Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
aiska spune:
Bravo Oana!!!!!!!!!!!!
trebuie sa-ti faci insa albumul public mai intii.Altfel nu este vizibil.(sau sa modifici putin adresa linkului, nu stiu care este cazul).
Succes la doctor!Sa vii cu vesti bune!
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
dolphin9913 spune:
fetele mercik pt raspunsuri , deci ar trebui sa nu-mi fac griji pt marirea burticutei??!!
hai sa va zic ce face sotul meu.. cand ma apuc sa mananc ceva acru , vine si el cu o portie binenteles ( parca ar fi el gravid nu eu)
Cred ca se transmite unu de la altul ....mai sti!!!
BITS la prima sarcina am pus pe mine 14-16 kg nu mai tin minte exact dar in aproape 2 luni am revenit la normal, de data asta imi fac griji
iar cu umeboshi-le imi plac f mult , aproape in fiiecare zi pap , mai bag si la onigirii.
chu chu
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE
aiska spune:
Dolphin
Tare faza cu sotul tau!
aici se spune ca daca vei avea baiat si viitorul tatic se ingrasa putin!(din popor adunate adica doar pareri nu adevaruri verificate)
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
aiska spune:
Oana
Nu se poate vedea pt.ca adresa linkului este cu 20%%
Incerca sa modifici adresa,du-te la album iarasi si corecteaza adresa in URL.Daca nu,apasa din nou pe "public", chiar daca ai mai facut-o o data.Astept sa-ti vad pozele!
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
oana_bucur spune:
Dolphin...umeboshi? onigirii?
Nu stiu ce sunt dar imi facetzi pofta...
Sunt cateva mancaruri chinezesti incercate care-mi plac tare...doar ca sunt cam picante...nu stiu acum in ce masura ar semana mancarea japoneza cu cea chinezeasca...
Dar suna bine.
Eu si Noi
aiska spune:
Vreti sa va distrati si sa aflati daca aveti fetita sau baietel?
Ia dati clik www.thelaboroflove.com/chart/cal.html" target="_blank">aici.
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
dolphin9913 spune:
OANA umeboshi sant caise vezi ( necoapte) care sant puse la acrit....nu stiu cum se acresc dar nu ca la noi, nu am incercat niciodata si in timp de 6 luni devin un rosu inchis si moi.
iar onigiri este din orez, cam o mana de orez amestecata cu sare iar la mijloc se baga umeboshi, se da forma rotunda sau triunghi si peste se inveleste cu alge de mare uscate ( nori) onigiri se poate face si cu sake si altele.Sper sa fi fost destul de inteleasa , daca am gresit sa ma corectezi BITS sa invatam fetele corect.pupici
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE