Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 25
pisicuta si matei spune:
Hi!
ce mai faceti?!
eu inca somez.nu m-am apucat de invatat,dar am facut rost de materiale.
Ionela multumesc dau si scris si preint si lucrarea!
Ana sper sa treceti repede peste iesitul dintisorului.si noua ne ies acum niste maselute si il doare de nu mai poate saracutul.i-am luat calgel si il mai ajuta.este chiar bun,ti-l recomand.
lunna multi pentru tine si copilasii nazdravani.
Matei are scaun moale si sper sa o rezolvam acasa.maine ii fac copro sa vad ce iese!
in rest toate bune si frumoase.poate reusim sa ajungem la MOzart fest!
o duminica placuta!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Pisicuta multam pt !A mea vad ca a inceput sa muste la greu si e si cam prea agitata,ma gandesc ca-i iese si ei vreo maseluzta
Oare de ce are scaun moale?Tu banuiesti ca are viermisori?
Ce-i Mozart fest?Hai ca eu nu-s din Bucuresti!!!!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
ionella3003 spune:
du-te, du-te pisicuta! Am trecut si eu intr-o seara, doar cateva minute si m-am simtit minunat! nici nu ziceai ca esti in Bucuresti! pacat ca astazi se termina!...
lunna, sunt zilele Mozart si au amenajat in fata ateneului un ecran imens si vreo 300 de locuri, sunt si cateva mici terase unde poti bea o bautura racoritoare si in fiecare seara au fost proiectii de muzica clasica. Nu stiu daca au fost si concerte live... tine de pe 7 iulie cred... Seamana atmosfera de aclo mai mult cu vechiul Bucuresti, cu micul Paris... pacat ca nu se intampla mai des astfel de lucruri...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ana1980 spune:
Mie imi suna bine treaba asta cu Mozart Fest. Buna si placuta idee.
Azi chiar a fost o vreme nasoala rau. Nori pe cer, din cand in cand cate o ploitza si un vant bun si rece.....cam urat. Dar va trece si asta.
Am fost la buni de pe la 11 pana pe la 15. Am stat la aer destul.
Pupam pe toata lumea.
lunna27 spune:
'neataaa!
Mai Ionela,pune tu o pila pe acolo prin Bucuresti sa se faca si pe la noi prin P Neamt evenimente din astea placute,ca la noi....nu ai ce vedea Asta-i dezavantajul cand stai intr-un oras micut,dar e placut ca nu e aglomerat....deci avantaje si dezavantaje
Eu cred ca daca m-as duce pe la vreun interviu as avea niste emotii,nu va spun...Cred ca tu te-ai obisnuit deja Ionela....
Pisicuta ce face Matei?
Ana,ce face dintisorul,a iesit?
ionella3003 spune:
buna dimineata, dragele mele!
Astazi are mira_m examen! Bafta multa, mira!!! Suntem alaturi de tine, ne rugam sa treci cu bine peste examen!
Sa avem o zi minunata!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lunna27 spune:
Succes Mira!!!Te asteptam cu vesti bune!
pisicuta si matei spune:
'Neata
Mult succes Mira,sa obtii postul pe care il doresti!
Lunna matei e mai bine.nu banui ca are viermisori,numai ca vroiam sa ii fac copro sa vad daca a fost o indigestie ceva sau poate este de la celiachie.dar vad ca azi este mult mai bine.daca si maine e asa nu ii mai fac
voi ce mai faceti?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Ce bine ca se simte Matei mai bine !
Noi am plecat ieri pe la 17 la tara,la un gratar,nu vroiam sa ma duc dar sotul a insistat si au mai venit si nasii Anei .A cam picurat in vreo 2 reprize dar apoi a fost ok si chiar mi-a parut bine ca am iesit
De azi dimineata gatesc,nu am fost pe afara si vremea asta ma cam face sa ma simt aiurea
ana1980 spune:
Mira_m bafta multa !
Dintisorul asta se cam lasa asteptat. Inca nu a spart desi este foarte umflata zona si alba si se vede ca e un picmai inalta, dar nimic altceva. Il asteptam ce sa facem?