mamici casnice- 52
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Am revenit si eu...!!!! Poate ca va era dor de mine?
La ora asta sunt bineinteles pe fuga.Ma duc sa mai rasfoiesc din urma,ca vad ca ati avut spor nu gluma cat am lipsit si daca ma lasa timpul mai intru daca nu...diseara.
Mi-a fost dor de voi!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
osna spune:
quote:
Originally posted by elena_oona
buna fetelor
osna mami , mi-ai schimbat nick-ul , eu sunt elena_oona , nu oana .Iar manuela fetita mea este nascuta pe data de 16.10.2004.Multumesc mult!
hihi sa dea flavia de baut ca eu am dat replay numai la ce a scris ea.nu am modificat nimic,dar uite ca modific acusica.
la noi ploaie si vreme urata,stau in casa si am reusit sa mai citesc cate ceva.
maria2mami spune:
Eu m-am trezit azi la 7....da la ora aia am ajuns la serv.
Sunt super plictisita....seful asta al meu e un mare bou...nu vrea sa-mi dea concediul tot odata....ci impartit in 2 ...si nici macar nu-mi da numarul de zile inscris in codul muncii ...21!!!
Ce mai suntem o tara de mareee kk!
Ma rog...asta e....Dana ai dreptate antrenorul un alt mareee bou...nici nu merita sa mai discutam despre ei....am gasit solutia...o duc la sf de saptamana la complexul Miramar la piscina.....sa se balaceasca....cu tasu'
La Moeciu suntem 5 familii...deabia astept
mmiha
maria2mami spune:
Aaaa, am uita sa va zic.... de pe 7 august-13 august plecam la mareeee, la neptun cu colegu' ...
...si ma inscriu si la facultate, si imi schimb si serv asta nashpa si mai am ceva fff imp de facut in septembrie da nu va spui'
Hai ca sunt cu ochii pe voi!
mmiha
light spune:
Adinell ia un pupic de la mine ca io oricum sunt cu pluta si nu vaz cine dispare si apare.A. Azi parca nu a aparut Flavia!Andoraaaaaaaaaaa! Nu venim azi, e prea nashpa afara si nici prietena nu mai poate veni sa ne ia cu masina, azi sunt ocupati. Poate maine la Unirii.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
maria2mami spune:
Ia uitati ce www.hi5.com/friend/profile/displayGallery.do?userid=22094192" target="_blank">am gasit....cu dedicatie speciala pentru seful meu
mmiha
light spune:
Adinelluuuuuuuuuuuuu, chiar te suparasi?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
Dana_ch spune:
trebuie sa plec sa citesc contoarele,ca sunt administrator de bloc,cand ma intorc mai intru.
fetele care a-ti lipsit eu v-am dus dorul si am tot strigat dupa voi dar nu am nominalizat pe nimeni de teama sa nu uit pe cineva
flavia este plecata la tara si vine la sfarsitul saptamanii,acolou are net asa cred
Poze cu Lucas
CRISMIR spune:
zaSalutare fetelor!
Si eu cam stat ieri la soare si plaja si ocean,super a fost,acum sunt neagra si copilul cu muci,ca nu mai vroia sa iasa din apa...dar a fost foarte relaxant!
ELENA eu la botez am fost imbracata in negru,dar era iarna si plus ca era un pantalon si bluza foarte sexi...asa ca depinde si ce fel de costumas vrei,si daca iti place albul,de ce nu?!...poti vedea poze la mine in albume,cred ca in al doilea link...bafta la cumparaturi!
la toate,pe mai tarziu!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI