Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
bits spune:
wow Aiska,Dolphin mama dar ati fost modele.norocoaselor!eu am luat 25kg si mai am 5 de dat jos dar acum no chance ca iarasi o iau de la inceput.sper sa nu mai fie atatea tura asta,ma limitez sa exclud dulciurile si painea si poate reusesc.oricum la prima sarcina nu suportam mancarea japoneza si cred ca de aceea m-am ingrasat mult caci papica noastra romaneasca se face cu ulei.
eu stiam de faza cu ingrasatul sotilor in cazul fetitzelor.tabelul mi se potriveste pt prima sarcina sa vedem cum va fi la a 2-a?oricum bebe 2 la noi vreau sa fie surpriza asa ca vom afla ce e numai cand il voi naste.
octy6+,KENZO(1nov 2004)
oana_bucur spune:
Mda..dragutz...insa nu sunt sigura ce varsta se asteapta sa pun...
28 ca atat am implinit in noiembrie anul trecut sau 29 ca implinesc anul asta in noiembrie?...asta face exact diferenta intre baiat si fata.
Eu si Noi
lizard spune:
Heeeelpppp. Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu starea asta de rau. Nu mai pot sa conduc, daca merg trei statii cu autobuzul trebuie sa ma dau jos. De mancare nu mai vorbesc: cand o vad in fata mi se intoarce stomacul pe dos. Mananc cate doua trei linguri mai fac o pauza si tot asa pana pap tot ca trebuie. Ieri trecand prin piata am simtit miros de mancare ptr caini, pisici...nici nu va pot povesti in ce hal m-am simtit in momentul ala. Sambata ma duc sa pap mancare chinezeasca, preferata mea, iar daca si de la asta imi vine rau atunci nu mai am remediu.
Mi se intampla ceva tare ciudat. Nu stiu la voi cum e dar pe mine au inceput sa ma stranga pantalonii si sunt deabia in saptamana 6+ la prima sarcina. Nici macar blugii cu talie joasa nu-mi mai sunt comozi. Barbatamiu facea misto ca am si inceput sa ma ingras, dar nu e adevarat ptr ca am tot 49 kg. Deabia astept sa ajung la doctor ca nu cumva sa fie sarcina mai mare si sa fi avut ciclu peste. Oricum burtica a inceput sa se contureze si se observa putin ptr ca inainte eram plata.
Felicitari noilor si la cat mai multi bebei frumosi si sanatosi
Cristinna spune:
aaaaa, sa nu va derutez cu afirmatia mea " o sa am fetitza", deci, voi avea fetitza dupa calculatorul ce ni l-a dat aiska
Cristinna 7+
oana_bucur spune:
Ziceti-mi si mie...ce varsta sa pun ca acolo nu precizeaza...
28 ca atat am implinit in noiembrie anul trecut sau 29 ca implinesc anul asta in noiembrie?...asta face exact diferenta intre baiat si fata.
Am ajuns sa ma uimesc la mancat...mai des si mai putin ca si cantitati...insa sunt dati in care infulec rapid ca si cum exista riscul sa-mi ia cineva mancarea din fata...si parca mai greu cu disciplinatul.
eh...
aiska spune:
Oana, tot nu merge.Adresa e de vina.Trebuie sa contina cam asa:
http://us.pg.photos.yahoo.com/ph/numele_tau_de_utilizator_corect/my_photos
Ia incearca sa copiezi asa si adauga Yahoo id-ul tau corect in loc de "numele de utilizator corect".
(Linkul asta nu merge fiindca eu nu am pus un ID.)
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
aiska spune:
Oana virsta mamei la data conceptiei este importanta.
Adica tu ai ramas gravi la aprox.2 saptamini dupa ultima menstruatie care a fost pe 23.04.Data conceptiei inseamna 23.04 + aprox. 14 zile.Cade cam pe 6-7 mai,nu?
La data respectiva aveai 28 de ani,nu? Cauta in tabel la virsta de 28 de ani luna mai si vezi ce "surpriza"te asteapta.
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
oana_bucur spune:
Nu inteleg cum nu merge...am facut album nou...si am copiat efectiv linkul de sus si este:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=cc1dre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Iar mie vad ca imi intra in poze daca accesez de la oricare din mesajele pe care le-am postat..ultimele cel putin.
Daconst spune:
Bine v-am regasit burticilor!
Vad ca aveti spor la scris nu gluma...de ieri pina azi inca 4 pagini.Bravo,asa imi place sa am ce citi.
Despre calendar ce sa zic cica as face fetita si eu asta imi doresc,dar am mai intilnit alta varianta de calendar si acolo spunea ca am baiat.Nu stiu care o fi bun,dar de distractie merge.
Cu constipatia recomand si eu prunele uscate,fac minuni.
Ceaiul verde contine cofeina,dar dr mi-a spus ca atata timp cit nu depasim 3-4 cani pe zi avem voie.La fel si cafeaua...nu este interzisa,dar trebuie bauta cu masura.Adica nu mai mult de 3 pe zi.
Cu starea de rau nu prea am avut probleme,dar am luat magneziu efervescent si trecea ca prin minune.A doua zi apare insa din nou.
Cu burtica am avut si eu probleme de la 6 saptamani ca ma strang blugii toti,desi sunt la prima sarcina si am aceleasi kg ca la inceput.N-am idee de ce.Probabil ca se mareste uterul.
Dana 8+