answer me please

answer me please | Autor: nicole221

Link direct la acest mesaj

salutare tuturor!am si eu o dilema:este posibila aparitia unei sarcini daca am facut dragoste in prima zi dupa terminarea menstruatiei?precizez k ejacularea a avut loc in vagin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Amandoi copiii i-am conceput in prima zi dupa terminarea menstruatiei.
Numai bine,

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

buna.atata vreme cat ai o existenta sexuala activa,oricand exista posibilitatea aparitiei unei sarcini.teoretic sansele sunt mult mai mici in prima zi dupa terminarea menstruatiei in comparatie cu ziua a 10-a de la terminarea menstruatiei:),dar exista.
Nici metodele anticonceptionale nu ofera protectie 100%,nu-i asa?-exista o posibilitate mica sa ramai insarcinata si daca-ti iei toate masurile impotriva unei sarcini nedorite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

In primul rand, bine ai venit pe Forum !

Cat despre intrebarea ta.....
Da, se poate !
Exista cicluri ovulatorii chiar si in perioada menstruatiei
si nu sunt putine femeile care au asa ceva.... deci exista posibilitatea de a ramane insarcinata in situatia descrisa.....

In plus, chiar anticonceptionalele nu ofera protectie 100%.... exista pentru fiecare anticonceptional un indice de eficacitate care arata posibilitatea de a ramane insarcinata luand acel anticonceptiv.....

Totusi, dincolo de teorii....
Pentru a evita o sarcina in acest moment, tropaie la farmacie si ia o pastila de a 2-a zi si utilizeaz-o !

Sau fa un drum la cabinetul de planning familial si ai sa primesti toate informatiile necesare
, inclusiv recomandari pentru a evita asemenea situatii in viitor......

Sa fii iubita !

Aaa.... mai esti aici ? La farmacie cu tine..... !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

DA, chiar daca e mai mica posibilitatea, exista

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Da, cu sigurantza! Daca pui la socoteala ca pot supravietui o zi sau doua in asteptarea ovulului si vb de o ovulatie precoce.....Bineinteles sunt multe supozitii dar se poate!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Se poate.....dar ar terbui ceva metode de contraceptie...nu?ca doar sunt o gramada-fuguta la planning ....sau sa intreb: Ce varsta ai? mai ai copii?

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Daca ai ciclu regulat si ovulatia normala(in zilele 9-16 ale ciclului)poate scapi fara sarcina.
Oricum,ia in considerare sfaturile fetelor care ti-au raspuns inaintea mea.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Bine ai venit pe forum, dar te-am ruga sa citesti regulamentul.

Din regulament:

02. Dati un nume informativ subiectului pe care il publicati
Dati un nume informativ subiectului pe care il publicati. Subiectele cu titlu nesugestiv trec neobservate si au sansa de a ajunge in scurt timp la Containerul Verde (care se goleste o data pe saptamana). Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge mesaje considerate fara 'valoare' informationala - fara nici o explicatie. In plus, temporar, mesajele care si-au pierdut actualitatea sunt sterse automat - autorul subiectului primind un mail automat.

11. Limba mesajelor pe acest forum este Romana
Limba mesajelor pe acest forum este Romana. In mod exceptional se pot folosi citate intr-o limba straina, cu conditia sa fie acompaniate si de traducere. Nu agreem publicarea mesajelor sau glumelor in alta limba.

Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Babisa, chiar daca ai aflat tu chestia asta de la un doctor...nush daca tre date astfel de "sfaturi" pe forum. Ergometul are alta treaba in medicina asta...si daca la tine a "tinut" nici macar nu poti stii....Nu mi se pare o metoda "ortodoxa"...noi ne stim de mai multa vreme de pe forum, dar despre nicole habar nu am ce varsta are...daca e o pustoaica de 12, 13 anisori si te miri ce tampenii mai face????
Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, nu asta a fost intentia mea.
pupici
Ca mai sunt cokteiluri de scapat de sarcini nedorite, nu contest, dar nu le recomand la nimeni
Daca gresesc, corectati-ma

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

da se poate, din pacate pt tine dc nu il vrei!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput