Bebelusi de ianuarie-februarie (56)
Raspunsuri - Pagina 16
sim0 spune:
Mirela, fisura asta a ta e chiar in anus, in interior, sau e ceva intre vagin si anus? O ai de la nastere? Ca daca e un fel de ruptura de perineu ma gandesc ca ar trebui sa te coasa ca sa se vindece. Eu am fisura in interior...si trebuie sa am grija la constipatie in primul rand...fara alcool, tutun, cafea....si fara hartie igienica, direct dus. Medicii aia de pe acolo nu te sfatuiesc ce sa faci?
Mai, da vad ca totata lumea se pune la tzol festiv de 1 iunie. Poate ne duce si pe noi tatai la un mic la Kidex, ca mai mult de atat nu cred ca pupam...sau papam
poze Clara
anasebe spune:
Silvi Cica e reclama si nu te lasa. Da un PM. Da-mi-l si mie, te rog.
Ursulina Ai un ingeras! E frumoasa Raisa si delicata.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Nu stiu de ce nu il deschide, e pe site-ul bebelusul tau.ro, http://reclama/produse.php?resultpage=2&categorie=Premergatoare.
Anasebe, Tiberiu e total...mai ales in filmuletul cu balansoarul, nu poti sa-llasi singur nici un minut cred. ca e un scumpic, vorbaretul tau.
Merg sa vad ce poze s-au mai pus.
poze
silvi_2005 spune:
k, vi-l trimt prin PM, daca ma lasa...nu m-am gandit ca nu se poate asa, daca nu, dati pe google premergatoare Graco si e cel cu 3 759 000, adica cel mai scupm...
poze
anasebe spune:
Silvi Pai tocmai aia e problema ca e pe site-ul ala! Si e reclama.
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Mie mi se pare cam scump. Vedem noi ce facem.
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Ma apuc de cap. nou.
ba nu ma mai apuc caci a deschis cineva.
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
mirela10 spune:
SIMO,fisura e pe interior in partea stanga ,ma ustura de mor.si contractura pe aceeasi parte,se intinde pana aproape de vagin.e dur ca un pietroi,ma doare si la atingere.cred ca v-am innebunit dar nu ma asteptam niciodata ca asa ceva sa doara in halul asta...
IRINA ,SI DANI ARE BIBE CHICCO SI ALTA FIRMA ,DAR PREFERA DE CELE MAI IEFTINE(JANE)
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)