Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor!Eu inca mai sunt in pioneze cu fierea,Alina am o fiere lenesa si o ajut cu Liv52 da mi-am luat ceva gemoderivat de ienupar si de atunci m-a terminat.Acum nu l-am mai luat si m-a mai lasat.Da ieri a fost ziua soacra-mii si m-a dat iar peste cap.Beau la ceai de sunatoare de mor, si regim iar.
Azi merg la cu Dragos.I-a trecut febrra da a inceput tusea si rosu in git nu i-a trecut.Acum si tata-su e bolnav.Rosu in git .Dupa ce iesim de la doc mergem un pic la hinta pe mal ca e in apropiere.Asta daca nu ploua.
Pupici la toate!

Gabi concediu placut!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Salutica fetelor

Iaca mai aparem si noi pe aici,am fost plecate o saptamana la Beliu ca nu am mai rezistat cu caldurile de aici si cum mami e in pensie am fost la ea sa ne mai rasfete putin,adica nu m-a stresat cu nimic pe acolo,am stat toata ziua in curte si a fost tareeeee bineeeeee.

In rest suntem bine asteptam cu nerabdare sa mergem la mare desi imi este groza cu Ana-Maria la drum,megem cu masina si o sa fie cam greu dar sa speram ca totul va fi bine.

Vad ca voi faceti progrese ,copii dorm singuri in camera lor si fac si la olita felicitari.
Si eu m-am gandit sa o mut din toamna in camera ei,ea acuma doarme cu noi in camera dar in patutul ei.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

claudia unde plecati la mare?

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Chiar asa mai fetelor: cand ne mai intalnim??????????

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Am fost pe la Teba azi, dar n-am gasit nimic deosebit pentru bb, body nu erau si nici salopetute, era doar tricouri si bluzite cu maneca scurta. I-am luat la Dragos o gramada de tricouri cu foarte mici defecte.

Acum mergem la Cicir dupa Dragos, Calin a avut examen azi (are licenta), eu la lucru, gradinita e inchisa, asa ca l-am dus dimineata la Cicir si acum mergem dupa el. Nasol ca nu avem cu cine sa-l lasam. El e foarte incantat, dar eu ma gandesc la prietena mea saraca ce a facut cu 3 copii de 1,3, si 4 ani. Am sunat-o de cateva ori si mi-a zis ca-s cuminti si nu o streseaza prea tare.

Azi m-am intalnit cu Gabi, a fost la mine la lucru si vorbeam despre intalnire, noi ziceam pe la sfarsitul saptamanii, vineri eventual si acolo la hotel Aradul daca sunteti de acord si voi. Zicea ca e spatiu pentru copii si e destul de mare, au unde se desfasura.

Alina (30+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pe fuga, pe fuga, ca sunt rupta ...

Toata lumea are copii mari. Felicitari tuturor!!!

Alina ma bucur ca esti mai bine.

Alina33 imi pare rau, sper sa te faci repede bine. Si Dragos la fel.

Gabi fain ca ai intrat in concediu.

Claudia, unchiul meu e din Tagadau. Am fost de cateva ori acolo, e faina zona. Unde mergeti la mare si cand?

In weekend am fost pe la casuta la strand si azi am facut mancarica de dimineata, m-am tuns si vopsit, am fost prin oras putin si apoi am avut musafiri ca s-a mutat varamea cu sotul in Arad si stau in apartamentul alor mei pana isi gasesc ei apartament de cumparat, ca sotul ei a inceput lucrul in Arad de azi.

Sunt de acord cu intalneala pe vineri, cel putin pana acum nu m-a anuntat sotzu' nimic. Si e bine acolo unde zicea Gabi si data trecuta.

Ma duc sa ma intind ca ma doare spatele putin.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nu m-ati uitat nu?
Mai rar pe aici dar jur ca am motivare Sunt super super aglomerata, o tona de probleme ivite asa cat ai pocni din degete, puls plecarea lu sora mea in Italia (din nou ), plus ca pe ai mei i-a apucat iar renovarile si am fost de le-am cumparat gresia si faianta, plus o veste super super trista, dar mai bine nu va spun ca sunteti gravide si sensibile...nu ma intrebati ca nu va spun...umblu de nebuna sa rezolv tot ce pot eu rezolva, mai si muncesc pe langa si uite asa trec zile in sir fara sa deschid DC ...unde-s vremurile de demult cand aveam timp?
AM si eu o veste ...am scapat de PAMPERS A fost foarte foarte usor, sincer nu ma asteptam la Raul sa coopereze atat de bine! Nu am scapat definitv, noaptea ii mai pun dar e din ce in ce mai uscat..treptat vom scapa si de asta
Raul e acum in faza DE CE Doamne cata rabdare iti trebuie sa auzi toata ziua "aia de ce face asa, aia de ce e acolo, aia ce e, afara ce se intampla, ala ce face" E tot in faza asta de vreo luna si ceva si tot speram sa scapam repede de DE CE-u asta dar slabe sanse, e indragostit de el
In rest la noi toate bune si frumoase, asteptam cu drag concediu pe care unii vor sa mi-l strice dar ne-am promis sa nu le dam satisfactie, asa ca am zis ca plecam undeva nu conteaza unde si inchidem telefoanele...cred ca plecam doar noi doi, asa intr-o mini luna de miere ca sincer de mult n-am mai avut timp daor de noi si ne e dor sa ne petrecem in liniste ...suntem egoisti oare?
daca e sa ne intalnim eu pot doar week-end-ul asta pentru ca urmatorul e ocupat ...na fac si io o varsta Mie-mi convine unde hotarati voi, desi cred ca pentru gravidute ar fi mai indicat un loc mai restrans unde bebelanii sa nu va solicite prea mult, iar propunerea lu Gabi e
Hai va pup si sper sa revin cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

No minune sa culcat si a mea la 11 ca de mult nu sa mai culcat asa devreme,asa ca mai bantui si eu putin pe aici.
Alina,Flavia mergem in Eforie nord din 21 iulie abia astept si sunt super fericita ca vine si sora-mea acasa ca nu am mai vazut-o de 1.6 luni e tocmai in Australia si vine din 27 iulie si sta pina in 21 august asa ca e tare bine.
Si noua ne convine intilnirea pe vineri asa ca ramane de vazut cum ne organizam,eu sunt de acord oriunde vreti.

Va doresc o noapte buna tuturor.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, ma bucur ca mai dai si tu un semn de viata!
Felicitari lui Raul ca a scapat de pampers!
Cand aveti concediu?

Flavia, Clau, Claudia, deci voi sunteti de acord cu intalneala de vineri si locul unde a zis Gabi!
Mai asteptam si celelalte fete.

Fetelor, abia l-am adus pe Dragos de la Cicir, vroia sa doarma acolo. Au facut dus si el vroia sa-si ia pijamaua si cerea laptele sa se poata culca.I-a placut foarte mult. Il vom mai duce miercuri ca are Calin examenul oral, sustinerea lucrarii.

Alina (30+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina la ce e Calin? si vara mea a avut licenta azi...ea e la Conta ID...a luat 9,90 Poate o stie Calin
Bafta si lui Calin!

Mergi la inceput