Impreuna, TIMISOARA (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

FELICITARI din toata inima, mamico Ana!
Pentru asa copil si asa rezultate!!!

ALEX, primeste din partea noastra, cele mai sincere Felicitari...
Sa fii mereu la fel, cel mai bun, sa-ti bucuri parintii si sa-i faci fericiti...
Poate vei citi candva aceste randuri... si vei intelege ca ai o mama minunata, pe care si noi, o iubim!!!
Bravo, Alex!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fetele,

Ana felicitari pt micul premiant ! Dumnezeu sa ti-l tina sanatos si sa ai parte tot de bucurii din partea lui!

Amutza felicitari si voua pt primii pasi, de-acu sa te tii..

Fetelor , ne vedem maine in Unirii la 18 (la fantana deci)

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Pentru cele care nu au net acasa, si nu vin la intalnire, va doresc we placut....
Pe celelalte va vad maine...de abia astept....si se anunta si caldura, asa ca o bere rece merge...

Eu am o zi libera azi, fac curatenie mare, si pe la 17 ii astept pe aia cu termopanele, sa-mi ia masurile, si sa semnam contractul...
Apoi o sa mai dureze cam 10-12 zile pana vin sa le monteze...

Pe maine...

Reamintesc locatia si ora:

Sambata, 17 iunie, ora 18, in Piata Unirii la celebra Fantana!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara!

S-a deschis cafeneua....dar cred ca sambata dau falimnet...ca nu prea am clienti...
Am trebaluit ieri de numa, a venit tipul cu geamurile, a luat masurile, asa ca astept ziua de luni, sa dau pe spate...cand va fi gata oferta de pret...
I-am cumparat la Vali un carusel muzical pentru patutzul lui David, asa ca ma duc sa i-l duc.
Va pupa si ea, azi nu poate veni, e in tura.
M-a rugat Vali sa va intreb, daca mai aveti de la copii, cosulet din ala in care tii bb, sau ham...

Ne vedem la 18...salutare...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare timisoara!!!

na si io un pic pe aici cind tocmai nu-i nimeni, da' ma descurc si singura, ce sa fac!

mama ana, felicitari!!! sa-ti traiasca micutul premiant, sa va aduca numai bucurii. acusica ne pove tot asa despre luana!!!

mihi, m-ai dat gata cu costumul. sa stii ca am ciulit bine "ochii" ca acusi incepem si noi serbarile si sigur vom da din colt in colt. da' ai imaginatie, nu gluma!!!

felicia, sa ne spui cum ii cu rezultatul analizelor, ce-a spus dr.?

amutza, io nu stiu cum poate cineva sa se plictiseasca acasa. mie nu mi s-a intimplat niciodata asa ceva. niciodata nu m-am plictisit, ai tu dreptate. pupic la printesa mica si spor la treaba!!!!

doris, nici o grija, o cafenea tot timpul e buna, de cind exista lumea cafea (si ceai) se bea si se va mai bea, dar mai ales fursecurile alea... io cos din ala pt. bb nici n-am avut, doar patut si cind a stat bine in fundulet i-am luat scaun de masina, atit. hamuri in schimb am avut si inca le mai am, le-am folosit din plin si m-au ajutat mult.

silvana, na, ti-a trecut dorul de excursionist???? probabil ca s-a intors cu bateriile pline si atunci...

danitin, cum se simte spiridusul? sper sa nu fie nimic serios. vino cu vesti bune!!!

irina, si totusi ne cunoastem????
va pup pe toatele, sper sa ne vedem dupa-masa, acu' ma duc si eu un pic la nani, pina este liniste in casa!

30+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

buna dimineata!!!
v-ati trezit fetele??? sau e greu tareeeee????
io deja nu mai pot de cald, ma trec toate apele si e numai 8.30, ce-o fi pina seara nu stiu.
duminica placuta va doresc! sa nu va prajiti prea tare la soare!

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara!

Katik, neatza, mami...ca numai noi suntem pe aici...
Intr-adevar caldura mon cher...
Si noi la 12 mergem la botez...

Gabitzu, pe unde esti?
Imi pare rau ca nu ai putut veni...poate data viitoare!
Ti-am trimis pozele pe mail...

Sa va distrati fain...

Pe diseara!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

ei, pe aici, pauza!!!! v-a alungat caldura pe la racorici? la o bere rece si mici????
bine, ma duc si eu inca la nani, poate veniti careva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Salutare!

Sper ca v-ati distrat fain sambata, eu nu am mai ajuns

La Bucuresti a fost fain de tot, mi-am petrecut toata ziua intre zeci de mii de carti Imi venea sa le iau acasa pe toate. M-am si intors cu trollerul plin

Noi am fost in parc dupamasa si l-am plimbat pe Lucas pe iarba. Eva mai nou are mania cataratului in copaci asa ca o ducem sapt. viitoare la sala de alpinism.

Din pacate de mutat nu ne mai mutam pentru ca banca ne-a refuzat creditul ipotecar. Asta este, m-am consumat destul, acuma e momentul sa ma repliez si sa ma uit inainte.

Va pupez si sa aveti o saptamana superba!

POZE

Mergi la inceput

buna dimineata!!!

gabi, nu te necaji!capul sus si cu incredere inainte!!! toate se rezolva!!! figura eva ta cu cataratul in copaci. noi deocamdata avem mania gardurilor, nu ne scapa niciunul. cum ii place la bb luca pe iarba? la krisztina ii placea sa pasca iarba (o rupea fir cu fir, facea buchetel).

fetelor, o saptamina usoara va doresc!
revin, ma duc sa pap!

Mergi la inceput