salve, ile ;)
ancaloredana, pai cu piureul de spanac cu cartof am avut si noi probleme. in sensul ca andrei mananca-orice, d-asta n-a vrut. n-a vrut o data, n-a vrut de doua ori... adjudecat - nu i-am mai dat.
sanatate, spanac ii mai dau la anu, poate vrea atunci.
c & ardeiash
Ancaloredana la mine nu a ajuns nimik.
Dau si eu una bucata Dragos cu imprumut :) De cand a descoperit intorsul pe burta e un mare chin. Nu pot sa-i dau sa manance, nu pot sa-l imbrac etc.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Gandacel, ai fost mortala cu animalele de casa!
MANDY, imi pare rau ca nu v-a mers tocmai bine. Lasa ca se face Kristian mare si astea raman la amintiri . Mie mi-a placut la BE la Cluj. Am cumparat carutza de vara (neonato, galben cu negru) si jucarii la promotie. I-am luat Duo-Gym de la Chicco si sunt tare incantata de el (si Stefan la fel ), plus inca o plasa de alte jucarioare.
Dar cel mai mult mi-a placut intalnirea cu Anutzache si parintii ei care sunt niste tipi super (ripley, nu te perii ). Se pare ca intalnirea juniorilor a fost un succes: s-au vazut, s-au placut, s-au asortat, s-au jucat. Cel mai tare a fost inainte de plecare cand pe Stefan l-au apucat sariturile (v-am mai povestiti eu cum face, de vreo 2 luni incoace, sta in picioare sustinut de sub brate si se impinge si sare). Anutzache radea in hohote si el, cocos, la rasul el, sarea mai abitir. Erau de filmat!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)