Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Pisicuta,pt asa chef vin cu placere ,ca si asa nu am fost niciodata in Bucuresti!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

super lunna.atunci te primi cu bratele deschise

ps:si celelalte fete sunte invitate!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Mai e careva pe aici??S-au v-a chemat sotul la culcare??

Mergi la inceput

eee,da de unde lunna,o data pe luna ne vedem la culcare el s-a culcat si eu bantui pe forum .
va pup si noapte buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ma uit pe geam si vad ca ploua ,eu una m-am saturat de vremea asta,copii mei nu au vazut inca hainutele de vara pe anul asta si suntem deja la jum lui iunie .

Pisicuta hai ca ma facui curioasa,cum adica o data pe luna??La noi e asa:el doarme cu Paul iar eu cu fata dar ne mai intalnim si noi asa din cand in cand

Laura,Ana unde sunteti?Ne-ati parasit si voi?
Am fugit ca am mancarea pe foc,de fapt carnita ...si treb sa preg zarzavatul...va

Mergi la inceput

mai fetelor pe unde umblati?? nu mai dati pe la subiect.
lunna pai la culcare nu ne prea vedem ca nu ne potrivim cu ora de culcare-ori ramane el la calculator ori raman eu,dar ne intalnim prin alte parti

pt toate fetele poate asa apareti la subiect!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Prezent, desi trebuie musai s-o stergem la nani, ca terorista asta mica demoleaza casa!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

mira primesti o floare ca ne-ai vizitat.noapte buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Am aparut si eu!

Sa va povestesc in mare cum a fost la ziua gazicilor.
Bianca a ales de pe tava: o seringa, un pix, apoi bani ( o sa se faca medic, profesor universitar si o sa aiba gramada de bani)
Rares a ales : o floare (a agatat cu mana si o papiota cu ata in acelasi timp, dar intentia era sa ia floarea), un pix, apoi o verigheta (o sa fie un artist, un sensibil, un bun familist si o sa-i placa si la scoala ... sper ).

Au fost si Isabella cu baietii, cei mici au facut club de joaca, noi am stat la masa. Tortul a iesit super frumos, cand am cantata La multi ani copii s-au distrat (cred ca radeau de noi ca eram afoni), le-am dat si lor cate un pic de tortuletz. Au primit multe hainute si jucarii ... si cam atat, pe scurt.
Acum muncesc la micsorarea pozelor (au fost facute cu rezolutie mare si sunt de 1M jumate) si cand le termin si de pus pe net, va dau link-ul, sa ne admirati.

Pupoci!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

super Laura .ma bucur ca s-au distrat strumfii si te asteptam cu nerabdare cu pozici.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput