mamici casnice- 52
Raspunsuri - Pagina 3
diadaniela spune:
Ok!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Dana-ch,nimic nu zic!
Cami,ce ma,nu ti-ai baut cafeaua? altceva nu mai zici?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
ei,atunci te las sa-ti revii!
Dana
malla spune:
Buna fetelor, am lipsit cam o saptamana ca am fost in Timisoara, dar se pare ca nu ati observat... nimeni nu a intrebat de mine???
Atunci ma cam retrag :(
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
... buna ziuaaaaaa
ce mai facetzi ?
Vecina Svetlana, dar de ce trimiseshi mami ploaia si la mine , e frig de fac pipi in pampers, innorat de parca-i noapte, ce mai e toamna, nu vara
Aaa, vad ca au aparut si duamnili care disparusera cu sotzii. Povesti nimic, nimic, pudice, pudice, dar sa spunetzi cind incepe sa miste ca sa va trecem pe lista, ca dupa ce naste si vecina mea, ramine locul liber
Dana tzie tzi-au trebuit doua zile sa-tzi revii, normal ca, Cami doarme pe ea... Ia venitzi cu idei, sa-mi trimit si eu soatza de acasa, e mai dulce cind se intoarce, mai cu foc, mai, mai... nu mai zic ca zic prostii
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami