Mamici de sept-oct 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR....Si eu ma numar printre ele asa ca imi urez si mie..Ha, ha! Nu am stiut cum sa ma trec pe listuta din fata, dar poate faceti voi miscarea...Puneti si la mine 31.05.1976! Vad ca mai am o colega de "suferinta"...E prima incercare grea prin care trec...schimbarea prefixului de la 2 la 3...Dar imi imaginez ca restul vor fi si mai crancene asa ca incerc sa ma bucur de cei 30 de ani si sa sper ca si restul vor fi cu sanatate si bucurii. Asadar, tuturor mamicilor care implinesc azi o anumita varsta le doresc 1. Multi multi ani 2. Nastere usoara 3. Copii minunati 4. Multa multa dragoste
Marina, 24+ si Ana (3 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
La multi Ani!Multa sanatate,nastere usoara si bebelusi sanatosi,frumosi si cuminti va urez tuturor sarbatoritelor de azi TAnima,Cata,Cuconanceasa stii ca si eu anul asta l-am schimbat si m-am simtit super ciudat de ziua mea de altfel asa m-a simt mereu,nu-mi place de loc cand vine m-a intristeaza.
Mini me si Alexxia felicitari pentru bebeline iar Oman-ul e superb,ce fericita tre sa fii sa traiesti in asa frumusete,cu toate ca stiu ca ti-e dor de tarisoara asta asa cum e ea.
Eli 26 ai o fetita super scumpa,de fapt am mai intrat la mamicile din Japonia si am vazut ca,combinatia asta intre rase scoate la iveala niste copii superbi.Felicitari! Am si eu o prietena casatorita acolo,sper ca si bebelusul ei (cand il va face) sa fie tot asa frumos.
Floricika si eu iau Materna si nu m-am ingrasat,ba din contra nici nu prea am pofta de mancare,acum mi-a zis doctorita sa iau si Cal-c-vita.
Ieri am fost la Doctorita sa vedem cum mai stam,a fost si Ste sa o cunoasca si el.A spus ca totul e ok,l-a masurat pe bebe,insa nu mi-a zis cate grame are dar mi-a zis ca totul e normal.Am intrebat-o si de leacul care il stiam eu pentru hemoroizi nu stiu daca va mai aduceti aminte,daca nu ceretimi-l ca a zis ca e ok fiind totul natural,mi-a zis ca daca vreau pot sa incerc si Doxiproct a zis ca e recomandat in sarcina.Bebe statea iar cu manuta la cap (ca de obicei)il deranjam.
Azi am ramas acasa sa fac curatenie ptr ca fata care m-a ajuta s-a angajat si nu mai poate veni.(Am vorbit cu o fata de la vase de la mine de la restaurant dar inca nu poate venii ca nu gasesc a patra femeie la vase si lucreaza si ea zi de zi.Care aveti o cunostinta si are nevoie de lucru sa-mi dea un PM.Eu de 3 sapt stau cu anunturi in ziare si lumea nu are nevoie de bani).M-am cam obosit azi cand m-am asezat in bat m-a dureau toate,dar am bagat niste somn si m-a simt mai bine.
Roxana01 spuneai ca ai 6 subordine,eu si barbatu avem 60 dar stii cum sunt smirna,nu indrazneste unu sa m-a supere,tin toti foarte mult la noi suntem ca o familie si nu ne fac probleme.Dar sa stii ca eu imi impun sa fiu calma sa nu m-a stresez ca am alte probleme,vecini nebuni,controale etc.
Cam atat am avut de zis,ca de obicei m-am intins cat o zi de post dar sper sa m-a iertati.

Io22+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

A si eu asteptam sambata sau duminica sa m-a duc sa fac cumparaturi de la targ ptr bebelus,vroiam sa cumparam patutu,carucior daca gasim,si alte chestii.Ce dezamagire,sper totusi sa gasesc ceva mai multe standuri la sf saptamanii.
O sa m-a duc si eu pe link-ul ala sa vedem ce frumuseti a-ti gasit voi.
Daca nu gasesc pana la urma nik aici ai zic soacra-mi sa-mi trimita de acolo.
Eu am mai fost prin magazine dar inafara de hainute dragute n-am gasit nimic (m-a refer la pat,carut)adevarul ca sunt si cam ciufuta in a alege ptr ca vreau sa fie comod si mie si lui bebe sa se si integreze bine cu ambientul casei etc.Sper sa rezolv,mai este inca timp dar nu vreau sa m-a las pe ultima suta de metri.
Eu nu stiu ce s-a mai mananc nu am chef de nimic,mai dati-mi si mie niste ideei,va rog!

IO22+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sz. spune:

microbu, ti-am trimis pe yahoo "cateva" cuvinte despre experientele mele in cerclaj, fiindca PM nu functioneaza, nu stiu de ce.
te pup, sz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sz, tu ai intrebat de Genetic Lab?
Eu am auzit ca ar fi cel mai bun laborator, tu ce kestii negative ai auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Hristos s-a inaltat!

LA MULTI ANI FERICITI Cucuoancea(pentru ieri)!!!!Acum esti pe listuta!

LA MULTI ANI pentru toti copilasii nostri!!!!Sa fie sanatosi , fericiti si sa aiba o copilarie minunata si o viata la fel!

Bibi am modificat si la tine!

Credo eu sunt pe dinafara la capitolul hainute...de toate numai cumpar, de facut niciodata nu se va intampla minunea!Ai incercat sa dai un search pe google sa-ti caute hainute pentru burtici?

Mi-ka nu conteaza ca nu citesti tot....ne poti povesti despre voi!

Sephora ma bucur ca e totul bine cu bb Matteo!

Alexxia felicitari pentru !!!

Noi suntem ok, treziti de la ora 7 ca atunci a avut chef Alesio de joaca....acum ma duc sa-i schimb scutecul ca ma intoxica si apoi sa mananc ceva ca mor de foameeeeee!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPIII !!! SA FIE SANTOSI, FERICITI SI SA LE UMPLE PARINTILOR VIATA NUMAI CU BUCURII!!
FETELOR SA VA TRAIASCA COPILASII, IAR LA ASTIA MICI DIN BURTIC O SA LE URAM LA ANU

si mie mi-a zis sotul La multi ani, azi-dimi, zice el ca sunt tot un copil ; mai e un pic si va avea 2 copilasi

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

PENTRU TOTI COPIII DIN LUME, IAR ASTAZI, MACAR UN GAND BUN PENTRU CEI FARA CASA, FARA MAMA SI TATA, CEI ASUPRITI, PE CAT DE NEVINOVATI SUNT.

24+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

TANIMA, CATA SI CUCUOANCEA: LA MULTI ANI cu sanatate, impliniri si multa fericire! ; sper ca a-ti petrecut pe cinste ieri
mcrmiki ma bucur ca totul e bine cu bebe, iar infectia, las ca trece si aia
cata_adrmulta bafta la licenta si restante!
roxana ce tare e faza cu epilatul si eu am facut la fel; am crezut ca sunt singura si mi-a fost rusine sa pove, dar se pare ca mai am pereche
floricika si pufymic la calcat cred ca o sa vi-l trimit pe sotu meu, ca eu m-am saturat ieri de calcat. Am avut atat ale mele cat si ale soului, deci mi-a ajuns, mai ales ca la el merge ziua=camasa si cand mi se aduna de pe o saptamana se mai pune el la calcat, deci daca vreti sa-mi spuneti si vine imediat ...
alexxia felicitari pentru fetita!!! multa sanatate si o sarcina usoara!

Eu fetelor nu mai am rabdare pana marti, atunci merg la eco si abia astept sa-l vad pe ingerasul asta mic...
pupici la toata lumea !

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR SI TUTUROR MAMICILOR DE PITICI ! SA VA BUCURATI DE EI SI SA VA ADUCA NUMAI MOMENTE FERICITE ! IAR PENTRU VIITOARELE MAMICI SA AVETI PARTE IN CONTINUARE DE SARCINI USOARE SI DE BEBEI SANATOSI !

Mergi la inceput