Clubul nurorilor (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, ce cadou frumos ai primit de la colegi... La noi nu se prea practica...

Bunicutza, mersi de urari, suntem foarte multumiti de . Chiar aveam mare nevoie de ea cu pregatirile astea.

Nadia, stiu ca e nasol sa lucrezi la plita cand afara sunt 30 de grade, dar intr-un fel te invidiez, pentru ca la noi e o vreme naspa de naspa si rece, zici ca e octombrie-noiembrie...

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele, v-am pe maine!

nunta noastra

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

salutare norici!!!!
vaiiii da ce liniste e pe aici!!! chiar asa???
corina, te inteleg, ca nu ai chef de invatat, si eu am licenta anul asta si o sesiune dar n-am chef deloc de pus mana pe carte......visez la vacanta , la mare...
raza, mai un pic si devii DOAMNA cu acte in regula!! unde plecati in luna de miere??
vicky
, si tu esti miresica de anul asta?? vad bine???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Lavi liniste, liniste, da' tu pe unde ai umblat?

fete eu am iesit putin afarica. chiar mi-a facut bine. acum imi astept soata.

marina

pozici

Mergi la inceput

marina, azi am fost studenta "eminenta"..... . am fost la faculta ca e ultima zi... si e gata cu cursurile!!!! mai am doar sesiunea si pana in toamna la licentza sunt un om "liber"!!!!
ma bucur ac te simti ami bine!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am banuit eu ca esti la scoala...
acum succes in sesiune!!!!!!!!!!!!!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

multumesc frumos!!
iar voua succes cu bbele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Raza, am intrat special ptr tine sa iti urez Casa de Piatra, o nunta de vis si sa va iubiti in continuare ca acum.
Fetelor va pe toate si revin cam in 3 saptamani, sper sa mai intrebe pina atunci cineva si de mine, ca vad ca m-ati uitat,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Norici, m-am imbatat, acum am realizat ca i-am raspuns lui Lavi la Racusoare, nu la norici. Ametita mai sunt!
Mai zic si aici, Lavi, voi fi mireasa in iulie, o miresica cam batrana, dar totusi mireasa.
Razuco, ti-am trimis PM. Sper sa-ti fie de folos. Am emotii si eu alaturi de tine. Nici eu nu voi putea sta mai mult de 2 sapt. in concediu, dar o sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de consort.
Marina, frumos cadou de nunta v-a oferit dir. O pt. ea. Cum te mai simti?
Fetele, va , ma duc sa-mi mai fac o cafea, sa dispara efectul de ...

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fete dragi... voi lipsi 2 saptamani. Stiu deja ca imi va fi dor de voi. Va multumesc pt sfaturi, pt incurajari, pt stersul lacrimilor, pt zambetele provocate chiar si atunci cand aveam lacrimi pe obraji, pt glumele la care mi-am muscat buzele sa nu rad in hohote, pt urari (Him, multumesc ca ai intrat special pt mine! banuiesc ca si andora va veni... saru'mana mult!!!), pt ca daca am gresit, m-ati iertat...pt TOT! E, ati emotionat mireasa . Mi-ati fost alaturi fara sa ma cunoasteti, iar acest lucru conteaza enorm. MULTUMESC!

(stati ca nu plec acum, mai stau cu voi cateva ore...)

Mai am doar 2 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput