din Botosani????

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Salutare fetele

Hanako,iti tinem pumnii,chiar ma gandeam aseara la tine,daca ai fost azi la doctor sau nu.Totul va fi bine.Chiar astept cu sufletul la gura rezultatul tau.Sa vii sa ne scrii

Nanami,eu te invidiez pentru vremea de acolo,ploaia e favorita mea si as vrea sa fie ploua non stop si sa fie friggg.Eu nu suport caldura Voi intrati in luna ploii?Adica va ploua mult ?Ce fain de voi.Noi ne coacem aici

Ina,mama draga,ai gasit vreo maxima sau proverb ,ceva?

Va pup

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Buna gagici
Acum am venit si eu ,,, si sunt moarta . am avut o zi... si sunt intoarsa rau pe dos dar las ca m-am apucat de-o bere ,poate-mi trece

voi ce mai faceti? cam slabuta miscare , dar na , ce sa-i faci asa e cu serviciu una alta

hanako hai repede cu vestile ca mor de curiozitate esti sau nu esti? sper sa fii. bafta

alayna ce-ai gasit frumos la Metro???

va pup si mai vb.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna fetelor...eu sunt naspa rau
am venit cu o veste proasta..
deci doctorul zice ca sarcina a fostsi bebele a murit ..a spus ca
inca nu se formase...lam perdut atunci in explozia de sange si zice ca in cateva zile voi mai sangera si se va elimina totul
a fost un soc pentru mine ..cand am aflat sotul meu la fel se facu negru la fata...era un copil dorit
pana in luna septebrie doctorul zice sa ne ferim sa nu mai raman
insarcinata ca nu este bine o sarcina dupa un avort spontan
ma gandeam sa mai merg si la alt doctor insa sotul zice ca este perdere de timp ...
asta este ...sunt tanara si voi mai putea faceinsa ma doare sufletul ca nu am stiut de existenta sa
va pup...si o sa mai trec pe aici poate maine ..duminica slabe sanse
va pup si va doresc o zi buna

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

vai hanako ce rau imi pare !!!, dar fii tare , asa cum zici esti inca tanara si ...
dar totusi nu sunt lamurita de ce ti-a iesit testul pozitiv??? ca doar l-ai facut dupa sangerare nu? nu ar fi mai bine sa consulti si alt doctor? si parca spuneai ca ai si dureri de sani Nu? nu stiu ce sa zic ... mai scrie-ne sa ne spui ce ai mai facut fii tare si bafta

mamica de terorist

Mergi la inceput

nanami si eu lam intrebat pe doctor de ce analizele au iesit pozitive.........si el zice ca asa e normal sa iasa deoarece sarcina am perduto de curand ...am vazut si pozele ce o facu in interior si chiar (fukuro la bebe se vedea)si se vedea si o pata mare de sange
.....de aia a si spus ca in cateva zile va incepe sa sangereze ....
deocamdata nu sangerez totul e normal..doar ca am dureri de burta groaznice...sper sa nu inceapa sangerarile maine...ca voi fi nasica
(maine voi boteza un bebelus)
va multumesc ca sunteti alaturi de mine
va doresc o zi buna

irina &emilica2005.01.06

Mergi la inceput

Buna fetelor , ce mai faceti? Cum v-ati petrecut weekendul?

hanako cum a fost la botez? sa ne povestesti si noua

la toate

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

alayna, unde esti?
am o surpriza pt tine!
te pup, ina C

Mergi la inceput

buna tuturor
nanami...la botez a fost frumos...odata cu noi a mai fost un alt
bebe ce sa botezat fetele erau si ele tot din botosani...
insa a fost super obisitor..am stat de la 9 pana la ora 1 la biserica pentru mine a fost cat de cat ok insa invitati japoneji au cam facut nervi
botezul nu a tinut chiar mult insa ne-a pus sa stam pana la sfarsitul slujbei ...al meu zicea ce tot canta astea atata sa se duca la karaoke si sa cante ...si mai canta si un catec de 30 de ori
a fost culmea cu el
la acea biserica eu si sotul meu am mai botezat 3 bebei insa nu prea lam auzit sa zica ceva insa ieri ma zapacit de cap
....dupa biserica am fost la chefuit si ia trecut omului
azi tre sa mai mergem la finut acasa sa-i facem scaldusca ...sau cum se spune
pana la amiaza am sa pun si pozici de la botez
va pup si va doresc o zi buna

irina &emilica2005.01.06

Mergi la inceput

buna fetelor
trageti cu chiulul nu glumape pagina 4 ce rusinica
nanami esti la shigoto mamiiii...??daca da gambare
restul fetelor unde sunteti??a dat caldura la voi si nu mai aveti timp de loc de noi
va doresc o zi buna si va astept la barfa
am pus pozici de la botezsunt doar cateva din poze ca nu am reusit sa le pun pe toate hihihi,,,,fugla treaba ca am lenevit destul

pozici de la potezul lui finutul nostru gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/2c5c

irina &emilica2005.01.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Bune fetelor,scuze ca am lipsit
M-am simtit cam rau in week-end,ieri mi-am mai revenit un pic,am fost pe la metro,mi-am luat ochelari de soare,o pijama,niste bikini super si o sapca roz
Dupa amiaza,am iesit la o pizza si la o terasa,unde baietii s-au uitat la meci iar noi fetele chicoteam pe acolo si ne distram pe seama baietilor ce concentrati erau si nu ne bagau in seama

Imi era dor de voi,acum am putin timp liber si-am venit sa va citesc,sa vad ce mai faceti,vad ca multe s-au petrecut in week-end

Hanako,imi pare tare rau de ce s-a intamplat cu bebica mic din burtika.Asa a vrut Dumnezeu sa se intample,nu trebuie sa-L judecam.Esti tanara,sunteti sanatosi si veti face multi fratiori si surioare pentru Emilica.Am vazut pozele de la botez.Sa va traiasca finutul si sa fie sanatos.Biserica mi se pare ortodoxa si ritualul la fel,ce religie au ei acolo?
Imi place mult de tot cum te-ai imbracat

Nanami,unde-ai disparut gagica?Ce-ti face teroristul cel mic?E sanatos tun acum?E bine?

Ina,mersi pentru poze,chiar mi-a fost dor de parinti,sunt fericita ca v-ati simtit bine la ei

Ioanaaaa,la apeeelllllll

Eu n-am chef de nika azi,ma doare burta de mor,asa ne chinuim noi femeile cu problemele lunare

Va pup frumoaselor si aveti grija de voi

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput