din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
Neatzaaa.
alanya, ma bucur ca te-ai distrat.
andora, esti norocoasa cu soacra, deci.
nanami, gatat weekendul, gata si plictiseala, nu?
hanako, tradu, ce inseamna LPS? Liceul cu program sportiv?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanami spune:
salut gagici
alanya ma bucur ca afost misto , asa e cand te simti bine , tre sa mai si suferi abia astept sa vad pozele.
da ioana , am fost si azi libera (am operat teroristul la urechi) dar de maine intru iar intr-o sapt. ffffff.... grea.
deja sunt moarta si daca ma plange teroristul la noapte am pus-o bafta la toate si mai vb.
mamica de terorist
hanako2004 spune:
-ANDORA noi acum inca sutem in japan...cred ca in august vom merege acasuta(botosani)si cu samurasul meu
...
Ioana75 l.p.s. este liceul cu program sportiv...nu a invatat nimeni acolo?
nanami (ashita kara gambare)mult succes la munca.....
eu sunt rupta duminica am fost la garla cu motoarele de apa si am facut o febra musculara de nu ma mai pot ridica..sper ca maine sa fiu in forma
va pup si pe curand
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by alaynaquote:
Originally posted by mihaela_s
Pai matusa mea apare in cateva poze, vad ca nu se numara printre cele mentionate de voi ca v-ar fi terorizat ...a fost profa de desen, istoria artei si cam atat cred. Insa o stiu bine pe gotzac, daca e vorba de profa de franceza, e prietena cea mai buna a matusii ele.
va .
Aoleuuu,Mihaelaaaaa,cred ca o stiu pe matusa ta,e unguroaica?Slaba si cu ochelari? Sigur e eaaaaaa Are un nume foarte greoi,sa-mi fie rusine ca nu-mni aduc aminte.Sunt sigur ca e ea.Numai la profilul pedagogie exista desen si arete si ea era singura profa la acest profil
Astept confirmarea
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
YEP! Ea e!
NP, nu va spun...stiu ca era severa.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
alayna spune:
Dragutzele mele,cam rarutz azi,pe unde hoinariti?Ia veniti la apel,foarte slaba prezentza azi , se poate asa ceva ?
Eu sunt acasa,mi-e foame,vreau sa-mi fac un gratar de pui,mi-e pofta
Hanako,ce-ai facut mama la motorashe de ai febra musculara?Masinarii din alea care pedalezi si mergi pe apa?Sau cum?Cumpara si tu un gel de febra musculara,cred ca se gasesc toate minunatiile pe acolo
Nanami,ce a patzit teroristul tau micutz?De ce l-ai operat,ce a patit la urechiushe? Sanatatea multa la baiat si sa fie bine ,iar tie iti doresc o saptaman usoara .Ti-am vazut pozele,esti foarte frumoasa ,iar baiatul e o scumpete
Ina,tu pe unde te-ai ascuns?Nici pe YM nu te-am vazut,ia vino si mai zi ceva de Boston,cum e vremea,ce -ti face baiatul?Am primit pozele in mail si le-am pus mai jos in webshots,daca mai ai cu BT ,mai trimite-mi sa le vada fetele.Oricum ,sunt super.mai vrem.Cand mai faci o plimbare pe Unire,ia niste covrigi si baga niste poze
Ioana,ce mai zici?Multumim pt floricica
Andora ,azi n-ai venit la apel,vezi ca s-a strigat catalogul si iti punem absent nemotivat
Va pup pe toate
Linkul cu pozele (cateva de la nunta si cateva de la Ina cu Bostonul nostru iubit )
P.s Sa nu va speriatzi de fatza mea super obosita,v-am zis ca n-am dormit in ultimul timp,eram varza de obosita
Poze de la nunta si cateva poze din Botosani
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
YEP! Ea e!
NP, nu va spun...stiu ca era severa.
Aoeleuuu ,era severa sa stii.Dar parca era super slaba,in poze pare un pic mai plinutza
Sa stii la lucrari nimeni nu o putea copia,avea un stil de plimbat printre banci si se apleca tot timpul sa vada ce scriem in timpul lucrarilor si daca nu avem caiete pe genunchi sau in banci
Si mama mea a prins-o in liceu,acum 27 ani Cica era mai severa in tinertze
Pe mine m-a scos o data din clasa,am intarziat 1 min,i-am dat "buna dimineatza" cam incet intr-adevar,dar saraca n-a auzit si m-a scos afara din clasa,nu m-a mai primit inapoi ,eram in clasa a 9,bobocel,m-a facut de cacao in fatza clasei ,n-am s-o uit
Te pup si te mai astept pe la noi
hanako2004 spune:
buna fetelor
-alayna am mers cu sky jetul si am facut intecere cu fetele pe acolo
ma-m fortat putin si cum nu mai facusem de vara vara trecuta nimic..
mi-au explodat muschi
-hihihi am vazut pozicile de la nunta..ai fost frumoasa rau
ce admosfera frumoasa sa facut aicima bucur foarte mult
o zi buna si multi pupici
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
alayna spune:
Neatza fetele
Hanako,inseamna ca te-ai distrat,bravo tie
Mersi mult pentru compliment
Si mie imi place atmosfera,deja suntem la a 5 pagina ,ce superrrrr
Va doresc o zi superba
nanami spune:
Saluuuuuuuuut gagici ma bucur pt. voi si de atmosfera noastra calduta
alayna ti-am vazut pozele sunt misto rau
teroristul meu a avut o otita netratata la care am avut cam mult de lucru si tot nu s-a vindecat , si i-au bagat un fel de tub in urechi vaiiiiiiiii ce a tras el saracul cred ca o sa fuga de-acum de doctori. a urlat ca din gura de sarpe dar totul a trecut se pare ca se simte bine. sper sa fie ultima
hanako ti-a trecut febra??????
eu iar am venit de la sevici acasa pe la amiaza iar maine sunt libera , am un rau in fizic .... cred ca intru la menopauza
va pup si mai revin
mamica de terorist