Scoala de vara pentru limba romana
Ajutor!
Exista asa ceva in Bucuresti, o scoala cu cursuri de vara la limba romana? Nu reusesc sa fac fata cerintelor de la scoala si vreau sa trimit copiii in vacanta de vara la cateva cursuri de gramatica.
Stie cineva de astfel de scoli, cat dureaza, cat costa, ce eficienta au?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Raspunsuri
craciunitza spune:
M-am interesat, nu exista.
Caut profesori de limba romana sa fac eu scoala asta, durata cursului 1 luna, pe bani.
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
claujro spune:
Si cum faci? Inchiriezi spatiu la o scoala?
mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
craciunitza spune:
Nu.
Inchiriez un spatiu independent.
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
alinaxeni spune:
Interesanta idee.Ai o clienta deja,pe fimea.Noi avem nevoie la literatura dar nici la gramatica n-ar strica.
Sa anunti cand incepe.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
craciunitza spune:
Alina, deocamdata ma interesez ce autorizatii am nevoie.
Interesanta idee nascuta din nevoie.
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
claujro spune:
E o idee interesanta si sper sa ajungi sa o pui in practica. Tare mi-e teama ca "autorizatiile" vor fi cam multe.
Felicitari pentru idee!
mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
joe spune:
quote:
Originally posted by Adrianaa
Excelenta ideea, dar ma tem ca pana vei obtine autorizatiile,va trece vara .
nu - in mod sigur craciunitza va stii sa se descurce - a aratat ca are ...fler.
quote:
Originally posted by craciunitza
In urma cu ceva timp, am intermediat pentru cineva un contract si l-am ajutat sa-l obtina. Pentru acest serviciu ne-am inteles, anticipat, sa-mi dea o spaga. Mi-a dat spaga si apoi, dupa 2-3 luni, m-a sunat si mi-a cerut factura pe spaga
Persoana in cauza e de doua ori prostan: mai intai ca stia ca n-are concurenta la acel proiect si totusi mi-a dat spaga, apoi ca mi-a cerut factura.
Copiii
Noi doi
Mitele iubite
craciunitza spune:
Joe, transmite-i salutari prostanului.
Si daca reusesc sa deschid scoala la anul, tot e ceva. Nu-mi vine sa cred ca nu exista asa ceva.
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
joe spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Joe, transmite-i salutari prostanului.
Si daca reusesc sa deschid scoala la anul, tot e ceva. Nu-mi vine sa cred ca nu exista asa ceva.
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Craciunitza - eu iti doresc succes! Ma bucur ca nu renunti - dar sigur - pe mine nu conta ca si clienta, desi din aceasta potentiala calitate am citit subiectul tau!
Prostanului nu ii transmit nimic - dar iti spun tie cat sunt de ...deceptionata ca o femeie ca tine, care pare puternica, s-a murdarit de 2 ori - o data luand spaga si a doua oara razind asa - gros si cu satisfactie - ca "l-a facut" pe "prostan".
Sa iti fie de bine si sa te fereasca soarta de a ajunge poate sa vezi pe vreunul din copiii tai in ipostaza de "prostan".
Fara ranchiuna, doar amarata ca ...lumea e asa cum e,
Joe care isi face bagajele sa se intoarca printre "prostani" si lumea care ii face