Cazare la mare
Buna, am vrea sa mergem in vara, in august, la mare, noi ne-am gandit la Eforie Nord (dar nu e batut in cuie), ne poate ajuta cineva cu informatii? Am vrea sa stam la gazda, sa fie curat, dus cu apa calda mereu, sa avem acces la bucatarie ( macar la frigider si la aragaz sa incalzim mancarea micutei) si sa fie putina verdeata in curte. Deci ne-ar interesa preturi-macar cu aproximatie, si un numar de telefon.
Multumim anticipat.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Raspunsuri
catutza spune:
Hai ma fetelor ! Chiar nimeni nu merge la mare la gazda? Macar cele care au fost anu trecut poate ma ajuta...pupici.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Leditia spune:
sorry,eu te-as ajuta,dar din pacate am pierdut nr de tel..
Mai asteapta,poate totusi apare cineva..sigur nu esti singura care cauta cazare la mare..
pupici.
POZE
ana_maria222 spune:
eu am fost la o gazda super in ef nord in 2001...era super...anu trecut au fost niste prieteni si au fost f multumiti! voi cauta tel si ti-l voi da. despre pretzuri...in 2001 era 200.000 camera..dar iti dai seama ca s-au schimbat multe de atunci asa ca nu te pot ajuta1!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
bebe03 spune:
si noi mergem la mare de trei ani in acelasi loc, la aceeasi gazda adica, in eforie nord, e super bine pentru noi(avem copil de 5 ani), am platit anul trecut 300 de mii pe noapte, curte maricica, un frigider la 2 camere, doua aragaze pt. gatit sau incalzit, gratar in curte, mai multe bai cu dus si toalete, toate la comun( nu e fiecare camera cu dusul ei) camerele sunt ca intr-o cabana de munte, facuta din lemn, in fata camerei e terasa si mese si scaune...daca te intereseaza iti dau nr. tel si adresa
nicol
catutza spune:
Nicol, da as vrea numarul de telefon si adresa, ca as vrea sa rezerv din Bucuresti ca atunci cand ajungem sa mergem direct la sursa. E curat acolo? Dar daca tu zici ca te duci de 3 ani acolo, inseamna ca ti-a placut!
Nu am vazut daca ai scris, tv, au? Ca eu sunt cam dependenta de el, macar seara inainte de a adormi tot ma uit putin.
Catutza si Bianca-Maria
georgiiana spune:
Anul trecut am stat in Eforie N. o saptamana la o vila pe langa camping Meduza. Vila e noua, noi in august am platit 700 mii pe camera fata de alte locuri unde era peste un milion. Conditiile sint foarte bune, tv si baie in camera, 2 frigidere pe fiecare palier-sint 4 camere la fiecare etaj, acces bucatarie plus o alta bucatarie in curte:aragaz si chiuveta, gratar de mici, banci cu mese in curte.Cel mai mult mi-a convenit ca vila nu mirosea , spre deosebire de alte locuri unde mirosea a mucegai si a casa de tara.Voi cauta si eu nr. de telefon si-ti voi spune.
bebe03 spune:
nr. de tel iti pot da luni( il am acasa, acum sunt la serviciu)
cit despre conditii...pt. nepretentiosi sunt ok, camerele si baile sunt curate, nu e tv. in camera, ci pe terasa, camerele sunt mici, au doar doua paturi, noptiere si un mic dulap, sunt in genul cabanelor de la munte, din lemn totul...( impusti doi iepuri dintr-odata, esti la mare si traiesti ca la munte)
trebuie sa faci rezervare cu 2 saptamina inainte de plecare, dar daca nu-ti convine nu-i bai, in eforie nord, sunt oferte multe de cazare, numai sa nu ajungi vinerea cind e inceput de weekend...aaa si inca ceva ai piata aproape cu produse ieftine( nu la pret de statiune, ca pt. localnici), o policlinica cu serviciu de urgenta pediatrica, si farmacie, daca doamne fereste de ceva rau, si e la 10 min de mers lejer de plaja
nicol
Leditia spune:
quote:
Originally posted by bebe03
nr. de tel iti pot da luni( il am acasa, acum sunt la serviciu)
cit despre conditii...pt. nepretentiosi sunt ok, camerele si baile sunt curate, nu e tv. in camera, ci pe terasa, camerele sunt mici, au doar doua paturi, noptiere si un mic dulap, sunt in genul cabanelor de la munte, din lemn totul...( impusti doi iepuri dintr-odata, esti la mare si traiesti ca la munte)
trebuie sa faci rezervare cu 2 saptamina inainte de plecare, dar daca nu-ti convine nu-i bai, in eforie nord, sunt oferte multe de cazare, numai sa nu ajungi vinerea cind e inceput de weekend...aaa si inca ceva ai piata aproape cu produse ieftine( nu la pret de statiune, ca pt. localnici), o policlinica cu serviciu de urgenta pediatrica, si farmacie, daca doamne fereste de ceva rau, si e la 10 min de mers lejer de plaja
nicol
pls trimite-mi si mie nr de tel.pe pm si eventual numele persoanei de contact..
mersic.
POZE
catutza spune:
Nicol , tocmai ca are piata cu preturi pentru localnici si ca e mai linistita statiunea vrem si noi sa mergem, mai ales ca avem fata destul de mica, atunci va avea 9 luni.
Georgi , vreau si de la tine numarul de telefon, ca nu se stie niciodata ce o sa facem pana la urma.
Catutza si Bianca-Maria
voicu_bebi spune:
fetele..eu ma duc prin august in luna de miere in Eforie Nord as vrea si eu daca stie cineva un hotel mai bunicel asa...sau daca nu vreun nr la vreo vila ceva...ca noi de 2 ani de ducem in gazda la cineva in Eforie dar vrem ca anul asta sa schimbam sederea...astept un mesaj pe pm..daca stie cineva ceva
pupici la fete...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata