Cazare la mare
Raspunsuri - Pagina 2
bebe03 spune:
am promis un nr. de tel, il scriu aici( ca nu-i nici un secret), si poate mai sunt doritori... fam Dragut nr. tel: 0241741211...eforie nord...detalii aflati la tel( scuze nu mai retin cum se numea strada, stiu cum sa ajung acolo)
numai bine, si vacante frumoase tuturor
nicol
Leditia spune:
quote:
Originally posted by bebe03
am promis un nr. de tel, il scriu aici( ca nu-i nici un secret), si poate mai sunt doritori... fam Dragut nr. tel: 0241741211...eforie nord...detalii aflati la tel( scuze nu mai retin cum se numea strada, stiu cum sa ajung acolo)
numai bine, si vacante frumoase tuturor
nicol
mersic/
POZE
claudiasabou spune:
Buna ,noi tocmai ne-am rezervat locuri www.casa-cu-lei.ro" target="_blank">aici.Este pentru prima data cand mergem ,dar speram sa fie ok.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
catutza spune:
Claudia , concediu placut si te asteptam cu impresii si poze.
Georgiana , inca mai astept numarul de telefon de unde ai stat tu.Ma incanta foarte mult ca au tv (eu nu pot adormi seara daca nu ma uit macar 5 min la tv) si baie in camera (ca nu-i pot face baie Biancai si apoi sa ies cu ea pe hol sau sa stam in baie 30 min-ca se joaca ea cu ratele si sa bata altcineva la usa!).
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
simsimona spune:
Va scriu si eu ca sa aduc subiectul in actualitate...
Caut si eu cazare la particulari la Eforie, conditii decente, curatenie, mai multe bai, dusuri in curte (ca sa nu zic baie proprie, dar la pretul pe care pot sa-l platesc, stiu sigur ca nu voi gasi), camera suficient de mare, cu doua paturi duble (pt. o familie numeroasa: eu, sotul si 2 pitici), pretul, max 60RON.
Astept detalii si nr. de telefon.
Va multumesc!
Simona&Bogdan&Tudor
daniver31 spune:
Am scris si la cazare litoral cerand recomandari si scriu si aici...cam aceleasi conditii as vrea si eu:o vila sau casa aproape de mare ca sunt proaspat operata cu restrictii la carat,curat, sa aiba curte ca sa se joace prichindelul ,o baie proprie casa nu fug cu el pe holuri ,in eforie mi-ar placea ca am mai fost si a fost super (am stat tot la gazda dar nu ii mai gasesc nr de tel- l-a schimbat)bucataria ...la comun ca as ii pot incalzi lapticul si camerele sa nu miroasa a mucegai .....astept si eu recomandari cu multumirile de rigoare.Vacanta placuta all.Pupici
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)