Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 27
alinamoro spune:
Oare vine ploaia? Eu as vrea, poate se mai racoreste putin!
Ce vant a fost aseara! Calin si-a lasat geamurile deschise la masina si a fugit repede sa le inchida cand a vazut ce se ridica praful, dar scaunele erau deja pline cu nisip. Bine ca am fost acasa si am inchis geamurile rapid ca de nu era plin d epraf in casa (stam la parter).
Gabi, fain ca intri in concediu, acusi ne trezim si noi la matern. Azi a internat-o pe o prietena, dar nu a nascut inca. Ce emotii am si eu!
Ei eu tot 9 kg am pus.
Flavia, daca nodulii sunt durerosi posibil sa fie hormonal, Doamne ajuta sa fie bine.
Ioana, sper si eu sa nu ma apuce vreo criza de rinichi chiar acum, mai nasol e ca nu pot lua medicamente. Aseara l-am sunat pe Miclea si mi-a zis ca pot sa iau Piafen. Am luat si mi-a trecut destul de repede, azi nu m-au durut decat putin, nu am mai luat medicamente. Eu ma gandesc ca e de la aerul conditionat de la lucru ca bate tot in spate la mine.
Alina (29+) & Dragos (11.04.2002) pozici
pufymic spune:
Neata fetele!
Alinush lasa ca noua ne-a spart un geam vantul....noroc ca nu era Alesio in zona aia....
Gabi concediu placut iti doresc si odihna muuuuuuuuulta!
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Abia am gasit subiectul!
Azi am fost tare ocupata, dupa masa am plecat la Cicir (cred ca stiati deja) si am ajuns acasa pe la 1. Am intrat sa vad ce ati mai scris voi si...pauza...liniste totala.
Sa va zic o noutate, Dragos doarme singur in camera, am facut "trecerea" mai repede decat credeam. Au venit niste cunostinte din Ploiesti cu bb si le-am imprumutat patutul pentru 2 saptamani, asa ca a trebuit sa-l culcam in camera mare pe Dragos.Totul a fost ok, nu a protestat, nu s-a trezit deloc toata noaptea, doar ca pe la 4 dimineata m-a trezit un zgomot..."tronc"...cazuse din pat (din fotoliu pat). Daca nu il auzeam cred ca el dormea pe jos ca a vrut sa planga si repede s-a potolit, pana s-a dus Calin sa-l ridice el dormea deja (cateva secunde).
Ioana, geamul era deschis? Bine ca nu a fost Alesio prin preajma.
Va pupacesc si va doresc duminica placuta!
Alina (30+) & Dragos (11.04.2002) pozici
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Vad ca e "epidemie" la pitici de dormit singuri!Sa ii tina "naravul"!
Alinush si Alesio doarme singur in camera de o saptamana...si vad ca e ok....a fost nasol 2 nopti(ieri si alaltaieri) cand a visat urat(cred) si s-a trezit urland(de ne-am speriat groaznic) si a venit la noi in pat....azi-noapte a fost ok...
Si mai avem inca un progres: face pisu si kk la olita!Am deja flacau mare!Mance-l mama pe el!
Restul fetelor pe unde sunteti??????
Pupici!
Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Ioana, felicitari pentru olita! Stiu ce satisfactie ai, am trecut pe-aici.
Restul fetelor pe unde hoinariti?
Melania 14 spune:
Ioana , felicitari ! noi stim numai cum trebuie sa stam sa facem pipi sau pisu , dar nu-l facem decat in scutec ,iar kk imi spune : da ,dupa ce a facut si o intreb . Dar si asta e progressssss !!! manca-o-ar mama pe ea .
Fetelor, am fata mare !!!! de obicei cand mergem la ai mei ( au 5 camere ) si o culc de amiaz' ii pun aparatul de ascultat, iar azi ne-am trezit cu ea in camera dupa ce a deschis 2 usi si a trecut prin ditamai coridorul .Si-a lasat bibi in pat si era tare vesele, de fapt i-am auzit gurita si apoi si fata .Era vesela foc!
Alina cum mai esti cu spatele ?
Gabi suuuuuuper ca ai scapat de servici, Dragos cred ca e cel mai fericit .
de joi avem tatic !!!!
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Alesio, felicitari! Ioana ai scapat de-o grija. Bravo!
Nico, e un pas inainte. Bravo Mel!
Alinush, felicitari lui Dragos pt dormitul singur! Te mai doare spatele?Ale mele acu dorm cu noi in camera, din lipsa de spatiu, dar au mai dormit si singure, depinde de imprejurari...
Mai fetelor, ne mai intilnim pina nasteti sau nu? In zilele urmatoare cica nu mai plua, doar la noapte.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Nico, felicitari si voua pentru progrese!
Toata lumea are copii mari, bebelusii abia in toamna vor mai fi pe aici.
Mersi de intrebare (si Cristinei), nu ma mai doare spatele, probabil era de la aerul conditionat de la lucru, sper sa nu ma apuce iar de maine.
Cristina, ai rezolvat ceva cu mama ta la chirurgie?
Fetelor, am uitat sa va zic ca intr-o zi m-am trezit cu Cristina la mine la lucru, cauta chirurgie pentru mama ei (a calcat intr-un cui, parca), dar noi nu avem.
Am pus cateva pozici de ieri de la Cicir, sunt facute asa in graba cu telefonul, daca vreti sa le vedeti AICI
Melania 14 spune:
Alina faine poze si CURTE si copii ( evident ), vreau si eu asa prieteni .
Mey acum incep sa-mi dau seama de ce vrea lumea mai multi copii, sunt asa de draguti si inocenti si cu "antenele " pe receptie.In fiecare zi fac ceva nou de-ti vine sa-i mananci cu tot cu scutec , cine mai are
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
gabitzica spune:
Mai fetelor, vad ca las noi toate chestiile importante se intampla cam in acelasi timp.
Am fost la nunta, ieri am resimtit foarte tare oboseala.Am fost toata umflata.
Tudor nu a vrut sa doarma ieri de amiaza, asa ca aseara a adormit langa tati pe canpea la televizor la 20,20. L-am mutat in camera lui si a dormit toata noaptea. Dimineata la 8 ne-am trezit cu el peste noi in pat, de obicei ne striga dimineata, dar acum a venit direct.
Ioana, felicitari petru olita.
Gabi 29+
www.stoc-studio.ro/tudor