Mamici de iulie - august 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tot eu am intrat acu sa va zic ce am ami facut noi. Duminica v-am zis ca am mers in parc iar ieri pt ca Flo a fost acasa am mers in zona aia de care ziceam sa vedem cum arata. Agentiile erau inchise normal ca era bank holiday dar macar sa ne facem o idee despre ce si cum. Si cum vremea nu se putea sa fie ok de vreo 4 ori ne-a prins ploaia. Urasc vremea asta, anul trecut la sf lunii mai era de maieu si slapi si acu...
Anyway si zona este tare dragutza este capat de Londra dar f ingijita case marisoare dragutze tot ce ai nevoie supermaketuri si etc aproape si mai ales e zona mai rurala numai la 5 min de mers cu busul si niste parcuri imense si rezervatii unde mergi sa te plimbi daca vrei. E super.
Si aseara am intrat pe net sa vad ce oferte suint pe acolo de case si ce preturi am gasit cateva dragutze tare si preturile acceptabile si o sa mergem de acum cand are timp Flo la agentii sa le lasam detaliile noastre si sa incepem sa vedem ce ne ofera.
Eu is fericita ca zona e super are si spatii verzi destule si linistita si mai ales ii convine si lui FLo trasnportul ca pana ne luam masina trebuie sa folosim trenul si busurile.
Deci sper sa gasim ceva in zona aia ca e destul de mare si oferte vad ca sunt.

------------------------
29+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

adelapop pai cred ca trebuie sa testem ceaiul ca sa vedem daca e intr-adevar bun.O fi aici?Ca eu m-as risca...numai sa nasc cat mai usor.De acum,rau nu cred ca poate sa faca,nu?E ceai doar...

Sabana,nuuuu...vrei sa dai startul?Nu vezi ce frumos am rezistat toate pana acum eroic...Hai stai linistita,nu te mai stresa si mai ales nu te gandi prea mult sa nu o influentezi pe Alexandra.

mada_mxm bafta sa gasiti casa pe care vi-o doriti.

34+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

adela tu ai dreptate si eu stiu dar am inceract sa impac si capra si varza...stiu ca nu-mi fac astia piedestal ca de altfel s-au purtat destul de urat cu mine in ultima vreme...asa ca saptamana viitoare e ultima si pe urma stau acasica la mine...
mada-mxm pup fata ca-i drguta rau...tu stii cum arat eu? nu-ti mai face atatea griji:eu am celulita, vase de sange sparte, sute de vergeturi peste tot...sunt disperata un pic ca o sa-mi fie rusine sa mai merg la plaja si mi-e imi place mult mare...dar nu am ce sa fac...asta e...bb e mai important
sabana stai in patut..cat am stat in spital erau acolo atatea fete cu problema asta si ajunsesera prin saptamana 36 cu perseverenta...mancau in pat , doar la baie mergeau...iti tin pumniii sa ai rabdare sa stai cumintica.
pup fetele

bulinuta 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Haloo burtici!!!
Sanziana: eu te cred ca asa e in GAlati!Iti imaginai cumva sa fie altfel?!Asta e provincia!!Isi bat joc!Eu le-as da foc la toti!!Ar trebui sa faci ceva...poate isti vre-un scandal ca doar asa poate se vor invata minte!!!Cu presa, cu destituiri!!Vorbesc F.serios!NU e de gluma cu chestiile astea!
Mada mxM:Sper sa va gasiti ce va doriti!!Bafta multa!
AMISS ZIP:Iti urez si eu cu intarziere "LA MULTI ANI", SANATATE SI UN BEBEU FRUMOS, MANCACIOS SI SANATOS!SA FITI FERICITI!
SABANA:Iti tin pumnii sa mai stea bebica....Doamne Ajuta!

V-a pup si va doresc o zi buna si linistita!

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor

apar si eu dupa ce am stat 4 zile in spital.Miercuri cand am scris ultima data va spuneam ca am o durere ingrozitoare ce pleca din parte din partea stanga si merge pana jos sub burta.Ei bine dupa ce l-am sunat pe medic de 20 de ori cred si nu a raspuns s-a gandit e sa ma sune peste vreo ora cand eu chiar nu mai puteam de durere.Dupa ce i-am spus ce am mi-a zis sa merg la spital imediat.Diagnostic litiaza renala stanga.Am stat in spital pana duminica , am facut injectii din 8 in 8 ore si acum sunt mai bine.Ma mai ia din cand in cand durerea dar nu ma tine mult.
Referitor la starea de spiri si eu fac crize de nervi din ce in ce mai dese.Cat am stat in spital de si ma suna sotul de n ori pe zi si venea seara si statea cate 2 =3 ore cu mine tot ma apuca plansul si ii ziceam ca nu ii pasa de noi.el intelege si trece cu vederea.

Bulinuta ma bucur sa aud ca esti mai bine dar totusi ar trenui sa stai acasa sa te odihnesti nu la birou.

Cam atat pe ziua de azi pt ca plec acasa ca am avut de recuperat cu treaba la birou si sunt cam obosita.

va pup si ne vedem maine.

34+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele tot eu va stresez, am uitat sa zic ceva. V-am zis greu cu memoria asta de cand cu sarcina.
Mersi de urari. Si eu sper sa gasim ceva frumos pana ce nasc. Ca pe baby vreau sa-l duc direct in casa noua. Si ma gandesc ca de dum care vine schimb si eu prefixul, intru in 30+ si incepe amr-ul.
Bulinutza si eu sunt plina de vergeturi si pana acum cateva zile aveam numai pe coapse si pe fese acum mi-au aparut si pe gambe dar asa deodata si multe. Si eu ador marea si mi-e groaza cum mai merg eu la plaja cu vergeturile si celulita asta? Si e faza ca tenul meu este mai inchis si daca stau la soare ma fac neagra dar chiar daca se mai estompeaza vergeturile daca ma bronzez se vad mai tare. Normal ca pana la anul o sa am timp sa mai slabesc si sa ma dau cu creme si etc poate poate se mai estompeaza ca de scapat nu scap dar macar sa arate mai acceptabil. Si mai dur este ca mama mea nu are o sg vergetura si are 50 de ani acusi si eu is plina si m-am dat cu toate cremele cele mai scumpe si cu toate alifiile existente si care cica garantat nu faci vergeturi. Yeah right.
Asa si acu ce vroiam sa zic am vazut si eu pozele de la intalnire. Sunteti toate asa frumoase. Si pozele alea de grup numai cu burticile la inaintare sunt superbe. Fete tare frumoase avem in grupul nostru. Ptiu, ptiu sa nu va deochi.
She_wolf in sf te-am vazut la ochi, esti si tu ca si fetele o frumusica, imi place tare mult parul tau lung. Pupici din Uk!
Eu acu ma apuc de pus poze de weekendul asta la album sa le vedeti si voi. Cred ca in maxim 15 min sunt gata.

------------------------
29+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Stiu ca pare greu de crezut ce am povestit eu, dar va spun sincer ca este ceea ce am vazut.

Acum am un alt stres. Am fost si mi-am luat rezultatul de la urocultura. Si mi s-a depistat infectie cu e coli. Mi s-a facut si antibiograma.
A mai avut cineva asa ceva? chiar putem sa luam antibiotice fara nici o problema?
Daca infectia o aveam mai de mult si nu am descoperit-o este posibil sa imi afecteze copilasul?

28+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Draga Sanziana nu te stresa cu ecoli...se poate trata chiar si in sarcina bine ca ai facut antibiograma, acolo se vede ce antibiotice au efect, dar numai medicul de familie sau ginecologul iti poate prescrie ce sa iei!!Se pot lua anumite antibiotice in sarcina, fara probleme.Du-te la gineco sau medicul de familie cu rezultatele!Sanatate.
Va pup burticoase!

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

SAlut, burticute, ma bucur ca majoritatea sunteti bine !
Sabana, nu te lasa, stai cat poti de linistita, ai sa vezi ca o sa fie bine !
Joi am facut si eu masuratorile de trim. III, la 32 de sapt., BB are 2370 g ( +/-346 ), si cu aceasta ocazie mi s-a schimbat si DPN-UL E INTRE 09.07-21.07. BB e cam mare iar placenta e f. groasa ( 55 mm) iar dr. Radoi a spus ca e posibil sa fi facut diabet gestational. M-am mirat peste masura, pt. ca eu am avut intotdeauna glicemia sub limita inferioara, iar acum, asa dintr-o data, sa fac diabet ???
Asa ca dr. mi-a cerut sa-mi fac doua analize : testul de toleranta la glucoza si hemoglobina glicozilata. La testul de toleranta am primit deja rezultatul si e in limite normale, astept acum rezultatul la cealalta analiza. Sper sa fie bine si sa nu am probleme
Oricum, am un burtoi cat toate zilele, abia ma misc.
Voi stiti ceva despre placenta ingrosata, poate fi de la tratamnetul de mentinere a sarcinii pe care l-am urmat in primul trimestru ?
Va pupa pe toate
Aysha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Sanziana si eu am avut infectie cu e coli. am scapat cu o amarata de ampicilina luata la 6 ore. asta dupa ce m-am chinuit cu un alt antibiotic mai tare. nu mai stiu cum se numeste.

Fetelor eu ma tin tare. Sa stiti ca nu ma las. Multumesc pentru galerie.

Stau si ma intreb ce o fi cu Ioana. Pana acum nici un semn. Speram ca nu ne-a luat-o inainte.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput