Mamici de sept-oct 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Fetelor dragi eu cred ca o sa fac cu nervii ca la mine pe bloc se lucreaza. Eu stau la etajul 2 din 2 iar deasupra este un fel de acoperis de tabla pe care cica vor sa-l vopseasca. Si o sa dureze cam 1 luna. faza nasoala este ca sub balconul meu au montat un ditamai motorul care zbarnaie intruna de la 8 dimineata. Acum cred ca spala de folosesc acel monstru.

Despre noi in rest suntem bine si bebita mea ma "tabaceste" bine. mey dar o prins putere si curaj ca asa trage... Aseara am sarit de vreo doua ori dupa 2 lovituri de-ale ei. M-am prins cum sa o linistesc: trebuie sa umblu. Cum ies la plimbare cum ii gata "anesteziata". Cred ca ii place cum o leagan si adoarme.

Raluca sa stii ca si eu o sa fac reteta ta in we ca imi place cum suna. Si despre eco morfologica stai linistita si nu te gandi ca nu ai facut 3D, pentru ca 2D se face si in Finlanda. Eu tot 2D am facut aici si tot una singura la 20 de saptamani. Ma bucur ca Bedrosmart a fost mai curajoasa si a zis exact cum stau treburile cu ecografiile astea.

Cat despre link-ul pus de Cici mie mi s-a parut chiar interesant, nu m-am speriat incaAstept sa vad ce reactie o sa am cand ma duc la spital sa vizitez sala de nasteri. Aici iti trimit invitatie acasa sa te duci sa-ti prezinte sala de nastere, ce alternative ai de relaxare inainte de nastere, saloanele cu bebelusi samd

Lakioanafelicitari pentru fetita

Pupici,

Vauva 27 cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva vezi sa n-o legeni prea mult ca devine rasfatata si te vad eu cand iese din burtica...!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Pufy ai dreptate cu rasfatatul chiar ma gandesc ce par cret o sa am dupa ce vine pe lume daca are atata energie. Dar ma bucur in acelasi timp si o iubesc tare mult. Eu sper sa ramana tot o "ea " si dupa nastere.

Vauva 27+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ma bucur vauva ca o sa incerci si tu reteta in we! eu acush am vb cu sotu' la tel si mi-a procurat cele necesare pt reteta. asa ca maine la treaba!

eu n-am zis ca n-ar fi interesante sau educative imaginile alea! repet, nu-i nimeni de vina, doar ca eu sunt tare "sperioasa", si ar fi fost mai bine pt mine sa nu le vad, desi s-ar putea sa-mi foloseasca desi nu-mi dau seama!

despre eco, ma bucur ca mai multe fete sunt in asentimentul meu! nu vreau sa se inteleaga cumva ca-s impotriva eco 3 si 4d! doamne fereste! cine-si permite, cred ca e o adevarata fericire sa-ti vezi bb-le asa real! eu ma refeream strict la ce-l ajuta pe bb si ce nu! eu imi faceam griji ca nu-s o mama care-i poate oferi tot ce are nevoie lui bb! si slava domnului ca nu-i asa!

va pup, si va urez un we placut, ca am scris azi cat pt toata sapt cand nu prea am scris! si nu promit ca-i ultimul msj!

raluca 26+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am revenit si eu dupa ce vreo 4-5 zile nu mi-a mers netul. Am avut o gramada de recuperat. am citit tot si am uitat ce am citit in proportie de 80%, cu siguranta.

Dar in primul rand vreau sa va multumesc pentru urari si la randul meu sa urez si eu cu intarziere colegelor de pe 31 mai LA MULTI ANI SI BEBEI SANATOSI. Eu desi am facut 30 de ani m-am simtit tare bine in pielea mea de graviduta si am avut o zi f frumoasa, desi nu am facut nimic special. Cadouri nu am primit decat de la fina mea vreo 3 kg de capsuni ca stie ca imi plac mult si a considerat ca e cel mai potrivit cadou, si chiar a fost ca am mancat de m-am spart dar nu m-am si saturat. Dar m-am simtit tare bine de ziua mea ca femeie gravida si asta e cel mai important.

La multi ani si pentru ziua de 1 iunie pentru toti copilasii nascuti si inca nenascuti. Sa ne bucure zi de zi.

Raluka, pot sa spun ca eu filmuletele acelea le-am urmarit cu interes si nicidecum cu scarba sau frica. In ce priveste pe sotul meu nu cred ca ar putea sa vada asa ceva, el e mai scarbos din fire si mi-a spus ca nu ar suporta sa vada o nastere, nici macar pe a copilului sau, mai ales ca nu s-ar mai putea uita la mine dupa aceea. Asa ca am renuntat la ideea de a participa si el la nastere, asta in cazul in care s-ar fi putut. Acum oricum nu mai conteaza. e alegerea lui si nu il voi obliga.

In legatura cu ecografiile, sunt benefice pentru cele care au avut probleme cu sarcinile in trecut, cum e si cazul meu, desi uneori ma gandesc saracul bebelus ce o simti el saptamanal sau din 2 in 2 saptamani cand merg la dr. la ecograf, cum s-o simti el spionat mereu. Dar unele erau necesare ptr a vedea daca sarcina decurge normal, daca nu cumva are ceva probleme de malformatii sau alte probleme. De ex mie la 14 sapt mi-a descoperit IR-urile mari si mi-a prescris in continuare tratam de sustinere a sarcinii. fara eco morfologica nu putea sa faca aceste masuratori si risca ca bebe sa nu se dezvolte bine in continuare sau chiar sa faca un infart. Deci la mine a fost cat se poate de benefica. Urmatoarea eco la 21 de sapt sper sa imi dea vesti ami bune.

Bebe al meu e tare activ ptr varsa lui. Misca de la 15 saptamani si da cat se poate de tare. Eu deja simt ca imi rupe pielea cand incepe sa dea din picioruse, manute sau cap, ca nici eu nu mai stiu cu ce da. E tare puternic, la cat e de mic.

Despre concediu prenatal si postnatal: sunt in total 126 de zile din care obligatorii 42 dupa nastere care este platit 85% din venitul net pe ultimele 6 luni (daca am retinut eu bine cu venitul net). Dupa cele 42 de zile se face dosarul pentru ingrijire copil, maxim dupa nastere nu stiu cat se poate lua, dar sigur se poate ajunge pana la 63 de zile (asta ptr cele pe care le avantajeaza mai mult cei 85% decat 8 milioane). Inainte se pot lua 126-42 de zile maxim.

Cam asta e ce mi-am adus aminte din tot ce ati vorbit voi in lipsa mea in ultimele zile. Sper sa nu ma injurati ca am scris atat de mult.
Tanima 18+

Mergi la inceput

Raluca stai linistita ca sunt mai multe fete care au facut doar eco 2D(si eu)...si eu zic ca cel mai important e sa fie bine bb, nu ce eco facem noi....sau alte maruntisuri!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Vauvace frumos de tine: primesti invitatie acasa sa vizitezi sala de nasteri! super. Iar cu lucrarile de la bloc cam nasol, dar poate termina repede...
Ralu si pe mine m-au ingrozit acele poze de pe link-ul trimis de Cecilia, m-am uitat la 2 -3 si l-am inchis. Si eu sunt mai slaba de ingeri. Incerc sa ma linistesc ca va fi usor
pupici

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Spunea cineva intr-un mesaj mai vechi (scuze nu am retinut persoana) ca se simte foarte nervoasa la serviciu…Asa sunt si eu si nu stiu ce sa mai fac. Ma enerveaza colegii, mai ales ca am impresia ca tot ei sunt nervosi. Am o intrebare..aveti idée cum pot intra mai devreme in concediu? M-am saturat sa mai vin aici sa ma umplu de nervi!!!
:(((((((((((((((((((((((((((((((

Cata + puiutul din burtik :)
21+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Cata poti sa vb cu medicul tau sa-ti dea concediu medical, apoi il iei pe cel de odihna(dc mai ai), apoi intri in prenatal....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

[quote]Originally posted by mephala30
Credo, poate-mi dai adresa ta de ym sau iti activezi pm sa putem discuta mai multe despre celiachie. As avea cateva intrebari si nu vreau sa naucim fetele aici, pe subiect, cu problemele noastre.
Sanatate multa si ai grija de tine!

ti-am trimis un pm

Mergi la inceput