Bebelusi de ianuarie-februarie (56)
Raspunsuri - Pagina 10
mirela10 spune:
BEE,PAI tocmai tu optimista clanului sa intri in depresie?nuuuuuuuuuu se poate,nu-ti dau voie.pai asa mai am un pic si intru sie eu,ca voi ma incurajati.ai nevoie de o vacanta(la mare)si ca tratament niste inghetata cu cioco
NICO,IDEM
URSOAICA,ma bucur ca ai mai intrat.dar ce fetitza cuminte are mama...
ANASOL,imi pare rau de bebe cu secretia la ochisor,ai incercat si cu lapte de san?vorbeste naturista din mine....
TEOLINDA,pupe mama pe ea de patrioata si pe papanasul in curs de cxhelire,dar n-are nik,tot mumos e
ANASEBE,SAR'MANA DE APRECIERI,nici cu tiberica nu mi-e rusinica.ete ca fac poeme acu'.si nu te mai certa cu husbandul ca nu-i mumos.doar eu am voie.
ALINA,no comment cu filmuletzul,ma bucur ca esti optimista
CATA,la falcutza mica si recuperare cat mai grabnica
GIOVA,nu te mai plange de marco,ca eu cred ca-i unul din cei mai cuminti bebei
IRINA,isaurica,tare faza de la cumparaturi,stiu ca nu-i de ras,dar imi imaginam.de ce nu le-ai zis vreo doua,sa auda si ei de romanica?
ANDIAROO,da'cand scri,scri,dar nu-i bai ca mie imi place ce zici,mai zi
PISOI,spor la invatat si intart la UE
DENISA,tu ce ai mama,cine te-a suparat?
MONI,sper ca ai revenit la sentimente mai bune,cedeaza-mi locul ca in momentul asta imi vine sa ma impusc.
mai eu am dureri acum care se intind spre noada si spre vagin,va dati seama ce stre am cu durerile astea.ieri am facut spalaturi cu musetel si galbenele si parca-i mai rau.culmea e ca nici nu stiu unde sa ma mai duc la dr,ca n-am timp de pierdut sa ma trimita de la unii la altii.
iar dani a avut niste crize de colici infioratoare azi.bine macar ca lui iulian i-a mai trecut durerea de la masea,desi i-a rupt dentista buza de cat s-a chinuit sa i-o scoata si l-a durut juma de cap pe urma.si i-a mai scos si o masea pusa pe langa aia,da' i-a montat-o la loc.aici e ceva de speriat cu medicina....tot ai nostrii sunt mai invatati...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasol spune:
simo multumesc pt raspuns si noi am reluat tratamentul,ii dadeam numai de 3 ori pe zi cate o picatura in fiecare ochisor,poate ca trebuia mai des, sa vedem si dupa astea 10 zile.la el asa s-a manifestat : intai ii se lipeau ochisorii (o scurgere galbuie ca puchinii)apoi i se umflau pleopele si se inroseau ochii,dupa ce dadeam cu canamicina era mai bine.
sper sa nu mai revina si dupa tratamentul acesta, ma tem sa nu se cronicizeze.dr zicea ca din cauza nasul infundat,dar ii bag sterimar la greu , i-am luat si karvol pt decongestionarea cailor nazale.
giova-pls poate ai timp si pt noi cu datele ,am uitat ora nasterii 03.55, apgar 9 .tu parca faci masaj,nu te doare ca eu mor de durere.sau faci masaj de relaxare?
anasol&david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Anasol bine ai venit pe !!! nu stiu ce sa zic, ca nu am trecut prin asa ceva.
Ana, normal ca abia asteptt sa vad pozele Adreei si Ursulinei mici.
Anasebe, pe Tiberiu l-ai lasat in casa? sau ai iesit cu el?
Daniela ma bucur ca nu mai are gaza febra.sa-i treaca si mucisorii cat mai repede.
Mirela haideti mama in tara 2 sapt. sa vezi cum iti trece fisura, la Dani colici si la sot durerile.
Am terminat si eu curatenia, hranit prunc. mai am grupurile sanitare de spalat, dar asta numai mai tarziu, dupa ce doarme marco.
Aici a iesit soarele si ploua .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
anasol spune:
anabordea-da,o multime de bb-i nascuti de boboteaza,numai in diminata de boboteaza in sectia unde am nascut si eu au fost vreo 8 nasteri,numai dimineata.cica se spune ca copii nascuti in aceasta zi sunt norocosi mersi de sfat cu masajul la chisori, o sa incerc si eu.
anasol & david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
mirela10-crede-ma ca as incerca si cu lapte de san,dar din pacate nu mai alaptez de la 4 luni
anasol&david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Gio Bebe dormea, si oricum era si tata casa.
Anasol Bine ai venit la noi!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
quote:
Originally posted by anasol
anabordea-da,o multime de bb-i nascuti de boboteaza,numai in diminata de boboteaza in sectia unde am nascut si eu au fost vreo 8 nasteri,numai dimineata.cica se spune ca copii nascuti in aceasta zi sunt norocosi mersi de sfat cu masajul la chisori, o sa incerc si eu.
anasol & david-andrei(06.01.2006)
eu am nascut la 10.30 in 6 ianuarie, si pana atunci mi-a zis moasa ca au mai nascut 6 femei de dim. de la 6 de cand a intrat in tura.si mai multi baietei.Dupa mine a nascut o tipa, tot baiat si Mark il cheama.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
monica70 spune:
Ceau fetele!
In primul rand la multi ani sarbatoritilor si scuze ca nu va raspund la fiecare,desi am citit tot...totusi.
Dia iar a fost maraita si de la dinti si ii era somn,pana la urma adormit pe balcon, desi era un friiig si am putut dormi si eu dar numai o ora, ca iar a venit tanti aia in vizita si a trebuit sa ma scol ca voia pe mess cu fiica-sa din italia,chestii urgente cu actele - super birocratie si in Italia si in Romania
acum a pleat,s-a dus si Ghita pana undeva si Dia iar se maraie si se cearta cu mine, de zici ca eu sunt de vina ca o dor dintii trebuie tot timpul sa ma joc cu ea sa-i distrag atentia de la dinti.In rest papa bine,a baut si laptic.Si piureul de legume si mar si o caisa si acum urmeaza banana,da ma mai gandesc daca sa i-o dau ca a facut azi kk doar odata acu (en gros ) fatza de 3-4 ori pe zi zilele trecute.
Daca ati auzi-o cum face si cum striga ma doare capul
Tre sa fug ...
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA la trei-patru luni
ALBUME DIANA
silvi_2005 spune:
Hello tuturor, la multui ani pentru Diana si Razvan, sa cresteti mari si sanatosi.
Fetelor iar am facut un pocinog, , am crezut ca azi e 1 iunie, deci eu maine imi serbez aniversarea casatoriei, va multumesc mult pentru urari, sunteti niste dragute, eu sunt o dezorientata. V-am tot auzit cu intalnirea de 1 iunie si am fost convinsa ca azi e 1 iunei, i-am zis si lui Jean La multi ani,, si nu a inteled de ce il felicit si eu m-am bosumflat ca a uitat si nu-i sta in fire.
Giova, sper sa ne placa in grecia, ca am platit deja avansul, din cate am citit pe forum statiunea e ok s eliniste si cel mai important e ca vom fi numai noi doi, ca anul trecut n-am fost in concediu si acum doi ani am fost cu tatal lui Jean si cu sotia lui, acum trei ani cu parintii mei si uite asa de fiecare data cand plecam undeva se mai autoinvita cu noi cineva. Noroc ca anul asta nu s-a trezit nimeni ca vrea sa vina, plus ca le-am si zis ca vreau sa mergem numai noi doi.
Bee,[red]Ursoaica,, nu mai fiti suparate. Soacrele sunt niste exemplare....cum rar intalnesti dar asta e.
Ursoaica abia astept sa vad poze cu nunta si botezul.
Cred ca nici o soacra nu e perfecta, nu se poate sa fie, soacra mea e o super doamna, nu-si baga nasul in relatia noastra dar nici de ajutat f mult nu pot sa zic ca ma ajuta. Vine pe la Alain aproape zilnic, tot timpul ii cumpara cate ceva dar cand vine vorba de stat cu el...tot pe mama trebuie sa o solicit, noroc ca vine ea la sfarsit de saptamana ca altfel.....
Cata[/red] ma bucur ca sunteti bine, pupici de la noi.
Nu ami pot sa stau ca plangaceste Alain si Jean ma solicita sa-l "preiau eu"
poze
anasol spune:
giova- cui sa ma adresez sa ne introduca si pe noi in listuta? sunt cam insistenta, nu?
silvi si noi plecam in grecia pe 24 iunie tot in halkidiki -hanioti la hotel calypso-sper sa fie k hotelul cica e tot de 3 stele voi cand mergeti?