din Botosani????

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Pai deschide adresa de mail si apasa link-ul care zice de confirmare
Hai ca nu e asa greu
Eu sunt prin zona,daca ai nevoie de ajutor

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

ina uite ce spune alayna hai cere ajutor noi stam cu sufletul la gura. lasa incet cu rabdare.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Am renuntat, i-am trimis alaynei citeva poze sa vi le puna ea.
Poate asta ma va motiva sa invat si eu putina engleza.
Cursurile Eurocor stau nedesfacute, spre rusinea mea!
ina C

Mergi la inceput

ina lasa nu-i nimic . cu incetul se invata totul, nici eu habar nu am de calculatoare sincer imi prind urechile

weekendul la noi e ffffff... plictisitor dar se pare ca la voi e plin , bafta fetelor

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare si buna noaptea.. bantui si eu pe aici la ore mici ca nebunica.
Multumesc din sufletel pt primire!!!!!!
Nanami, merci mult, la Util ma duc first.... veau sa-i iau soaca-mii o masina de spalat, ea nu are nici alimentare cu apa, asa ca tot fantana e solutia..... Spor la scapat de plictis in we
Hanako, cand aduci samuraiul la Botseni? Sau deja sunteti acolo?
Ina C, sarumanusitele de raspuns, chiar e f utila info cu maxi-taxi3, de Paste ne-am milogit de un nene sa ne ia cu autobuzul si pe noi de vis-a-vis de autogara , parca Apetrans-ul e acolo... si daac nu eram cu copilu-n brate cica nu ne lua doar 33 km... Noi venim cu trenul fiindca avem permise gratis, autocarul e 500mii parca, cu el veneam inainte de a ma angaja la CFR, parca mi-e si dor de popasul ala de langa Adjud Mai cu pozele de ce te chinui pe webshots si nu le pui pe yahoo ca acolo e nelimitat..
Alayna, ce dragut, ma bucur ca avem un pic e sange comun, socrella nu sta in Frumusica ci langa dr aici ne-am facut noi nunta la restaurantul de acolo.... prin Flamnanzi am tecut de multe ori in drum spre abator. hehe
Inchei si eu ca risc sa devin stresanta, va pupic dulcic si aveti grija de voi..si de bebei!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Buna botosenencilor inca dormiti sau sunteti mahmure ?

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Mahmura cred ca e alayna , ea a fost la nunta azi noapte :)))

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare, salutare!

andora, se pune cu soacra botosaneanca, desigur. Sper ca nu e o socrosenie din aia rea, soacra soacrelor. Drum bun spre Boston!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor noapte buna. Hihi asta vroiam sa va zic...... absente multe pe aici se vede treaba ca a fost we plin .
Alayna zi-ne si noua nostalgicelor dupa nunti ce muzica ascultrarati, Brasovence, batute ceva.....? Ca mi-e un dor....
Ioana, hai mai ca socrella mea e socreluta nu socrosenie , e o super femeie tipic moldoveanca repezta si care munceste 25h/24 . Problema mea e ca nu pot face fata ritmului si mi-e ciuda ca ma fac de ras..... Dar face o pasca de ciocolata si niste cozonaci unici... Merci pt urare, mi-e cam teama si de drum si de sederea acolo dar va trece cu bine si ne vom ntoarce cu burtile pline de cireseeee...
Pupic si somnic usor!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Helllooooo gagicile mele ce mai ziceti?
Eu m-am distrat super la nunta.Muzica de toate genurile si mancare buna si distractie mare
Eram super obosita,am mai dansat si eu la inceput,ce era mai lent,ca la o batuta sau hora rapida,cred ca ma culegeau astia de pe jos,abia ma tineau picioarele de oboseala si aveam niste sabotzi super incomozi...Am zis ca....eheee,sufera baba la frumusete,am sa stau mai mult dupa masa ,daca o sa ma doare chicioarele
Cum am zis,n-am mai apucat sa doem la pranz sambata,eram treaza de la 5 am.
Mai tarziu va pun niste poze sa ma vedeti
Restaurantul a fost dragut,chiar foarte fain,undeva in Barlad.

Acum sunt un pic ocupata,revin mai tarziu
Va pupacesc

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput