Mamici de sept-oct 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

merci Pufy..asa ar merita sa le fac, mai ales ca nu ma simt deloc protejata ca sunt insarcinata.
Eu tot timpul ma gandesc la ei...mi-e si jena sa cer invoiri pt. doctor si ei??? Nu stiu de ce sunt unii oameni asa..n-am sa inteleg niciodata.
Incerc sa ma controlez, caci nu vreau sa-i fac rau puiutului meu, el n-are nicio vina. Si asa eu am fost stresata aproape toata sarcina, caci asa sunt eu, pun suflet in tot ce fac si ma stresez din orice. Imi vine sa plang de nervi...si totodata ma gandesc ca e cazul sa-mi revin, macar pt. el s-o fac daca pt. mine nu sunt in stare.
Multumesc ca sunteti aici.

Cata + puiutul din burtik :)
21+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cata pai si cine te opreste sa nu le faci asa?
Serios, eu m-as gandi in primul rand la bb si la mine dc as fi in locul tau si as vb cu ginecologul si cu medicul de fam sa-mi dea concediu medical.
Zic si de medicul de fam ca sa-ti dea alternativ: o data unul, o data altul....

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

tanima, nu m-am uitat cu scarba la pozele respective! doar cu frica si groaza de ceea ce ma poate astepta! si mi-am facut un pic de curaj gandindu-ma ca poate nu e chiar asa de rau si ca, poate faptul ca acele femei sunt mai putin "ingrijite" (na, ca nu gasesc cuv potrivit! nu stiu daca ma fac inteleasa cu ceea ce vreau sa spun eu prin "ingrijite") face totul sa para mai rau si mai urat decat este in realitate! offf, in ce m-am bagat! nu vreau sa fiu inteleasa gresit! mi-e doar foarte frica de nastere si atata tot! o sa o scot eu la capat cumva!

cat despre sot, mai bine lasa-l sa faca ce simte! cred ca nici al meu n-ar fi in stare sa vada cum se naste bb-ul lui! cred ca ar lesina! el e f milos! si cand ii pove cate ceva despre nastere zice: "nu-mi mai spune ca mi-e mila rau!" ma ia in brate si zice: "ce ma fac eu, ralucutzule cu tine? o sa faci fata?" ma induioseaza!

si apropos de eco, iarasi nu ziceam ca nu-i bine sau folositor sa faci ecografii normale. si eu am facut pana acum 7, din care una morfo! era o mica lamurire referitor la cat sunt de folositoare eco 3d sau 4d! in sensul ca multe mamici fac multe sacrificii pt a face o eco 3d, crezand ca aceasta este renumita eco morfo, si ca este absolut necesara pt binele lui bb!

pufy, merci ca esti si tu alaturi de mine in ideea cu eco!

vauva, ce dragutz ca viitoarele mamici sunt asa de rasfatate acolo! mi se pare mare lucru! parca tot tu ziceai ca finlanda e sg tara care-ti da un pachetel pt bb la nastere!

ramo, ma bucur ca ma intelegi! om scoate-o noi cumva la capat! trebuie!

cata, cel mai bine sa-ti iei macar o sapt de concediu sa vezi cum iti e! trb sa te linistesti un pic! si la urma ami vezi daca merita sa te mai intorci! oricum esti platita 85%!

itzy-bitzy, tu nu mai zici nimic?
flory?

raluca 26+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Fetelor, m-am uitat si eu la pozele alea cu nasteri. Vreau sa va spun ca daca pana acum vroiam sa fie si tati cu mine la nastere acum nu mai sunt asa de sigura ca vreau.....nu stiu daca vreau sa ma vada intr-un asemenea hal ......nu stiu ce sa mai zic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Pufy, Ralu - multam..o sa ma gandesc serios cum sa fac.

Cata + puiutul din burtik :)
21+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bedrosmart, multumesc de sfat, asa intentionez sa fac: o biopsie care sa-mi certifice/infirme boala.
Pupici

Credo, iti trimit pm.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cata eu stiu ca la concediul medical esti platita 100% daca iti specifica pe el "urgenta"....asa ca vb cu medicul tau(cu ambii) si vezi cum faci....oricum macar dc stai acasa scapi de stres si nervi!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Asa e Raluca o sa primesc un pachetel cat de curand de la asigurari. Pai aici copilasii sunt foarte importanti si ei fac orice sa incurajeze nasterea a cati mai multi copii. De exemplu pentru cuplurile cu probleme de fertilitate tot asigurarile suporta 3 incercari FIV, inseminari etc. Tu trebuie sa-ti platesti doar o parte din tratament. Adevarul ca ei sunt putini ca si populatie si atunci ei sprijina cresterea natalitatii.

Ma gandeam si eu la cum o sa suporte sotul meu sa stea cu mine la nastere, dar pe de-o parte eu zic ca este "educativ" si pentru el si doar nu trebuie sa stea acolo in fata ci doar sa fie langa mine sa-i pot strange mana sau cel putin sa pot vorbi daca simt nevoia cu cineva apropiat. Dar om vedea pana la urma cum va fii...Daca el zice ca nu rezista bineinteles ca nu-l voi forta

Pupici,

Vauva 27+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Susa sper sa se rezolve cat mai repede cu netul acasa. Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa mai vorbim dupa curs. Nici nu mi-am luat "la revedere" cum trebuie, eram grabita tare sa ajung la oftalmolog. Poate ne intalnim totusi in oras la un suc, daca ai timp.
Eu am fost miercuri la unul dintre cei mai buni oftalmologi din Brasov si mi s-a facut o analiza amanuntita a fundului de ochi, a retinei si concluzia finala a fost ca nu este nevoie totusi de cezariana, ca pot naste si natural fara nici un risc .
Acum ramane sa vedem ce mai spune si ginecologul pe 14 iunie.
In concluzie nu prea stiu cum voi naste, ma obisnuisem deja cu gandul ca fac cezariana, incerc sa iau in serios si varianta nasterii pe cale naturala.
De doua nopti visez numai nasteri in dureri.
Cam atat despre mine, sper sa aveti un weekend frumos.

Ignatica

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna fetelor, multi pupici!

Azi am iesit si eu afara putin, nu mai puteam sta in casa, in pat atat...

Ralukutza, sa nu crezi ca nu-i dai atentie bebelushului tau daca nu faci eco 3D/4D. Sunt f scumpe, nu sunt obligatorii deci nu pierzi nimik. Eu am facut 3D pt ca am noroc cu medicul meu si am platit 500mii la prima eco 3D chiar daca am fost la cab lui particular. A fost dragut zic eu. Pt ca mi-a facut 2D si a comutat 2minute pt o poza si pe 3D, deci nu am vazut mare lucru. Dar mi-a luat 2mil la morfologica ...2D cu 3D , ce sa mai....s-a compensat. Si nu voi merge sa fac 4D in alta parte , nu-i vad utilitatea...sa am un film cu bebe, atat? Abia astept sa-l tin in brate si sa-i fac pe viu un filmulet! Si inca ceva: mie mi-a spus ca pot lua o caseta video cand merg data viitoare la eco 2D la spital, deci poti intreba si tu medicul tau daca se poate.

Si ai mare dreptate cu pozele alea....chiar sunt neingrijite femeile alea. Ma scuzati de sinceritate, dar in spitalele noastre femeile sunt epilate/rase inainte de nastere, li se face o toaleta minima, chiar daca ele vin asa stufoase...Bleah...Credeti ca sotii nostri nu ar fi traumatizati de asa imagini pe viu??? Eu nu sunt de acord cu prezenta sotului la nastere, DELOC! Prefer sa ma vada draguta, aranjata si frumoasa nu in halul ala.....

Vauva, ce bine ar fi daca si pe noi ne-ar invita inainte sa vedem sala de nastere si saloanele...

Sandra 21+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput