mamici casnice- 52
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
ELENA,scuze,am incurcat borcanele,asa am fost imbracata la un anisor,la mot...la botez am fost cu un pantalon maro si bluza tot ceva genul ala,dar cu ceva flori prin material...ce naspa suna...nu stiu daca m-am exprimat bine,dar poti vedea poze...tot iarna era,asa ca nu se potriveste pt tine
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
maria2mami spune:
Sa va fie rusine!! De o ora si ceva eu vorbesc eu imi raspund....pai e frumos asa
Mama ce tare sunt ...
" Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa , ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu."
mmiha
maria2mami spune:
Într-o padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada lupul, vulpea ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat îl ia pe iepure la bataie, în cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia înaintea ei îl ia la bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai în fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat începe sa strige: - Sa mor daca mai deschid magazinul astazi!
" Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa , ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu."
mmiha
light spune:
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
malla spune:
Lucia Mirela merci pentru pupic, nu am asa chef de scris azi, dar poate ca o sa imi revin...
O zi faina sa aveti toate!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Io sunt pe-aci...
Da netul asta, cand merge... cand nu merge...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Danelutza spune:
Maria2mami buna rau aia cu sheful.
Cuscrai unde-ai disparut iara... ?
Va anuntz oficial ca Isabella acum vreun sfert de ora a facut primii pashi (de emotzie) uraaa, am domnisoara mareeee
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
light spune:
Isabella felicitari!Ce cadou frumos de un an...Liviu a facut primii pasi singur, la un an si o saptamana!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
osna spune:
dani felicitari pentru primii pasi ai fetitei!!!!!!
eu cand misca al meu imi vine sa-l mananc.abia astept sa-l tin in brate!!!