Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 9
ionella3003 spune:
multa bafta, pisicuta! Ne agitam acum si pana la urma... totul va fi bine! Ne intalnim sa ciocnim un pahar dupa??? (ce preferi:asa , sau asa, sau asa , sau asa???
Va doresc o noapte linistita, vise frumoase si... odihna!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
ana!sa fii fericita si implinita si casandra sa iti aduca numai bucurii!
Lunna nu mai suparata,hai sa revigoram subiectul!
Laura nu ne-ai povestit cum a fost la petrecere!
noi acum iesim putin la plimbare si niste cumparaturi si apoi mai conversam
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Nu am povestit ca petrecerea e maine, pe 13 si continua sambata, pe 17.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
ionella3003 spune:
Laura pt Rares si Bianca! Gata, de maine nu mai sunt bebelusi! Sa-ti traiasca comorile si sa va bucurati mereu de ei ca acum!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
succes si tie ionela.ne vedem cum sa nu so putem incepe cu continuam cu si apoi cu sampanie si ajungem .se face?!
laura atunci distractie placuta!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mira_m spune:
Sa aveti bafta multa, Pisicuta si Ionela!
Laura, sa-ti traiasca strumphii!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
Laura25 spune:
Multumesc tuturor pentru urari!
Nu ma lungesc la vorba, ca am o gramada de treaba. Promit sa intru sa povestesc cum a fost.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
ana1980 spune:
Laurapt sarbatoritzii zilei. Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi, voiosi si ascultatori. Iar tie sa-ti aduca numai bucurii si zile senine.....asteptam sa ne povestesti ce au ales de pe tava si nu numai...si vrem si ceva poze Petrecere frumoasa !
Pisicuta si Ionella va tinem pumnii sa reusiti sa terminatzi cu bine cu examenele astea finale.
pisicuta si matei spune:
Neata si de la mine.noi am avut picata priza principala si abia acum am reparat-o.multumesc pt suport ana si mira.si eu sper sa fie bine!
azi mergem la control la pediatra cu matei ca nu am mai fost de mult.abia astept sa vad ce zice!
mai vb
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
BUNA FETELOR!
LAURA !Sa-ti traiasca strumphii mari si sanatosi!
Mai fetelor,ce puneti voi la cale acolo?Pai pe mine nu ma invitati,vreti sa chefuiti fara mine ?Oricum va compatimesc,eu una nu as mai avea rabdare sa mai invat,sa scriu lucrari...,va urez de pe acum bafta la licenta
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
pisicuta si matei spune:
vai lunna cum sa nu te invitam!numai ca trebuie sa ajungi la bucuresti
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor