Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 11
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Azi dimineata a plecat copilu in excursie, veselie mare, pupaturi si tot tacamu. Plec in graba spre lucru, suna telefonu ... maica-mea ... "azi vin la voi" la care io o intreb "sigur azi vrei sa vi?" Se pare ca planurile marete pentru asta seara cu jumatatea mea au picat.
Va pupa fata ofticata
Silvana si excursionistu' Paul
katik spune:
quote:
Originally posted by silvana75
Salutare Timisoara,
Azi dimineata a plecat copilu in excursie, veselie mare, pupaturi si tot tacamu. Plec in graba spre lucru, suna telefonu ... maica-mea ... "azi vin la voi" la care io o intreb "sigur azi vrei sa vi?" Se pare ca planurile marete pentru asta seara cu jumatatea mea au picat.
Va pupa fata ofticata
Silvana si excursionistu' Paul
silvana, nasoala faza! poate poti sa spui ca pleci si tu de acasa?!
29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Mihi spune:
Salut dragelor,
intru si io dupa o absentza grasa...si va dau un pupic gras...vb lui Katik...m-atzi binedispus...
Io o sa fiu fara jumatate de miercuri pana luni cred...pleaca 2 zile la mare in Bulgaria si o zi in Ungaria romaneasca...adica Miercurea Ciuc...dar incerc sa vin sambata...ca mi tare dor de voi...
Va pup si o zi plina de iubire, liniste, si tot ce-i bun...adica de D-zeu..
Mihi
katik spune:
mihi, am postat deodata
pai ce se intimpla fetelor? o fi ceasul rau: unde sunt doua jumatati acasa, vine partea a treia in vizita, unde ar trebui sa fie doua jumatati, tocmai pleaca una in deplasare. pai ce-i asta?????
totusi se mai intimpla si lucruri bune: vedeti ANA!!!!
29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Ana68 spune:
Baaaaaahhhhh......ce-i aicea?!Bal de negrii?!...Faceti misto pe seama meu?!Ceapa voastra de legionare!
Mama Dolores...ce nu te-apuci matale sa scri un roman,bre,daca tot ai asa morman de imaginatie?....Pana una alta in 75% din ce ti-ai imaginat ai dreptate,draga mea...numa' ca sariturile astea ale mele nu prea tre' sa le fac de la inaltime,ca domnu' se starneste repejor.Asa ca important e sa ma fac la el,ca restul vine de la sine...
Bey gagici,ramane intre noi,ca de afla boieru' ca dau din casa...Doamne iarta-ma,apara si pazeste de asa ceva!...nu o mai vad...ca se inhiba ...
Hai sa va iau cu randu'...
Silvana....nasoala faza cu mamanu' lu' matale...Dar mai ai o varianta:puneti-va pe treaba,cu strigaturi,asa ca la romani si poate s-o simti si mamanu' matale si va lasa o data si o data in pace...Succes!Aaaaa...si cu paianjenii nu-i de gluma,asculta la fata,ca se lasa cu cosuri pe fata,dureri de cap si alte nereguli pe ici pe colo....
Felicia,succes cu pretenuta mea la analize...Pentru ce le faci?Pentru gradi?Ca si noi tre' sa le facem,insa mai incolo,prin august.Sper ca Andreiutu' e in regula...
Doris,ramane cum am stabilit...Doris draga,pai tu ai deja vorbitor cu Ines,ca intelege ce spun,dar cu nebuna din castraveti crezi tu cumva ca se poate discuta omeneste?Draga mea,iti faci iluzii....N-ai cu cine.Zice ca tine si face ca ea...Asa ca de cate ori mai ajung la Mall o sa ocolesc zona Kids Land...asta e!Pan' la urma ramane sambata la 18?
Gabi,da' de ce se tot taraganeaza treaba asta cu creditul?In mod normal in 3 sapatamani ar trebui sa primiti raspuns,daca ati trimis deja dosarul...In fine,bafta maxima va doresc!
Katikoooo.....ce-ti pasa?!Razi in loc sa-ti para bine,hai?!Esti in concediuuuuuu...burticica la soareeeee....Brava la matale!
Bah Doris,unde ti-ai facut ochelarii?Cu cat?
Irinaaaaa.....ce sa fac ?'Geaba pizdui matale scorpionimea...ca vezi ce oameni de gashca si glumeti si,mai ales,modesti....suntem?!Hai ,mah ,recunoaste,ca suntem o specie aparte de oameni....homo sapiens scorpionum...si sa tii tu minte de la o reprezentanta a speciei:oameni mai de incredre si mai buni tovarasi n-ai sa gasesti...Asa ca da-te bine pe langa Ioana...Iti dai seama ce-i la noi acasa?Ca geamanul Marius tre' sa faca fata la doua scorpioance.Noroc ca varsatorul de Alex e un mucalit...
Mihi....mai ia si tu o pauzare...
Gagix....va pupa fata pe toate ,in gashca mare...si pe cele care scriu si p-alea de le vedem rar...
Cum sa ma supar pe voi....?????!!!!...Ca doar nu mi s-a facut creierul lapte batut...Mah,io sunt tare bucuroasa sa aflu ca v-am facut sa radeti si sa uitati macar o clipa de necazuri...
Sa nu uit:deci ne vedem sambata la 18 in Unirii?Ca io doar ce am vorbit cu violatu' meu si am free de la 'mnealui la distractie pentru sambata....Hai Doris,zi si matale...
Pupici...!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
Ana, nu te mai lecuiesti veci? Pai inseamna ca din cauza de lipsa am io cosuri pe fata si ma ia cu dureri de cap si cand vroiam si io sa-mi reglez hormonii hop si muma mea la usa
Tot io ofticata si excursionistu' Paul
danitin spune:
Ciao, fetele! Sunt varza De oboseala, umblu inndoita. Dupa saptamana urata cu moartea matusii suntem in plina nebunie cu impartitul invitatiilor pentru aniversare. Am umblat azi de nu/mi mai simt picioarele si sunt varzaaaaa....Joi e aniversarea si eu imi propun in fiecare an sa nu mai fiu fraiera, sa merg si eu la totul gata aranjata si parfumata si de fiecare data reusesc sa fiu printre putinii care muncesc. Va pup si ganditi/va la mine ca la un om super obo
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
alexa00 spune:
Salutari fetelor,
va pup pe toate din start!
Noi suntem bine.
Am fost la ai mei sa il vedem pe Paul.Si din ciclul ce mai fac copiii nostri:
-a pus clame de rufe pe coada pisicii de a umbalt saraca mata o zi intreaga cu ele pana au vazut-o ai mei!
-a aruncat pisicutii in buda sa faca si ei baie!
Am inteles eu bine sau sambata in 17 se pune la cale o intalneala?Dac da, dupa ora 6 spun si eu prezent ca inainte de 6 sunt la lucru.
Numai bine,
Alexa
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Fetelor, Anda nu poate veni sambata...
Cum sa facem?
Gabi si Irina parca au serbare...
Dar sper ca vin ele, chiar daca mai tarziu, ca doar noi ne intindem, nu gluma...
Vali ar fi venit si ea, dar we asta lucreaza...nu vrea sa-si ia concediu...e inca in putere...
Na, atunci sa ramana, pe sambata la ora 18, in unirii la fantana!
Pe cine ma bazez???
Doris- prezenta
Silvana- prezenta
Ana- prezenta
Alexa- prezenta
Gabi si Irina, probabil mai tarziu
........................
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Fetele, help!!!
Care ati comandat tort la Ottima Pan, spuneti-mi si mie care e mai bun....sau ce torturi au?? de cioco, de fructe???
Dar repejor, ca trebuie sa plec sa dau comanda...
Astept...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR