Clubul nurorilor (58)
Raspunsuri - Pagina 4
Raza de soare spune:
bebi, da, am inceput sa primim cadouri/sa aflam ce vom primi (tot dracu' ala e).. k e aiurea sa vina omu' cu aspiratoru' la starea civila (pe asta il primim duminica, de ex)...
fete, simt k innebunesc! scap de una, dau de alta! de duminik incercam sa luam legatura cu lautarii..ma rog, ieri am reusit..multumita miresei la nunta careia i-am gasit si al carei nr l-am pastrat...sun si aflu k sefu+nevasta sunt la nasu...sun acolo...si aud ca sefului lor i-a fugit nevasta...zaaaaaaaaaaau? ma, fraiera ma crezi! si-i zic k mama+fi-sa mi-au zis altceva...si k am ctr pt 5 persoane, una fiind vocea 1 si k omeneste il inteleg, daca e adevarat ce zice, dar...cu nunta MEA nu ma joc! (asta cu e valabil si pt vicky dak mai aud k e mireasa batrana!!!)..si sa faca bine k pana maine sa gaseask ori nevasta/alta cantareata....dak nu, maine facem un drum pana la ei, cu politie cu tot! cu mine nu se joaca!!! da' nu va spun cum arata puiu': negru de suparare!!!
asa k ori vine cu nevasta/alta voce...ori au rau de-a face cu mine!!!
de fapt, banuim k altceva e la mijloc: banii..pt k noua ne-au cerut 20 mil si anu' asta cer 25..si ce-or fi zis...mergem noi la Bucale, 4 la nr, luam banii, iar nevasta canta in alta parte si ia si ea... nt! nu si-au gasit prostii!
vorba puiului... nimic nu iese din prima! pt tot ne luptam..
Mai am doar 2 zile pana la nunta !
Foto
bunicuta spune:
Buna fetele
o dimineata si o zi superba si de la mine.
cam slaba prezenta pe aici se cunoaste ca lipsesc Flavia si Sun-
Razuca m-ai emotionat cu mesajul-mi-am adus aminte de nunta mea si va doresc tie si puiului tau sa ramaneti tineri si frumosi, sa va intelegeti si iubiti cel putin pana la nunta de aur-ce zici? n-ar fi frumos -dar pana atunci bucurati-va de fiecare clipa impreuna si sa va dea DD numai fericire, bucurii ,realizari ,copii frumosi si multa intelepciune si incredere unul in altul .
Him nu fii suparata-nici de mine nu intreaba fetele dar eu tot va scriu-si oricum citesc cand reusesc tot ce scrieti si ma bucur alaturi de voi pentru toate realizarile voastre.-
Fetele cu examene si licente -la invatat ca timpul trece repede si acum bate licenta la usa-succes-
toate fetele si o zi excelenta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
marilor absente, ce-i cu voi?????????
cum nu intrebam???????????? pai aici ce faceam?
buni MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!!!
Foto
bunicuta spune:
Razuca acum ti-am citit mesajul cred ca am scris in acelasi timp
draga mea imi pare rau dar nu te mai necaji ca totul se rezolva-asa se mai intimpla ca sa fie nunta frumoasa mai apar probleme inainte-dar fii ferma cu ei mai ales chestia cu politia cred ca-i sperie-nu se poate sa nu se rezolve
tin pumnii si poate mai au si fetele sfaturi pentru tine.
bunicuta spune:
fetele mai este cineva pe aici sau vorbim numai Razuca si cu mine
eu mai stau putin pe aici si pe urma trebuie sa plec deh jobul.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Razuca acum ti-am citit mesajul cred ca am scris in acelasi timp
draga mea imi pare rau dar nu te mai necaji ca totul se rezolva-asa se mai intimpla ca sa fie nunta frumoasa mai apar probleme inainte-dar fii ferma cu ei mai ales chestia cu politia cred ca-i sperie-nu se poate sa nu se rezolve
tin pumnii si poate mai au si fetele sfaturi pentru tine.
m-am exprimat gresit... de, n-am prea dormit..n-a zis k nu vin, dimpotriva, doar k bate moneda doar-doar or veni fara a 5 a persoana...ceea ce, evident, nu ne convine...si dak vin fara, automat scad din bani, dar pana la sf nuntii nu le zicem nimic:surpriza ei, surpriza noi! eu tot sper sa gaseasca...treaba lui cum! mie-mi vin 5!!!am zis!
ps: la asemenea incurajari si vb bune ma refeream mai dvrm...multumesc!
Foto
fannna2003 spune:
neata buni nu sunteti numai voi doua...
razuco mama amr=2...abia astept poze de la nunta si din honey
Elena
preda_vicky spune:
Razuco, si pe mine m-ai emotionat!
Nu ma bate, nu-s chiar atat de batrana, am zis si eu asa...
CASA DE PIATRA! va doresc si multa, multa fericire. Te asteptam sa ne povestesti cum a fost la nunta si in hanimun. Si las'ca se rezolva si cu lautarii, ei tot incearca sa stoarca bani mai multi. Ei stiu ca ai nevoie de ei si fac tot posibilul sa -ti bage mana (pan'la umar!) in buzunar. Imi vine sa-i .
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alynutza spune:
'Neatza!
Si eu sunt, dar de, sefu'...
Mai bag cate un ochi cand prind momentul... ce sa-i faci, dependenta asta... Abia astetp sa plece iar (sefu) sa pot sa-mi fac de cap... (nu ca nu-mi fac treaba, dar mai intru si pe la voi).
nunta noastra
preda_vicky spune:
Aly, hai sa ne cuplam sefii, si ramanem doar noi, dependentele. Tu ai sef, eu am sefa... o iesi ceva.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39