Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Acum merge Oana.
Super poze,ai fost o miresica tare frumoasa.

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Lizard greturile la inceputul sarcinii sunt semn bun.(ca totul e okay acolo in burtik).Incerca sa ai mereu cu tine un biscuit ceva de rontait.Fetele incercasera pastile de menta si le-a mers.Eu n-am avut curajul cu menta pt.ca aveam senzatie de voma doar cind ma spalam pe dinti,de la aroma pastei.
Cristinna,felicitari pt."fetita"!Ai pus data conceptiei ca fiind UM+14?
Din sondajul lor vad ca s-a adeverit la peste 75% din cazuri.
Mie la primul copil mi-a dat corect.
Acum cica si eu "am" fetita.Ramine de vazut.(tare mi-as mai dori sa aiba dreptate)

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna iubitelor. Eu sunt o mamica de 2004, dar am o intrebare pentru voi.
Sora mea e insarcinata si va naste ca si voi in februarie. De doua zile are niste scurgeri vaginale, nu abundente ci doar de alta culoare decat ar trebui. Eu nu am avut asa ceva si ma gandeam ca ne puteti ajuta. E cazul sa se duca la ginecolog ? Ea are programare pe 12 iunie , poate astepta pana atunci ? A acuzat acum o saptamana dureri usoare ca la menstruatie ( exact in perioada cand ar fi trebuit sa iaba menstruatia ), dar au trecut. Voua vi s-a intamplat asa ceva ? Ce v-au spus medici vostri ?

Sa aveti o sarcina usoara !Multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele…..ce emotii am

Ani la rand ,vreo 5 ,am halit o gramada de tratamente, 8 inseminari , n ecografii, n analize.Pana la urma am ajuns la FIV.Si s-a nascut micuta noastra Ingrid care are 10 luni, maine le implineste.

In ultima vreme ma simteam cam rau, Ingrid cam refuza sanul (o alaptez inca) ,dar n-am m-am gandit nici o secunda ca poate fi bebe mic, la cat m-am chinuit in trecut!
INGRID VA AVEA O SURIOARA SAU UN FRATIOR! Cum o vrea Dumnezeu sanatos sa fie!Pt listuta :UM; 16aprilie , DPN; 24 ianuarie

Daca aveti intrebari...va stau la dispozitie...ca inca n-am uitat.

Va plangeati ca simtiti ca va tine ceva la burta, mai ales la miscari bruste.Nu va speriati sunt ligamentele uterului.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetelor,

Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta. Data ultimei menstruatii 13 aprilie, deci sunt in saptamana 7.
Mi-a fost teama sa ma inscriu pe vreo listuta pana aku fiindca anul trecut am pierdut o sarcina la 12 saptamani si ne-am gandit sa nu spunem nimanui pana in saptamana 14 ca sa nu mai trecem prin acelasi cosmar. Dar n-am putut rezista mai ales fiindca vreau sa vorbesc cu cineva. Fetelor, imi este cumplit de rau. Nu-mi e rau numai dimi, mi-e rau non-stop, salivez continuu, sunt somnolenta si ametita, imi vine cand sa plang, cand sa rad. Aseara m-am culcat la ora 7 (sapte) si m-am mai trezit azi dimineata la 8 cand m-am dus direct sa ma ratoiesc la WC. Am descoperit de vreo 2 zile niste biscuiti din cereale integrale, fara zahar si grasime. Nu suport dulcele. De 1 saptamana nu mai suport nici cafeaua. Cine poate sa-mi spuna cat mai dureaza starea asta?! Ma simt ca un condamnat care bifeaza zilele in calendar.
incerc sa mananc de 3 ori pe zi fiindca numai atunci ma linistesc si coboara asa o pace peste mine. in acelasi timp daca mananc prea mult mi se face cumplit de rau.
Stiu ca asta inseamna ca e bine pt bebe si ma bucur. Vreau o raza de speranta, sa stiu ca tot chinul asta va trece si cand...Nu ma intelegeti gresit. imi doresc la disperare copilasul asta. dar zilele trec asa de greu ca as vrea sa-mi faca cineva o injectie si sa ma trezesc cand o sa-mi fie bine.
Mai este cineva in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Multumesc, Daconst.

La mine clar luna conceperii este mai dar sunt aproape la mijloc intre 28 si 29 de ani...daca ma trec cu 28 e fata daca ma trec cu 29 e baiat.
In sondaje varsta folosita e intotdeauna cea in ani impliniti dar nu stiu daca e cazul si aici intrucat se vrea un soi de calendar "biologic".
De fapt nu vreau sa ma amagesc caci vreau de cand ma stiu fetitza dar nu mi se pare corect sa gandesc asa...sanatos sa fie si nu vreau sa conteze sexul...dar tot mai trag cu ochiul la roz...
Eh...

Eu si Noi

Mergi la inceput

Oana noi nu puteam vedea pozele fiindca linkul nu mergea cind nu eram logati,tu erai,de asta le vedeai.Esti o miresica frumusica foc! Va sta bine impreuna! Casa de piatra!(cu intirzierea de rigoare).
LauraFlo daca scurgerile sunt de singe rosu si dureri de burtik sa se prezinte imediat la medic.Scurgerile gen picaturi maronii sau rozalii pot indica nidarea, semn bun.Cind a avut ultima menstra? Sa se duca totusi la ecografie si sa discute despre scurgeri.Pot insemna multe lucruri.O asteptam pe listuta daca doreste!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laura, eu la prima sarcina , timp de aproape 4 luni am mancat numai legume si fructe atat si apa.Nu vomam , dar ma simteam f rau.Stai linistita si mananca ce poti.Bebe nu creste din ce mancam noi , ci ia de la tine.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Felicitari Anis. Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos.

Aiska, da asa am pus scumpa, data primei zile a ultimei mentruatii+ 14 zile

Cristinna 7+

Mergi la inceput

Anis, Laura bine ati venit la noi!
Felicitari pentru testele pozitive!

Va trec rapid pe listuta,ar mai trebiu sa-mi scrieti data nasterii voastre si data ultimei menstruatii.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput