JOS BURTICILE !!!
Raspunsuri - Pagina 6
Anda Panda spune:
eu cred ca se poate rezolva asta cu pilates (windsor) insotit de o dieta. IMPORTANT e sa nu trisezi nici un pic.
bafta !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
silvana_salajan spune:
Mai, mai! Da eu care am baiat de 5 ani ce sa spun? Ca inca mai am vreo 10 kg in plus. Nu pot sa fac abdomene ca ma doare rau coloana. Atunci cum sa scap de burtica? (care e cam mare!)Mi-e asa de ciuda ca imi zice lumea ca mai astept un bebe? Ce se va intampla daca raman iar gravida? Cata am sa ma fac?Sunt DISPERATA!sisi
lilianasoare spune:
Fetelor, s-a mai dus un kg
. Mai am unul de dat jos. Nu tin o dieta anume; cum spunea si Sorel, fara grasimi, prajeli, dulciuri si, foarte important, fara sa mananc dupa 18-19. Pentru burtica, am gasit, in sfarsit, o maseuza profesionista care vine si la domiciliu. De saptamana viitoare o sa incep cam 2 sedinte pe saptamana. Va tin la curent. Spor la slabit.
lilianasoare spune:
Am uitat sa-i raspund Alinei legat de pofta de dulciuri.
Cel mai bine ar fi sa mananci ciocolata neagra, cu un procent cat mai ridicat de cacao, sau inghetata, dar obligatoriu dimineata. Eu nu prea am pofte de dulciuri, asa ca nu mananc mare lucru, in afara de niste gogosi
de la gogoseria de vizavi. Cateodata mananc 2 dimineata si doar atat (+cafeaua de rigoare, care e cu zahar)
. Mai poti incerca cu batoane de slabit, care sunt dulci.
alincic spune:
Salut fetelor.
Cum e cu burticile la voi?
Eu astazi iarasi am primit un comentariu: -Alina,da tu parca te ingrasi !
Si asta dupa atitea eforturi. Dar eu cred ca sunt de vina si eu si pantalonii , cu talia joasa. Caci tare se mai vede burta din cauza lor.Dar altii nu am....,tota piata e plina acum de "talie joasa",de parca toti sunt foto modele.De loc nu se gindesc si la noi![]()
ANDA PANDA,ce e asta Pilates (winsor)? mersi.
Lilianasoare,mersi de sfat.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
impreuna spune:
Am intrebat azi o prietena care se pricepe, cum e cu electrostimularea si masajul pt scaderea burtii. Mi-a zis ca linistita ma pot masa singura, cu o crema buna si e cam aceeasi chestie, doar sa o fac zilnic, 10 minute dimineata, 10 seara.
A mai auzit/probat cineva chestia asta?
Daca stiam mai devreme poate ma apucam, dar peste cateva zile plec la mare si imi vine sa plang cand ma gandesc la burta mea, asa ca nu ma gandesc:)
Si as mai vrea sa pun pe mine 2 kile, dar sa dau burta jos, musai si neaparat 
Flavia (sotie si mamica fericita)
alincic spune:
Fetelor,astazi am inceput sa fac ex.abdominale(cu ajut sotului),si ma masez singura la abdomen.Sper sa continui si mai dep tot asa sau si mai bine ![]()
Sport la treba si voua. 
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag