tauroaice (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

pai e week gabi si lumea se mai si distreaza.
noi am fost dim un pic prin oras la cumparaturi am papat si acum am pasat copilu la tati sa iasa in park si eu lenevesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mda...vad!
dimineata am fost si noi in herastrau...fi-miu s-a jucat cu nasii si cu verisoara lui. ce a mai plans cand am plecat...
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata!

Voiam sa va urez o saptamina buna. Sa fiti sanatoase si voi si bebitii!!!

Cuma fost we?

V-ati plimbat? V-ati distrat?

Ca altii au muncit ...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Eu am avut un week-end plin si n-am apucat sa intru pe net. Ieri am fost la tara si am dus pisoii care cred ca vor fi tare fericiti acolo. Alergau de colo pana colo, se jucau, alergau dupa muste, fluturi, albine...ce mai, erau foarte preocupati...
Noi suntem bine, desi eu ma simt tare obosita si ma dor picioarele rau de tot...
Vroiam sa va intreb, daca stiti: concediul prenatal si postnatal se platesc 85% din salariul BRUT? Ca eu asa am auzit si ar fi super ca inseamna ca as lua mai multi bani si as sta si acasa. Daca e asa, atunci intru in prenatal din 21 iulie. Ce bine ar fi!!!

25+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

anangel_lexi, pentru a calcula indemnizatia pentru prenatal si postnatal se face o medie zilnica a veniturilor brute din ultimele 6 luni. La ceasta medie se aplica 85% si se inmulteste cu numarul zilelor lucratoare din luna. Din total venit ce rezulta se opreste cota de CAS 9.5% (sper ca am fost coerenta). Intr-adevar, vei lua mai multi bani decat daca vei merge la serviciu.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Si la post natal este acelasi sistem de calacul? Nu este valoare fixa?

Sorry ca insist dar nu stiu exact.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

'neata si dela mine.

fetele dac stiti pe cineva care are nevoie.am de vanzare un scaunel de masina gen scoica pentru bebei,un sterilizator,un premergator chicco,o cadita de baie cu suport pentru bebe si un carut ABC Design Germania cu trei roti mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
ce mai faceti?
eu nu fac nimik deosebit...la fel...la serviciu, acasa...
maine mergem sa-l trecem pe stef pe pasaport. abia astept sa plecam.
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_tx

'neata si dela mine.

fetele dac stiti pe cineva care are nevoie.am de vanzare un scaunel de masina gen scoica pentru bebei,un sterilizator,un premergator chicco,o cadita de baie cu suport pentru bebe si un carut ABC Design Germania cu trei roti mari.

andreeat & Alex -8 dec.2000

www.ingerifaraaripi.8k.ro

Eu as vrea. Ma intereseaza in primul rand scoica, sterilizatorul si cadita. Care e pretul? Si ai niste poze? Chiar cautam pe net zilele astea scaunel gen scoica dar ma gandeam ca n-as lua de la un necunoscut ca nu stiu in ce conditii a fost tinut...ma rog, intelegi tu. Asa, pe tine te cunosc, am incredere. Pacat ca nu reusesc sa-l conving pe sot sa luam si carut cu 3 roti...mie alea imi plac cel mai mult, dar el zice ca n-au stabilitate la fel de buna ca cele cu 4 roti.

25+

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre

Mergi la inceput

mama_lui_alin, multumesc mult pentru lamuriri. E super. M-am hotarat! Intru in prenatal incepand cu 21 iulie si imi iau 2 saptamani de concediu de odihna inainte. Deci practic incep concediul pe 6 iulie 2006. Adica de azi intr-o luna!
cgaby, concediu placut! Abia astept pozele!

25+

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre

Mergi la inceput