mamici casnice- 52

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

iauite astazi e ziua copiilor!!! am uitat.ai mei copii nici nu stiu.chiar daca le spun nu inteleg ei mare lucru
la multi ani copii!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata cameluto? ai facut ochisori?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

bey la mine a inceput din nou ploaia

Mergi la inceput

gata mamicutzo de alexutzo am facut ochi.Am si intins rufele ca aseara tuna si fulgera de aproape eram sub pat cu totii , mi-am beut si juma de cafeluta si acum va citesc

care dintre voi mi-a trimis ploaia? daca nu a tras o furtuna aseara si o ploaie azi noapte de am zis ca e sfarsitul lumii nu alta!

astazi ma duc prin magazine la cumparaturi ca e vreme de facut copii si al meu coleg nu e acasa
Apropoéam avut o discutie cu al meu coleg legata de un eventual al 3-lea copil pe care eu mi l-as dori.Dar nu vreaaaa Cica ii este frica sa nu mor(am avut ceva probleme la sarcini) si cica 3 copii costa mult si-i este frica ca nu facem fatza.Deci,nu vrea
Si nu vrea sa ma lase sa-l fac nici prin vecini
Peste toate astea mi-a spus ca sunt baba si el mos.. cica la varsta noastra sa facem copii!!! citez: "ai inebunit de tot nevasta! trebuie sa te duci la munca,ca acasa te dilesti!"

pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor, ia uitativa aici neste poze noi cu gagica mea, facute duminica.

PS: pozele cu mine sa le sariti, ca parca nu as fi eu in ele

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, ce jignire! baba?! la cele 24 de primaveri!
ploaia si furtuna ori e de la noi din ro ori vb cu osna, poate e de la ea :)))

alexa

Mergi la inceput

miha,vazui pozele cu gagicutza ta
dulcica foc
si tu ce ai de zici ca"nu sunt eu" ca arati bine tare.moamama si ce slaba esti! nu vrei un rand de sunculite de la mine ca eu is obsedata de ele dar nici nu fac nimic sa le inlatur

alexasi mami,bey dar sunteti culmea! chiar asa sa-mi trimiteti mie ploaia mai?! e stati ca daca ma supar sa vedeti ce va trimit si eu niscai zapada si niscai -30°.A! ce zici de faza asta?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by osna

bey la mine a inceput din nou ploaia

foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

angelico ti-l imprumut pe al meu ca nici nu iesi primul odor pe usa...pardon gaura si se si gandeste la un frate sau o surioara.si el are 30 maine poimaine dar eu cica-s tanara la 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Mihaela, e scumpa foc Amalia. Tipul e taticul? Doamne ce tineri sunteti! Io la varsta aia nu eram nici maritata. Mai aveti timp pentru inca 1-2 prichindei, vorba lui Cami.Adinelule mai esti suparata? Vad ca ne ocolesti si te dusesi la optimiste. Nu ca i-o n-as fi, da chiar n-am cum sa tin pasul si cu ele si cu voi si cu mamicile de 2002. Sunt chiar optimista rau, nu gluma!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput