteni care si-au "parasutat" copilul in tara la parinti de cand s-a nascut (de vreo 8 ani) si copilul nici mama nici tata nu le spune. Ei se sunt ok cu alegerea asta, si copilul ii viziteaza 1-2 luni pe an aici. Dar totusi, astia fac parte totusi din categoria parintilor egoisti, daca se pot numi parinti.
Veve spune:
quote:
Originally posted by dede
Subscriu (spus cu o "tonalitate" neutra ;-).
Tks,Dede!O berica pentru subscriberi!...Si pentru batause!Si sa ne traiasca cupiii..acasa sau in "delegatie"!!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!
micaela spune:
Aseara dupa ce am iesit de la servii(in jur de ora 7) si stateam la masa mancand printre altele si castravete care este preferatul lui Sebi ne-am amintit o glumita de-a lui. La care am inceput amandoi sa radem si la un moment dat Marius ca ce ar fi sa mergem la Sebi. Nici nu am mai asteptat si eram amandoi in masina in drum spre Pascani. Aseara l-am vazut pe Sebi si am dormit cu el. Nu are rost sa spun ce bucuros a fost cand ne-a vazut.
Dar am fost foarte surprinsi cand am auzit ca soacra mea pe motiva ca este post saptamana aceasta nu i-a dat sa manance deloc carne. Vi se pare corect sa pui un copil de 2 ani sa posteasca?
Mie nu mi se pare normal, eu postesc cat pot dar copilului nu pot si nu vreau sa-i impun asa ceva. Astept parerile voastre pro si contra post pentru un copil.
Paste fericit.
diana904 spune:
Buna micaela. Nici mie nu mi se pare normal sa posteasca un copil de 2 ani. Oricum el nu constientizeaza ...
Eu am alta problema care ma framinta acum. Azi dimineata am fost cu copiii la Impartasanie, si cind ne-am trezit in fata preotului le-a dat o lingurita de vin...cu ACEEASI lingurita cu care daduse tuturor persoanelor dinaintea noastra (si nu au fost putine). Sincera sa fiu, m-am cam pierdut si n-am facut nimic...puteam oare sa ma opun??? Doar de aia ma dusesem!! Dar dpdv igienic ce sa mai zic?? Nici nu i-am spus sotului meu, cred ca mi-ar face o morala de mama-mama!! Scuze ca m-am bagat peste subiectul tau, simteam nevoia sa spun cuiva ce ma apasa..
cl spune:
quote:
Originally posted by diana904
Buna micaela. Nici mie nu mi se pare normal sa posteasca un copil de 2 ani. Oricum el nu constientizeaza ...
Eu am alta problema care ma framinta acum. Azi dimineata am fost cu copiii la Impartasanie, si cind ne-am trezit in fata preotului le-a dat o lingurita de vin...cu ACEEASI lingurita cu care daduse tuturor persoanelor dinaintea noastra (si nu au fost putine). Sincera sa fiu, m-am cam pierdut si n-am facut nimic...puteam oare sa ma opun??? Doar de aia ma dusesem!! Dar dpdv igienic ce sa mai zic?? Nici nu i-am spus sotului meu, cred ca mi-ar face o morala de mama-mama!! Scuze ca m-am bagat peste subiectul tau, simteam nevoia sa spun cuiva ce ma apasa..
Diana, exact acest lucru nu-mi convine nici mie! In fiecare an ma duc cu o lingurinta in geanta si nu am curaj sa o scot! Incepand de anul trecut ma interesez in ce zi se impartasesc copiii si ma duc in ziua respectiva. Azi dimineata preotul a chemat numai copiii si am rasuflat, oarecum, usurata. Deageaba cauta maica-mea sa ma convinga ca nu s-a imbolnavit nimeni de la impartasit, o teama tot am! Asta sunt si nu ma pot schimba!
Claudia si Alex
carmenp spune:
O PROSTIE!! CUM SA PUI UN COPIL DE 2 ANI SA TINA POST????
Un Paste binecuvantat cu clipe minunate si fericire, tuturor!
Carmen si Ionut
micaela spune:
Hristos a inviat!
Ne-am intors acasa. Se pare ca lui Sebi i-a facut bine aceasta iesire la bunici, a fost foarte fericit si s-a simtit foarte bine.