din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 27
alayna spune:
Nanami,drum bun spre Tokio si te asteptam sa te ontorci cu bine la noi
Eu cred ca ma duc la iarba verde mai tarziu,m-au sunat prietenii mei sa facem un gratar...inca nu stiu daca mergem sau nu
Va doresc o duminica placuta
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
Nimeni n-a mai dat pe aiciiiiiiiiiiiiii???
Hellllloooooooooooooooooooooo
Hanakoooooooooooooooooooooo
Hai ca Nanami e plecata in Tokio,dar restul unde-ati disparuuutttttttttt????
Vai ce va fac...
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Anca Wish spune:
Primiti-ma si pe mine!
Buna la toata lumea. Nu inteleg cum nu am vazut subiectul asta pana acum.
Si io-s din Botosani. Acolo m-am nascut si am crescut pana la 13 ani. O parte din sufletul meu a ramas acolo.
Am invatat la scoala 12 si pe urma la 4 di am stat ultima oara pe Stefan Luchian (fostul Karl Marx)
Ce mi-ar placea sa fie printre voi prietene vechi cu care nu am mai vorbit de ani de zile.
Ma bucur tare ca v-am gasit.
alayna spune:
Wow Anca,bine ai venit
De obicei botosanencile erau mai active,dar de cand cu vacanta asta....rar le vad prin zona,toata lumea o tine numai in distractii si vacante...lasa ca asa e frumos
Sper sa-ti gasesti vreo prietena veche ...noi suntem putine...chiar daca nu cunosti pe nimeni,te vei alege cu prietene noi......
nanami spune:
heloooooooooooo
m-am intors redede, ca muream de rau , nu mi-a mai ars de distractii , si mai bine , ca m-am odihnit bine azi-noapte si acu ma simt putin mai bine
am rezolvat cu actele , mai tre sa sa le trimit la mama si gata, dupa aia se descurca ea
lume noua ....bine ai venit anca sper sa te simti bine la noi
alayna ce facem noi cu fetele astea draga? tre sa luam o masura nu ?
ce ai mai mancat bun?
G.K.R
poze noi
hanako2004 spune:
wwu lume nouaANCA bine ai venitsi iti doresc sedere placuta la noi
alayna te halesc cu tot cu papanasi tai...
mama mia facut ciorbica de burta a fost super de buna
si ieri am facut pate cu branza...hihihi va facusi si voua pofta
si eu le am cu gatitul daca ma bag la bucatarie nu mai dau inapoi pana seara tarziuinsa acum mai greu ca vreu sa ma pastrez sezonul de vara si asa am luat in greutati cu gratarele din ultima vreme
nanami draga bine ca ti-ai rezolvat treburileesti norocoasa..oare sa schimbat personalul de la ambasada?
azi am multa treabatre sa spal covoarele si terasa
hai ca va las si fug la treburi
o zi bunasi multi pupici
pozici MALAYSIA
malaysia2006
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze
Oanacn spune:
Ciao fetelor,
Anca bine ai venit.
Eu sunt super ocupata, mai lucrez saptamana asta si doar luni sapt. viitoare.Iar joia viitoare, pe 24 la 7.30 dimineata am programata cezariana. Uf ca nu mai am rabdare sa-mi vad bebeul. Bebe e in pozitie transversala de aia recurgem la cezariana, intr-un fel ma bucur ca scap repede, nu mai trec prin ore de travaliu, contractii....
Mama vine pe 25, deci nu o sa fie prezenta la marele eveniment
. E si ea putin stresata ca tre sa zboare incoace si cu atentatele astea... .
Oricum, cam astea's noutatile noastre,
pupici
A, La multi ani! dc sunt Marii pe aici.
Oana 36+ cu Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
hanako2004 spune:
neata gagicute
-oanacn inca putin si gataiti doresc nastere usoara
si un bebe frumos si sanatosdupa eveniment si cand o sa te simti in stare vrem si noi pozici cu strunfuletul tau
multi pupici
va pup pe toatesi va doresc o zi buna
pozici MALAYSIA
malaysia2006
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze
alayna spune:
Helllooooo hellllooooo
In sfarsit acasa,dupa o zi lunga si obositoareTocmai am bagat la burtica niste copanele in pesmet si-mi fac damblaua pe net acum
Oana,deci a inceput numaratoarea inversa?Iti doresc nastere usoara si un bebe foarte sanatos si mancacios.Iti facem galerie...
Nanami,imi pare rau ca te-ai simtit rau si nu ai fost in apele tale.Te-ai odihnit destul acum?Cum te simti?Am zis eu ca masajul e bun,dar nu vrei sa asculti de noi...bine bine.Vine mama ta in Jap?Fain....
Hanako,gata curatenia?Ai terminat de spalat covoarele si terasa?Daca nu,fa o strigare la noi si venit cat ai clipi.Cand ai mancat ciorba de burta te-ai gandit la mine?Hai zii drept,doar eu te-am starnit,nu?Zii mamei sa faca si cozonac,poate-mi arunci si mie o bucata ca eu salivez de doua zile .
Ia si papa bine,nu-ti mai fa probleme cu greutatea,am vazut ce "grasa" esti...de-as fi si eu asa ca tine ,vai ce mi-as mai face de cap cu toate bunataturile
Ancaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Celelalte fete unde sunt????
Anca Wish spune:
Eu sunt aici, alayna. Sar peste pasajele cu mancarica, ca sa nu mi se faca pofta.
Dar, daca tot veni vorba de mancare. Mi-e pofta de mor, de coltunasi. Aici, in Bucuresti, habar nu au ce sunt aia, iar eu nu mai tin minte cum se fac.
O zi buna tuturor!