mamici casnice- 52

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello,hello!
bey ,la mine e o vreme de kk de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti. tocmai ma invatasem cu caldura.
fetele ,care mergeti la mare in Bulgaria?
haideti ,poate ne vedem pe acolo.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

LA MULTI ANI tuturor copiilor si mamicilor care in sufletul lor mai sunt copii sau care mai dau uneori in mintea copiilor!!

Andreea,eu am facut tarta cu capsuni si am facut-o fara nici un fel de prafuri(asta ca sa raspund Mihaelei care m-a intrebat de asta pe la unul din capitolele trecute.Dar ma iarta ea ca nu i-am raspuns pana acum,am motivare. ) Si ca sa-i raspund si Mirelei,tarta asta se poate face cu aproape orice fel de fructe,deci si cu cirese.Si e super rapida si usor de facut!

Moamaaa...ce m-am scos...trei dintr-un foc!!

Iaca am si eu niste pozite noi cu Robert inainte de tuns si cu Robert dupa tuns

Acum sunt libera,am trimis copilul cu bunicu la o plimbare cu tramvaiul ca tare-i mai place! Asa ca sunt prin zona!

Va pup.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

luati de aici! pagina 2?!
mihace smecher e robert cu noul look!:)
dana, mergeti la mare in bulgaria sa-nteleg? cind? unde?
e o vijelie afara de ne ia pe sus. alexa a plecat in vizita la mama si eu stau singurica.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani copilasi dragalasi, sa cresteti mari, buni, sanatosi si puternici!!!!!!!!!!Andora noi nu am ajuns din cauza vantului aluia si cum bine zicea cineva pe la o discutie aprinsa la generale, io fac parte din categoria mamicilor paranoice care se tem sa nu se infecteze copilul de fun virus si sa o dam iar pe alte tratamente ca abia am scapat de raceli, gripe si viroze. Si cel mai frica nu imi este de frig sau ploaie ci de vant. Asa ca de ciuda ca nu am reusit sa ajungem ieri, o sa incercam sa mergem azi la Unirii. Adevarul este ca e mai aproape Unirii de noi. Sper sa mergem azi acolo.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

helloooooooo! e cine aici? unde umblati?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

La ALBENA in Bulgaria vreau si iooooooo''...da' anu asta ne multumim cu Neptun...desi am iaesii mai ieftin si mai multumiti de servicii cu prima varianta

Bai fetele....va ziceam ca ma doare capu' de moor...pai de ce credeti???

A venit sefu' in inspectie si la inventar.....si cum innumaram eu astea pe aici....aveam asa o tentativa de.... (era o foarfeca pe masa)....ma gandeam io', asa sadica cum sunt...ori sa-l tund ori sa io' bag la jugulara

offf....hai ca ma doare si mai rau capu de cate chestii debitez....da ar fi fost fain

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Ora 7 dimineata. Un echipaj de politie opreste un autoturism pentru un control de rutina. Politistul se deplaseaza la masina oprita.
-Buna dimineata, sergent Popescu de la brigada de politie rutiera, actele la control, va rog. -?!?!?!?!? (soferul nimic) Politistul ciocaneste in geam si repeta: -Actele la control, va rog. -?!?!?!?!? (nici o reactie din partea soferului) Politistul deschide portiera masinii si soferul cade pe asfalt. Contrariat, intreaba:
-Ati consumat bauturi alcoolice?
-Nuuuuuuu, dom sef.
-Auzi ba, pai ce eu sint prost? Ia sufla in fiola.
Sufla omu si nimic, fiola ramine alba. Politistu in gindul lui "ba, fir-ar ma-sa a dracu , iar ne-au dat astia fiole expirate". Ia o alta fiola, verifica sa aiba termenul de valabilitate neexpirat si ii spune soferului:
-Ia sufla, ba, si in asta. Sufla asta si tot nimic.
-Ba, tu ai baut.
-N-am baut, sefu .
-Lasa ca te trimit la institutul de medicina legala sa faci analiza sangelui. Soferul spasit:
-Nu ma trimite, dom sef, ca ma nenorocesti. Eu sint sofer profesionist si daca imi iau aia abecedaru raman fara paine.
-Ahaaaaaaa, deci ai baut!
-N-am baut, sefu .
-Da cum ai facut, ba?
-Sefu , iti spun daca ma lasi sa plec.
- Baga.
-Dimineata ma scol devreme, iau o juma de votca, fac o clisma cu ea, organismu se simte bine, gura nu miroase...
-Baaaaaaaaaaa, eu te las sa pleci da sa nu mai spui la nimeni, ca te ia mama dracului. Daca afla sefii nostri, dupa aia la control ne obliga sa va mirosim nu numai gura, ci si
.

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!!!!!!!sa va aduca numai bucurii.

dana multumesc de cafea
mai si la noi e frig ca naiba,eu visez la caldura din romania si ar fi culmea cand mergem noi sa inceapa sia colo vremea rece.ca al meu frate se lauda ca moare de cald,ca merg in week-end la pescuit,gratare si plaja.

fug sa incalzesc mancarea pentru sot ca vine la pauza de masa sa haleasca acasa.
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

mirela uite aici o reteta de praji rapida ce am facut-o sapt trecuta chiar cu cirese...din compot

PRAJITURA RAPIDA CU CIRESE

150g unt,150g zahar,4oua,250g faina+prad de COPT.
freci untul,zaharul,galbenusele si apoi pui albusele spuma iar la final faina+praful de copt.eu am mai inlocuit cateodata 50g faina cu 50g migdale macinate.acuma nu ca nu am avut.pui ceva coaja de lamaie sau esenta.al meu mananca ca un spart.
deasupra fructele si coacem 45 min.tava e cam 28*28 adica dina ia mai mica.

spor la treaba si sa arunci o felie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... prezenta si ioooo

La multzi ani pitici, la multi ani mamici cu minte de pitici (adica si io)

Cetit tot, nu raspund nimic , iote asha nu va bag in seama, doar pe cuscra ... cuscrai da-i scump ginerica foc cu noua tunsoare, vezi sa nu-l pierzi, ca dupa... ai de-a face cu norata
Am fost in parculetz astazi, tare mi-s mindra mey , Isabella nu s-a mai asezat pe jos, n-a mai cules-rontzait nimic, doar in picioare a vrut, m-a purtat peste tot, la toate jocurile, sa mingiie totzi copiii, si-i mai dadea cite unu-doi pashi singurica ca s-o prinda mama
Gata, revin mai tirliuuu, ma duc sa pun in fufurii ca-mi vine soatza la masa, deci fripturica de miel cu niste verdetzuri aruncate alaturi si peperonata (iote aici v-am rezolvat) cu cartofi, ardei grashi verzi, vinete si suc de roshii

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput