answer me please

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sansele sunt de 50-50%.
Daca nu stii cand ai ovulatie foloseste pilula de a doua zi.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Imi cer scuze pt ceea ce am spus...chiar nu m-am gandit in momentul respectiv ca poate avea sub 20 ani...si chiar daca ar fi avut ,tot a fost o idee proasta sa spun ceea ce am spus
As ruga un moderator sa stearga postarea mea anterioara,pt ca nu as vrea sa fie citita si de alte fete care,poate o sa urmeze ceea ce am spus
Imi cer inca o data scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Vreo 5 zile pot supravietui in asteptarea ovulului, nu 1-2 Ovulul e cel care "traieste" o zi sau doua...Deci e ff nasol! Traiesc mult astia, mey! Trebuie sa fim ff atente!
Eu am ramas gravida cu Matei IN ZIUA A 29-a A LUNII, cand AR FI TREBUIT SA-MI VINA CICLUL A DOUA ZI (cu ciclu regulat, de 29-30 de zile)....Ma rog...tot raul spre bine!

Deci...ORICE E POSIBIL!

quote:
Originally posted by mira_m

Da, cu sigurantza! Daca pui la socoteala ca pot supravietui o zi sau doua in asteptarea ovulului si vb de o ovulatie precoce.....Bineinteles sunt multe supozitii dar se poate!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Nicole,asa cum ti-au raspuns si ceilalti membrii,da,e posibil.
Daca au trecut mai putin de 72 de ore pastila de a doua zi te poate ajuta.
E de preferat sa te duci impreuna cu partenerul la plannig daca nu ati stabilit pina acum metode de contraceptie potrivite.

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

A propos de Ergomet...de-aia se si gaseste f greu si se da numai pe reteta, pentru ca poate fi folosit in scop avortiv!! O farmacista mi-a zis ca poate chiar intra in puscarie daca da medicamentul asta fara reteta! Am avut nevoie de ERgomet dupa nasterea lui Matei, caci nu eliminam lohiile, insa abia-abia am gasit!
Nu luati medicamentul asta dupa ureche! Oricum...nu te simti deloc bine dupa ce-l iei Si de multe ori se intampla sa-l iei degeaba...si sa suporti degeaba contractiile alea Eu am luat degeaba Ergomet dupa nastere, tot la dilatatie manuala am ajuns!

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Nicole221, abia acum am citit celalalt subiect postat de tine!

Fata are doar 17 ani! Deci singurul sfat pe care i-l putem da e SA MEARGA LA DR, sa discute cu el despre metode contraceptive!

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Babisa

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Babisa acel mesaj il poti sterge chiar tu.Si parerea mea este ca ar fi bine sa o faci cat mai repede.
Acum inteleg de ce cand am nascut a trebuit sa alerge sotul prin tot Bucurestiul sa caute ergomet.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Daca as fi stiut cum ,l-as fi sters...dar chiar nu stiu.Poate imi spune si mie cineva cum sa o fac plsss??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Babisa, daca esti logata, deasupra mesajului unde ai buton de edit ai si un buton cu un cos de gunoi, apasand pe ala poti sa stergi.

A fost criza de Ergomet anul trecut ca au fost probleme cu Sicomedul, etc, dar acum se gaseste. (eu mi-am procurat preventiv la nasterea nr 2 pt ca la nasterea nr 1 am avut nevoie de el)

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput