mamici casnice- 52
Raspunsuri - Pagina 7
ange spune:
beyyy noi pocnim de caldura.sunt 34° acum si e umid
le-am luat piscina la copii ca ocean nu avem
sa vezi bucurie pe ei dupa amiaza.
au anuntat 42° cu umiditate cu tot.Moama a nu se poate!
Nici nu m-ai stiu in ce tara sunt sa dea naiba!
Cand e ger de mori,cand ploua si uita sa se opreasca ,cand e desert
Am deecis: ma mut in Kongo astept aprobarea colegului
mariussimiuc spune:
Cuscra,iaca am aparut prin zona,dar la taclale mai pe indelete stam mai tarziu dupa ce culc plodu.Felicitari pentri Isa cea frumoasa si scumpa.Bravo!
Adriana,nu fi suparata.Eu cand am plecat am anuntat si nimeni n-a tras de mine sa mai raman,dar m-am intors...
Cine ma ajuta intr-o problema?Vreau sa descarc niste imagini video de pe telefon in calculator si nu le pot vedea.Sunt in format 3GP.Cine se pricepe?Ce tre sa fac?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andreea_tx spune:
Sa va fie rusine!! De o ora si ceva eu vorbesc eu imi raspund....pai e frumos asa
Mama ce tare sunt ...
----------------------------------------------------------------------
pai daca n-ai treaba la servici normal ca stai pe calc.hai ca ti-o zisei.sefu stie ce faci?
noi bntuiram un pic pe afara dar vant tare nene de te lua pe sus.
ce misto de voi Ange ca va balaciti.
mariussimiuc spune:
Ce patii Dano de te rusinai asa?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
eu va pup repede si fug,ca barbatu' e la masa si copilu' la desene.
Danelutza,felicitariiiiiiiiiiiii!!!!!!!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
pinquleasa spune:
va pup fetele..
trec pe fuga sa va salut am o absenta lunga dar motivata...
alex i-si intra in normal cu somnu asa ca o sa ma vedeti mai des pe aici.
acum va pup ca merg la nani...
pe maine!
Nico
Danelutza spune:
Lucia multzumesc, de cind stau eu la pinda, in sfirsit a reusit.
Svetlana eu imi aduc aminte cu drag ca anul trecut dadea din picioare in burta iar acum... ufff, iar ma emotionez si pling
Cami trimite si la mine vreo citeva grade, ca daca mai tzine vremea asta de kakao, ma ofilesc de frig.
Cuscra multzumesc, pai se pregateste pentru intilnirea cu logodnicul, nu, el sa mearga in picioare si ea in patru labutze
Dana ch dar de ce te ascunzi ? Sau intri doar asha ca sa nu uitam de tine
Dana multzumesc, de-acum trimit si eu soatza cum ai facut tu, in delegatziune, iar cind apare acasa focos, focos, mai fac un bebel...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
osna spune:
pe mine nu m-ati lamurit inca cu ciresele alea.gasesc in romania in 15 iunie cirese au ba??? ca aici is scumpe si dau faliment ca sa-mi satisfac pofta
pina una alta bag piersici si caise ca alea sunt ieftine domle'
n-am loc de sot,fug...va doresc nopate buna si vise placute!!!!!
andora spune:
Salutare nocturna lume lume..
Adinellu' bun revenit, maine sa ne povestesti cum a fost prin preumblari .
Eu la cat de fugitiv intru nu mai stiu dect de Fla ca a zis ca pleaca (si am intrebat o data de ea sic) dar in rest abia apuc sa dau raportul si ma bag iaca si io singua in seama, ca stiu ca fetele ma toleeaza asa cum sunt
Lucia, mie mi-a picat netul la pranz si am ajuns prin Plaza dupa 18.30 dar la masa cu pricina erau vreo 4-5 fetite dragute care desenau, iar io fugeam dupa Gogo care alegea numai carti din alea scumpe si n-am stat deloc ca eram curioasa sa vad ce fac acolo fetele.... am banuit ca ori n-ati venit ori ati plecat Lasa ca ne vedem noi
Cami pai parca ploua, deja e caldura asta? Ce dragut ca aveti pscina...
Mmiha super la Neptun.... si bafta cu colegu'! Tu spuneai de ceva surpriza in septembrie? Aoleu.....deja imi zboara mintea
Miha ieseanco bun revenit!!! Ce format e domle asta ? Daci cautare google dupa "3GP player" sau "3GP converter" gasesti mai multe kestii... bafta! hai ca ti-am raspuns de m-am spart
Danelutzaaaaaa FELICITARI isabellei!!!!!!!!!!!!! Are mami fata mare domnule, pai tre sa stea si ea pe picioruse cand sufla in lumanarica nu? Bravo!
Nico bun revenit si tie!!!!! Asteptam motivarile maine.
Svetlana mama, ciresele.... da au aparut dar nu mai stiu ct erau kilul... am vazut ieri in piata, evident ca erau scumpe dar cand vii tu vor fi multe si buneeee....
A propos, am facut azi tarta aia cu capsuni si a iesit suuuuper pufoasa si buuuuuuuuuuuna doar ca s-au cam lasat capsunelele la fund... asa ca multumec Danelutzei sau cui a scris reteta pe-aici Deja mai am doar 4-5 bucati. Dar marturisesc ca am pus si niste amoniac si praf de copt prin ea.
Dana pai lasa rusinica si povesteste a fost dragut cu sotiorul acasa?
Alinaaaaaaaaaaa mai eu ziceam ca ne vedem dar a picat netul si nu aveam nici un nr de telefon de-al tau,. Toanta sunt. Ce ati facut la dr? A fost ok pe drum? Pup Alexa!
Hai ca ma duc as-mi fac un lapte cald...mi-am facut o baie relaxanta ca p[rea asudasem in bucatarie,. am vopsit iar oua ca e Inaltarea si am si prajitura, ordinea mi-o rezolva Uca maine.... deci pot ura linistia.......
LAMULTIANICOPIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
Sa ne traiasca odraslele si sa fim sanatosi cu totii!!!!
Si........
Christos S-a-naltat!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea