Clubul nurorilor (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

fanna tocmai te dadusem absenta nemotivat!!!

dar burticoasa noastra oare ce face???
nici lavi nu ne-a vizitat azi, poate e la scoala.....

pai, fanna si diadaniela umbla pe forum... k le-am vazut..
da' de intreb de cateva zile..sper k esti bine, ! fanna, planuri sunt...mare, munte, poate manastiri... Bucovina... in 2 sapt sa vedem ce putem face...k puiu nu poate lua mai mult CO...adik legal poate, dar practic si moral...fata de sef si colegi ii e rusine..k e ff greu fara el.
Brave, pune mana pe carte!!ia uite la ea! sta calare pe DC in loc sa-nvete! (phiiiii, dependenta asta...) vicky astept! multumesc!

Mai am doar 3 zile pana la nunta !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la fete ca plec acasica. O dupa-amiaza placuta va doresc.
Razuco, vb. diseara.

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

sunt si eu pe aici va citesc dar cu intermitente ca am fost mai mult plecata de la job asa ca -felicitari Marina pentru capitol si sa te simti f bine

Razuca -o nunta ca-n povesti si o luna de miere -de vis -(chiar daca sunt numai doua saptamani)

Alina-felicitari pentru Logan-sper ca esti super incantata si la multi multi km fara probleme

Cami-n-am reusit sa ma ocup de povestea cu cosmeticele dar sper sa am timp in curand -sper ca-ti merge bine si succes micutei tale printese.

Corina- spor la invatat -ca nu mai este mult si licenta bate
la usa.

mai am putin si plec si eu de la job asa cava doresc o dupa-amiaza placuta tuturor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by preda_vicky

Razuco, vb. diseara.

tu vb cu nepoata diseara, iar noi...maine!
buni nu pot decat sa si sa multumesc mult! da' de ce asa rar pe la noi?

sunt bucuroasa...curg cadourile... de la pers cu care nu am nici o legatura..doar le salut si atat... de la cunoscuti..invitati la nunta...incep sa ma obisnuiesc..

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Mnetza, fetelor... oooooffffffff ce caldura e la noi... eu am lucrat ieri la restaurant de la 10am la 6pm si nu mergea aerul conditionat... m-am cooooooopt mai ales ca am lucrat singura si a trebuit sa si gatesc si plita aia incalzeste de numa'; si azi lucrez la fel ca ieri, sper doar ca au reparat AC, ca ieri au fost vreo 30-32 de grade C. Azi cred ca va fi la fel.
Va pup pe toate.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

andora, indura-te, fata si mai treci si pe aici! a.cicel si tu...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fetele...eu una nu am mai trecut ce sa faci cu nunta asta...mai multa bataie de cap decat sa te bucuri si tu de evenimentul acesta unic...
Razuca,hai ca mai e nitel pana sambata...parca eu ma marit..am emotii asa pt tine...
Corina,pune fato mana pe carte nu de alta dar si eu sunt in situatia ta..ce sa fac ma lupt cu sila si caldura asta care nu ma indeamna deloc la invatat....
Razuca,tu deja ai inceput sa primesti cadouri de nunta,cu cateva zile inainte de nunta se primesc cadourile? ca eu nu stiu....

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

...cu cateva zile inainte de nunta se primesc cadourile? ca eu nu stiu....

Nunta noastra:19 august
Poze

Pai da, ca daca (,) cadoul nu e pe placul lor, sa-i trimita pe "oferitorii" cadoului la o masa mai in spate sau, daca se poate, langa usa de la WC...

Raza, sa ai o nunta ca-n povesti si un hanimun superb, sa te-ntorci cu o gramada de poze ptr. noi.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

am mai pus vreo 2 poze cu branduse, la albumul nostru comun.sunt de prin bucegi traseul: busteni- platou babele.

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bebi noi am primit toate cadourile in ziua nuntii....iar de la colegii mei de serviciu (in special de la directoare) dupa ce am venit din saptamana de miere. cadoul a fost inca o saptamana de miere la mare, in neptul.

marina

pozici

Mergi la inceput