din Botosani????

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna...
anca wish nu de mult mama facu coltunasi umpluti cu gem si branza
eu stiu reteta daca vrei o scriu
alayna draga am terminat teburiledar oricum esti draguta ca te-ai oferit sa ma ajuticand am mancat ciorba de burtica sicer iti spun ca nu mam gandit la nimeniam fost rea concentrata asupra ei
deobicei nu ma aptin la nika..mananc tot ce potinsa zilele urmatoare vom merge la mare si nu vreu sa arat ca un balonas
dupa ce termin cu marea ma apuc de halit tot ce imi vine in calehihihi
hai va las si mai revin acum emilica are chef de joaca
o zi buna

pozici MALAYSIA
malaysia2006

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hanako, cand eram io mititica, bunica mea facea doar cu branza de vaci. Facea un aluat (nu stiu cum), baga branza in el si-i punea la fiert. Seamana cu ce ai papat tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna fetele cucuietele

ce faceti ? sunteti f. active

eu am inviat si ne simtim cu totii bine , azi am fost si la munca

nuuuuuu.....alayna , nu vine mama la mine , ii trimit eu ei actele , si-mi face ea pasaportul acolo, si mi-l trimite dupa aia , adica am fost la ambasada si am facut imputernicire pt. ea

vai ce mai vb. de mancare ca mor aici de pofteeeeeeeeeeeee
si eu ce-as manca niste pate .......vai mor , nu stiu ce sa mai fac , tre sa m-apuc de cautat niste magazine de straini , ca altfel morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nanami, facem un pachetel cu pate sa trimitem la fata?

Mergi la inceput

as vrea eu
merci anca

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

[b]nanami[b/] aici sunt tot felul de magazine cu produse din estul europei unde gasesti pate, parizer, cascaval romanesc, si alte chestii mai traditionale, chiar fac si cozonac si vand, e excelent, seamana perfect cu cel de acasa, cu multa nuca. Trebuie sa fie magazine din astea si pe la voi.
Fetelor, mai e o saptamana si nu mai am rabdare. Am terminat tot de pregatit in casa pentru bebe, in weekend cred ca o sa mergem la ocean sa ne relaxam un pic. Noroc ca mai lucrez, ca altfel as innebuni de tot gandindu-ma la venirea ei .

Pupici si sa aveti un weekend frumos in caz ca nu mai intru

.

Oana 36+ cu Lisa Maria

Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Moooaammaaaa dar ce active sunteeetiiiii
Asa imi place de voi
Ce vorbariti voi aici?

Anca,cum sa nu stie bucurestenii de coltunasi?Poate ii numesc altfel....Iamy iamy...chiar azi o prietena de la servici mi-a pomenit de ei.Eu stiu numai varianta cu branza de oi sau branza de vaca.Se tin la fiert in apa si cand sunt gata se pune zahar peste ei....buni frate buni....

Nanami,cum sa nu gasesti pate in Jap?Inseamna ca japonezii nu stiu ce e bun.Dar mai bine ti-l faci tu acasa,iti cumperi ficatel si faci o reteta de-i dai pe toti pe spate.
Hanako,cand pleci la mare?Numai intr-o distractie o tii.Bravo tie.Si eu aveam de gand sa merg sapt viitoare la mare,dar se pare ca nu mai am sanse.Cred ca am sa vad marea la anul viitor.Asta e.Eu ma consolez si deja le pap bine...

Oana,iti tinem pumnii.Cume mancarea romaneasca de acolo?E mai buna?Mai gustoasa?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

hihi
nanami incearca pate de casa ca sa-ti treaca poftele
pe 20 pana pe 22 mergem la mare..bineinteles speram ca vremea sa tina cu noiapoi pe 25 pana pe 29 vom pleca din nou si abea atunci e relax ca vom merge doar noi din familie...
pe 20 pana pe 22 va fi mai stresantnu stiu cum sa-ti explic ca sa intelegi dar oricum distractie nu e tre sa le sufli la alti in .....vom merge cu niste clienti de al sotului ..si e chinuiala mare cu eicred ca nanami intelege mai bine..huuuff

hai ca mai revin va las ca se arde mancarea la samuras
pupici

pozici MALAYSIA
malaysia2006

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hanako,lasa ca trece,aveti noroc ca sunt numai 2 zile,cand merg clientii sotului,ce faceai daca trebuie sa-i suporti o saptamana? Asteapta si tu perioada de relax,cand pleci numai cu familia

Nanami ,unde-ai disparut din peisaj?

Fetelor eu mor de cald,nu-mi vine nici sa mananc,nu-mi arde a nimic.Imi provoaca o stare caldura asta,de mi-e lene si sa stau in scaun ati mai vazut asa ceva?

Oana,ce face burtica?

Anca ,care-i treaba cu coltunasii pana la urma?Ai gasit reteta?I-ai facut?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

buna fetele

ce active sunteti????????

hai ca si eu era sa mor de caldura , nici nu pot manca , dar pot sa beau

nu le am fetelor cu pateuri de casa ..... ce-i ala ? mie-mi plce mult ala la cutie , cumparat , vai iar mi-am adus aminte si mor.

si de coltunasi .....vai , dare simplu de facut , f. simplu , eu nu gasesc branza de vaci , de aia ca la noi, nici de oaie, si chiar daca ar fi , de oaie nu-mi place nici mie , nici sotului , el a mancat in romania ca prostul si i-a fost asa de rau dupa aia ...... si branza de oaie nici nu vrea sa auda

iar e un taifun prin vizita , nici nu stiu pe ujnde a ajuns dar s-a anuntat ploaie mare , nu stiu pe unde cica 250ml.pe ora

vai ,,,,,oare ce-o mai fi si anul asta , eu vreau un pic de ploaie , dar fara ravagii, ca nu mai suport caldura asta , hai ca vreau si eu la polul nord

oana , bafta , si sarcina usoara , dar tu lucrezi si acum mai? si mai ai de gand sa te duci si la ocean ? poate te apuca durerile , ceva pe acolo. doa,mbne fereste , dar ai mare grija .

la toate

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput