Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Alina la ce e Calin? si vara mea a avut licenta azi...ea e la Conta ID...a luat 9,90 Poate o stie Calin
Bafta si lui Calin!

Clau, Calin e la Contabilitate si informatica de gestiune la FF. Poate o stie pe vara ta, cum o cheama?

Alina (30+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Am scris un mesaj si de adormita ce sunt l-am sters !!!!!!

Claudia bine ai revenit !!!!felicitari pt Dragos.Cat despre parintii care au nevoie de momente singuri, sunt de acord, mai ales daca sunt bunici disponibili. Cred ca ar trebui sa stie chiar copiii ca din cand in cand mama si tata stau singurei.Parerea mea, vorba forumistelor !!!!

Flavia ce nr are casuta voastra si pe unde vine ?daca vine Ovi acasa o sa fim mai mult pe strand si poate va facem o vizita .Cum mai stai cu pregatirile pt Bogdanel ?

Gabiiiiiiiiiiiiiiiii ???? cum o va chema pe Bblasa ?

Alina pe a voastra tot Adelina ?

Alina 33, scoate-o afara , ce zici ??? serios acum !!!!

restul fetelor ? vad ca noi scriem pe ture sunt pentru intalneala ,vineri.Nu trebuie vorbit inainte ? parca asa a fost data trecuta , nu ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Melania 14

Alina pe a voastra tot Adelina ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Adelina - Oana!
Si Dragos are 2 nume,il mai cheama si Catalin, eu am vrut Dragos si Calin a vrut Catalin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

quote:
Originally posted by Claudelu

Alina la ce e Calin? si vara mea a avut licenta azi...ea e la Conta ID...a luat 9,90 Poate o stie Calin
Bafta si lui Calin!

Clau, Calin e la Contabilitate si informatica de gestiune la FF. Poate o stie pe vara ta, cum o cheama?

Codruta E aceeasi pe care os tie si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Clau, bine ai revenit! Felicitari lui Raul!
Alinush, bafta lui Calin! Am rezolvat cu maica-mea atunci, dar tot nu i-au facut nimic. Sper ca ii trece.
Eu sunt pt intilneala vineri, sper sa nu intervina ceva...
Gabi, chiar cum o va chema pe bebelasha?
Flavia, tu ai pregatit si nume de fata?
Noul mod de urcare in patuturi al gizelor : saritul in cap. Fac concurs mai nou...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare gagici!

Clau imi pare rau de prietena ta!Groaznic! Ai deschis subiect la umanitare?
Felicitari pentru reusita lui Raul!(mai dar vad ca pruncii astia s-au inteles sa ne faca bucuriile toti odata!)

Claudia ce fain de voi ca mergeti la mare!Cred ca de-abia astepti sa vina sora ta!

Noi in principiu suntem de acord cu intalnirea de vineri...asta dc nu mergem la Craiva chiar de vineri(ca e ziua lui soacra-mea in week-end)....

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana e singurul nume cu care am fost amandoi de acord. E greu cu fetele astea...
Clau, felicitari ca ati scapat de pampers!
Inca nu m-am obisnuit acasa... ieri am fost plecata asa ca nu am simtit diferenta. Dar azi nu stiu ce sa facem?
Deci...hai sa vedem cate suntem, ca vreau sa sun sa rezerv masa(daca or mai avea locuri)

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, spune-ne si noua ce s-a intamplat? Ioana, tu de unde stii??(ca eu am cautat la umanitare dar nu am gasit nimic)

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, tu ma urmaresti pe tot forumul?
Nu mai poate scrie omu linistit ca e urmarit la tot pasu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salut, si eu vin vineri.
Felicitari Clau pt dormitul fara pampers.Si eu ii puneam la Dragos noaptea mai ales acum cind a avut febra da saracu asa cald ii era ca-mi spunea: nu vreau mama scutecel....Asa ca nu ii mai pun si e ok.Ne mai trezeste noaptea cu: mama fuga, fuga fac pishu
Cristina si lui Dragos ii place sa isi dea drumul in patut in cap.isi pune o perna linga patut si se lasa pe burta pina pica inauntru.Ma gindesc ce concurs e la tine cu saritul
Nico nu scot fierea ca pe urma imi ingreunez ficatul.trebuie sa imi fac timp sa umez ceva tratament naturist de detoxifiere.
Mai fetelor, Dragos tot mai rau e si incapatinat. Ghici ce?!L-a apucat dat-ul cu curu de pamint cind nu-i convine ceva.Trebuie sa il amenint ca iau varguta din pom daca nu se astimpara .ma apuca cind il vad cum face.Desi stie ca nu e bine datorita explicatiilor si apoi bataitei.Nu stiu ce sa mai fac cu el.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput