din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 5
ina C spune:
Stiu ca sunt cam nesimtita, dar nu am reusit sa fac album!
Si azi serviciu, salariu desi trebuia nu a intrat in cont, serbare la gradinita si mami m-a invitat in we.
Sper sa ma revansez saptamina viitoare si sa pozez cele mai tari terase si cei mai copti covrigi.Deci, pina marti nu mai promit nimic decit ginduri bune pentru toate!
Pupici, ina C
PS alayna s-a tinut de cuvint si mi-a facut si cont, dar pina ma dumiresc mai dureaza!
mihaela_s spune:
fetelor, multumesc de aprecieri! Poze cu covrigi n-am din pacate, nu stiam de ei...
Pai matusa mea apare in cateva poze, vad ca nu se numara printre cele mentionate de voi ca v-ar fi terorizat ...a fost profa de desen, istoria artei si cam atat cred. Insa o stiu bine pe gotzac, daca e vorba de profa de franceza, e prietena cea mai buna a matusii ele.
va .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
alayna spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Pai matusa mea apare in cateva poze, vad ca nu se numara printre cele mentionate de voi ca v-ar fi terorizat ...a fost profa de desen, istoria artei si cam atat cred. Insa o stiu bine pe gotzac, daca e vorba de profa de franceza, e prietena cea mai buna a matusii ele.
va .
Aoleuuu,Mihaelaaaaa,cred ca o stiu pe matusa ta,e unguroaica?Slaba si cu ochelari? Sigur e eaaaaaa Are un nume foarte greoi,sa-mi fie rusine ca nu-mni aduc aminte.Sunt sigur ca e ea.Numai la profilul pedagogie exista desen si arete si ea era singura profa la acest profil
Astept confirmarea
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
andora spune:
Sarutmanusitele fetelor, daca am socrella botosaneanca dar din judet nu din oras se pune? M-am bagat si eu la voi fiindca sapt viitoare voi fi acolo, stiu ca-n palma gara care e de 3-4 anisori tot intr-o renovare si autogara unde stam in frig pana ajunge autobuzul de Frumusica.....
Intrebare (ce tupeu am, iertaciune).. Exista vreun magazin cu masini de spalat pe langa gara? Va pupic dulcic!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
nanami spune:
bine ai venit andora gara si autogara probrbil ca mai dureaza vreo cativa ani pana mai intram in rand cu lumea cat despre mag. cu masini de spalat, e unul care se numeste UTIL chiar la strada langa gara. nu stiu poate s-au mai facut si altele noi. fetelor cele de pe loc, sariti aici cu un raspuns mai concret.
va pup.
mamica de terorist
hanako2004 spune:
este cineva care a invatat la LPS?
andora bine ai venit ...si este bine venit oricine
nanami ce faci??azi esti la lucru mama??
fetelor care sunteti acum in boston...ce restaurante bune ,baruri imi recomandati si mie?in august o sa mergem acasa si habar nu am unde sa servesc o masa ..sau undeva un bar bun de noapte unde sal pot duce si eu pe samuraiul meu la baute
va pupsi va doresc o zi buna
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
nanami spune:
nu. azi sunt libera dar am o lene-n mine..... si nu stiu de ce sa m-apuc cred da c.. si sar in sus
un weekend placut fetelor. si distractie placuta care sunt cu nuntile discotecile si ........
mamica de terorist
ina C spune:
andora, preferi sa vii cu trenul?
Pentru ca sunt acum autocare moderne care fac de 3-4 ori pe zi curse Bucuresti-Botosani si trec prin Frumusica.
Daca insa vrei sa vii cu trenul, in fata garii e statie de maxi-taxi si cu nr. 3 ajungi la autogara Pris-Com care are curse din ora in ora spre Iasi.Aceasta este in centrul orasului si acolo sunt si mai multe magazine.
Utilul functioneaza si are tot ce doresti!
ina C
alayna spune:
quote:
Originally posted by andora
M-am bagat si eu la voi fiindca sapt viitoare voi fi acolo, stiu ca-n palma gara care e de 3-4 anisori tot intr-o renovare si autogara unde stam in frig pana ajunge autobuzul de Frumusica.....
Andora,esti binevenita in Clubul nostru !
Sa inteleg ca socrii tai sunt din Frumusica?Ce fain...Tatal meu e nascut acolo si petreceam mult timp la bunici cand eram mica
Eu sunt nascuta in Flamanzi (acum locuiesc in Iasi)
Fetelor,nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns la pagina 4 ,wow,e super
Eu sunt treaza de la 5.15 am ,sunt la servici acum si-mi cade capul pe masa de somn Diseara am o nunta,nu stiu cum am sa rezist,sunt varzaaaaaaaaa.Poate reusesc sa trag pe dreapta 1-2 ore,dar nu prea am timp
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
ina C spune:
alayna, iti tin pumnii sa rezisti.
Si eu butonez de la 7 si nu reusesc pe webshots sa trec de etapa unde imi cere confirmarea adresei de mail.
Asa ca veti vedea pe viu terasele pina va pun eu poze, nicio speranta!
ina C