answer me please
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Sansele sunt de 50-50%.
Daca nu stii cand ai ovulatie foloseste pilula de a doua zi.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Babisa spune:
Imi cer scuze pt ceea ce am spus...chiar nu m-am gandit in momentul respectiv ca poate avea sub 20 ani...si chiar daca ar fi avut ,tot a fost o idee proasta sa spun ceea ce am spus![]()
As ruga un moderator sa stearga postarea mea anterioara,pt ca nu as vrea sa fie citita si de alte fete care,poate o sa urmeze ceea ce am spus![]()
Imi cer inca o data scuze![]()
pisi_ella spune:
Vreo 5 zile pot supravietui 
in asteptarea ovulului, nu 1-2
Ovulul e cel care "traieste" o zi sau doua...Deci e ff nasol! Traiesc mult astia, mey! Trebuie sa fim ff atente!![]()
Eu am ramas gravida cu Matei IN ZIUA A 29-a A LUNII, cand AR FI TREBUIT SA-MI VINA CICLUL A DOUA ZI
(cu ciclu regulat, de 29-30 de zile)....Ma rog...tot raul spre bine!![]()
Deci...ORICE E POSIBIL!
quote:
Originally posted by mira_m
Da, cu sigurantza! Daca pui la socoteala ca![]()
pot supravietui o zi sau doua in asteptarea ovulului si vb de o ovulatie precoce.....Bineinteles sunt multe supozitii dar se poate!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami& minunea mea
( mai 2004)
_Ella,
Emma &
MateiPovestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
mariana_1976 spune:
Nicole,asa cum ti-au raspuns si ceilalti membrii,da,e posibil.
Daca au trecut mai putin de 72 de ore pastila de a doua zi te poate ajuta.
E de preferat sa te duci impreuna cu partenerul la plannig daca nu ati stabilit pina acum metode de contraceptie potrivite.
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
pisi_ella spune:
A propos de Ergomet...de-aia se si gaseste f greu si se da numai pe reteta, pentru ca poate fi folosit in scop avortiv!!
O farmacista mi-a zis ca poate chiar intra in puscarie daca da medicamentul asta fara reteta! Am avut nevoie de ERgomet dupa nasterea lui Matei, caci nu eliminam lohiile, insa abia-abia am gasit!
Nu luati medicamentul asta dupa ureche! Oricum...nu te simti deloc bine dupa ce-l iei
Si de multe ori se intampla sa-l iei degeaba...si sa suporti degeaba contractiile alea
Eu am luat degeaba Ergomet dupa nastere, tot la dilatatie manuala am ajuns! 

_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
pisi_ella spune:
Nicole221, abia acum am citit celalalt subiect postat de tine!
Fata are doar 17 ani! Deci singurul sfat pe care i-l putem da e SA MEARGA LA DR, sa discute cu el despre metode contraceptive!
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
gabi.i spune:
Babisa acel mesaj il poti sterge chiar tu.Si parerea mea este ca ar fi bine sa o faci cat mai repede.
Acum inteleg de ce cand am nascut a trebuit sa alerge sotul prin tot Bucurestiul sa caute ergomet.
Gabica mamica
Babisa spune:
Daca as fi stiut cum ,l-as fi sters...dar chiar nu stiu
.Poate imi spune si mie cineva cum sa o fac plsss??
lavi02 spune:
Babisa, daca esti logata, deasupra mesajului unde ai buton de edit ai si un buton cu un cos de gunoi, apasand pe ala poti sa stergi.
A fost criza de Ergomet anul trecut ca au fost probleme cu Sicomedul, etc, dar acum se gaseste. (eu mi-am procurat preventiv la nasterea nr 2 pt ca la nasterea nr 1 am avut nevoie de el)
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

& minunea mea
( mai 2004)