Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 30
flavia ramona spune:
Cristina nu am pregatit nume de fata . Nu ma pot gandi la nume de fata nicicum, parca imi dispar din minte toate cand mai incerc. O fi un semn????????? Sau sunt eu dusa rau de tot?
Nico, nr e 257, e chiar pe alea principala pe unde se circula cu masinile si are un gard din lemn, vopsit verde. Va asteptam daca treceti pe acolo.
Claudia, ce fain ca mergeti la mare ....... Mi-e dor si mie de mare, da anul asta pa concediu.
Clau, ma bucur ca mai dai pe la noi, da imi pare rau ca aveti probleme. Stii cum e, astea vin odata toate.
Gravidutzelor cam cat se da la nastere acum, atat la cea normala cat si la cezariana? Si cui se mai da pe langa dr, moasa, asistente, dr de copii? Si inca o intrebare, voi faceti vaccinul ala la 7 luni, nu-mi vine acum in minte cum ii zice?
Cu pregatirile stau ok. Nu mai cumpar nimic in afara de Pampers ca haine am deja destule, patut am, haine pt patut imi face maicamea, scoica, carucior am, etc. asa ca zic eu ca nu are rost sa ma mai hazardez sa cumpar cine stie ce.
Vreau spre sfarsitul lunii sa ma apuc de o curatenie generala, nu ca ar fi mizerie, da vreau sa dau si perdelele jos, sa spal si sus pe dulapuri (cu ajutor ca nu pot singura), poate sa dau si cu lavabil in bucatarie si sa duc la spalat mocheta de pe hol si covorul din sufra si atunci sunt linistita ca totul e ok.
Sa spuneti la ce ora e intalneala.
31+
pufymic spune:
Clau m-am gandit eu ca acolo scrii....la mamici de pitici...
Chiar imi pare rau de prietena ta.Cum te pot ajuta?
Gabi si Ioana ii puneti numele?Sau inca nu e stabilit?
Alina33 nasol cu 'crizele" astea de dat cu fundul de pamant...si Alesio mi-a facut scheme(nu chiar asa) si l-am lasat in pace sa urle pana se satura....si acum s-a calmat!
Eu va zic dupa-masa daca venim sau nu vineri!
Pupici!
Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Ioana, al tau e mic, are timp pentru crize. Alina si Raul face crize, uneori il las acolo sa se dea cu curu de pamant daca vrea, alteori primeste si la fund...depinde cat de intins mi-e nervu!
Alina, noi n-am scapat de scutec noaptea...n-ai inteles bine...inca noaptea ii pun, din mai multe motive, dintre care e faptu ca Raul doarme ffffff bine si mi se pare aiurea sa-i stric eu somnu numa ca sa pise si al doilea ca pentur mine somnu e sfant
gabitzica spune:
Fetelor am rezervat masa pentru vineri la ora 18 pe teterasa la Aradul, am zis pentru 10 persoane. e ok?
www.stoc-studio.ro/tudor
claudia_maria spune:
Si pentru noi e bine,venim si noi.
Ana-Maria face la fel se crizeaza cind nu o las sa faca ce vrea ea se da cu fundul de pamant,ma musca ma stringe cu atita putere si nervi si eu ai mai dau peste maini,peste gurita la fundulet depinde ce face.
Clau felicitari si voua ca ati scapat de pampers si faceti la olita,cind aud de copii care dorm toata noapte ma gandesc ce bine e de voi noi nu stiu cind o sa ajungem la faza asta ca si azi noapte ma disperat atita sa marait.
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
alina33 spune:
Si noi venim.
Claudia nu vad eu bine sau nu esti trecuta in listuta cu datele tale sau ale Anei-Maria?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
alina33 spune:
Am pus subiect nou si m-am pierdut in stiinta:(
aici subiect nou
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos