Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!

Pisicuta iti tin pumnii,sa ne spui cum a fost!

Mira am gatit o ciorba de vita si numai bine imi vine ieri sotul cu o reteta de la farmacie(i-a iesit pe picioare o ciuperca) si imi zice ca de azi trebuie sa nu manance sarat deloc din cauza unui medicament si uite asa azi trebuie sa mai gatesc ceva,fara sare .

Oare merg ardei copti nesarati ?

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Da, ce ghinion. Cred ca e un medicament cu cortizon, de i-a cerut regim fara sare.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Da Mira,ia prednison si i-a dat si antibiotic ,e nasol si cu bolile astea de piele.Noroc ca s-a dus,ca de cand ma rog de el...
De fapt sunt ca niste cosuri(le are sus pe partea superioara a picioarelor) si noi ziceam ca sunt de la caldura,transpiratie,stat in blugi,si mai are si in cap cateva,el tot le rupea si zicea ca sunt alunite,dar cica e aceeasi treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

yuhuu.
oficial azi am predat lucrarea de licenta dupa o saptamana si ceva de chin si stres.am vrut sa sarbatoresc cu un film,dar al meu sot nu a vrut sa ne uuitam si in plus abia l-am convins sa se urneasca de la calculator sa stau si eu putin( chestie pentru care sunt tare suparata.abia astept sa imi iau calculatorul meu,si daca reusesc sa imi iau unul mai bun nu am sa il las deloc sa stea la el!)si fiin destul de tarziu nu stiu daca am sa ma mai uit.
va pup si poate am sa va vizitez mai des-daca am acces la calculator.
pentru toate!
noapte buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Salut!

Mey Pisicuta,ce bine !! Ai scapat de lucrare,mai ramane examenul !!

Io's cam deprimata ,ametita rau ,maine as vrea sa-mi petrec timpul doar cu Paul si cred ca am sa-mi trimit fata in deplasere la ai mei!E nasol ca nimeni nu prea vrea sa stea cu ea,nici macar bunicii va dati seama ce cuminte e !!!

Ionela cum merge cu invatatul?Mai lucrezi sau ai job nou?

Mai fratilor,toata lumea invata...are examene,numai eu cu Ana somam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lunna pai noi suntem "angajate" ca mamici - iar la treaba cu somatul eu nu prea o simt
De vreo 2 noptzi nu am mai dormit cine stie ce. Cred ca va mai iesi un dintzisor. Sau poate doi. acum parca sunt un robot. Creierul meu parca-i pus in formol.
toata gasca si va uram un week-end fericit.
Bafta celor cu examene.

Mergi la inceput

Ana somam de la invatat ca de la jobul de mamica nici eu nu apuc!

Dar acus mergem la mare si mai schimb si eu....peisajul!

Mergi la inceput

Ana nu dispera,asa-i cand ies dintisorii!!

la dintzoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, fetele mele dragi!!!

N-am mai apucat sa intru pt ca m-am apucat de un nou sport: mersul la interviuri! Deocamdata nu s-a concretizat nimic, insa, dupa aproape 20 de interviuri date pana acum, de-abia ce mi-am facut incalzirea!... Cu ajutorul lui D-zeu voi gasi ceva sa-mi convina... Oricum, ideea e ca nu ma grabesc, imp. este, deocamdata, sa termin cu bine cu licenta. E greu ca, in loc sa stau linistita sa invat, am sedinte la serv pana la 8 seara, sau alerg la interviuri!Trec eu, cu ajutorul lui D-zeu, cu bine si peste asta!...

Ana, mult succes si rabdare!... Sa dea D-zeu sa scapati cu bine si de etapa asta! Alex s-a chinuit cel mai tare cu premolarii si cu caninii... acum am baiat mare, dintzos!...

pisicuta, felicitari c-ai scapat de nebunia cu examenul!... Acum... spor la invatat. Tu dai si scris sau doar prezentarea lucrarii?

lunna, sa ne povestesti cum v-ati distrat, numai tu si Paul, singurei!... Ce mai face nazdravana mica?

De mira_m, mai stiti ceva, a dat examenul, a plecat in vacanta?

Pup cu drag toate nemtencele mele si va doresc o zi excelenta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Saluti!

Ionela , am amanat pe sapt viitoare iesirea cu Paul pt ca e urat si rece afara,acus sta sa ploua Oricum el a ramas la tara si astazi!

Mergi la inceput