Piticlonti de iulie-august 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Neata, neata!

Daria, sunt aici cu Andreea prin casa ca afara e un friiiggg....
Leeloo,tinem pumnii!Da, asta este inconvenientul de a sta la sat ca trebuie sa faci drumuri cu puiutii sa-i ducu/aduci de la scoala...dar eu zic ca merita.
Cristalina, refacere rapida....eu am avut verde dupa 2 luni si minunea a venit in luna 3
Anca,tinem pumnii ca Bianca sa se adapteze rapid cu gradinita.Si Andreea e f. obraznica .
Carmen, sa dea Domnul sa-i mearga bine Ilincai cu peritolul.

Sa va zic....de ieri Andreea sta fara susi(suzeta)...nu-mi vine sa cred...stiti ca noi dormeam si cu 3.Ieri a venit la mine cu ea in mana si a facut "fiu, fiu" adica, ca miroase urat...i-am zis ca daca nu-i place s-o arunce la gunoi dar sa se gandeasca bine ca pe urma nu mai are susi....a aruncat-o.Super!!!A mai cerut-o ea de 2 ori si i-am zis sa-si aminteasca, ca a aruncat-o pt. ca mirosea urat....si gataaaaaa....yupiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,vazut poze cu Maria frumoasa cu palariutza roz,doamne ce ochi are o sa inebuneasca toti baietii,cu Luca cel cuminte si dragalas si super tare cu Patrick in cada,pupiciSi nu in ultimul rand niste fete cucuiete in frunte cu Giulia motzata care-i face concurentza serioasa Botoshicii la ochi
AndreeaP,AncaMaria si Olivia succes la actiunea gradinitza,si va tin pumnii sa aveti noroc!!!
Roberta si Dana bafta si spor la invatzat!!Mai,eu nu prea am intrat in panica cu aviara asta,oare-s cam inconstienta???Voi nu mai dati deloc carne de pui si ou la nazdravani?
pupici si o zi buna

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Pako, felicitari pentru "susi"!
Mey, cupil cuminte si baba frumoasa vreti voi? Io am mai zis-o si o mai zic: cand Vicu o sta cuminte pe langa mine il duc la dok!
Daria, vazut Giulia - pupam scumpica!
Ioana, io's in gashca celor care cumpara carne de pui. Sambata am fost in Cora cu toata trupa si, la raionul de carnuri, o tante binevoitoare se uita taaare dezaprobator la mine, care alegeam pui. Ce tupeu pe mine!!! Ma uit la firma. Daca nu e intr-un judet afectat o iau. Pe principiul asta nu mai mananc nimic: gaina are aviara, porcu are trichineloza, vita innebuneste, ouale au si ele cate ceva. Ce sa fac? sa-l scot la pascut iarba in fata blocului? Pana si aia e contaminata cu diverse...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'neatza! asa, ca sa ma apuce cheful de munca, am savurat de dimineata pozele cu Luca cel frumos si cuminte (in poze, macar), m-am imbolnavit again privind marea mea dragoste marea, si am admirat din nou ochii cei frumosi ai lui Patrick, care pare la fel de topit ca si Matei dupa balaceala in cada cu jucarii

ANDREEA M, chiar esti organizata, eu faceam asa la birou, cum dadea caldura, sareau toti pe mine sa gasesc oferte bune si sa le imaprt pe categorii, asa ca ajunsesem toba de informatii despre litoral. Ai intrebat la un moment dat de Tismana din Jupiter, am stat acolo prin 93-94, nu era asa de super ca acum dar mi-a placut tare mult, are gradini interioare, restaurant inauntru, restaurant afara, ce nu mi-a placut, insa, e ca nu au (sau nu aveau) balcoane la camere si mie imi place tare mult sa stau la bar in sezlong pe balcon sa-mi beau cafeaua.
CARMEN bafta cu Peritolul, Matei a luat din alte motive (cand a facut febra 41, mi-a zis dr. sa-i dau sa-l linisteasca), dar i-a crescut simtitor pofta de mancare (nu ca n-ar avea .
DIANA, misto faza cu mobila, si eu sunt genul asta, imi place, iau in 3 secunde- barbatul meu studiaza intai jumatate de an piata, pana se hotaraste. Acum schimbam mobila in sufragerie si m-am saturat in cate magazine m-a dus.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Vazut si eu pe Luca, care doarme asa de frumos, pe Patrick care se balaceste(noua iar ne este frica de apa ), pe Maria cu palaria aia grozava...pupici la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Pana la urma ne-am hotarat la Mamaia, la Jupiter numai eu vroiam, restul lumii au votat contra din cauza plajei. Asa ca acum dau note hotelurilor din Mamaia, cele care imi plac nu au balcon si vreau si eu balcon. Ioana, cum se cheama agentia de turism de unde ai luat bilete? ca sa nu caut in urma

Cristalina si refacere rapida
Dana spor la invatat
Roberta, pana la urma noi ne-am facut la comanda mobila din sufragerie, nu mi-a placut nimic din ce am vazut. Acum si eu vreau sa-i amenajez camera Stefaniei, sper ca pana la toamna sa reusesc, eu trebuie sa ma gindesc de 7 ori pana fac ceva, tare rau mai este.
Felicia felicitari pentru suzi. Tu cum te simti?
Daria, spor la tradus, am vazut-o pe Guilia, o scumpica si jumatate.
Si eu cumpar carne de pui, de la Avi Top (e o ferma de aici de langa noi, imi inspira incredere) si oua. Nici eu nu prea bag in seama gripa aviara.

Fug si eu la treaba (chiar daca pic de somn), va doresc o zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!

Hai ca am inceput ziua bine cu vizionarea pozelor cu Luca cel frumos la malul marii! Super!! Mi-au placut mult si mi s-a facut iar un door de maaare... Kim - casa o sa o facem cu o firma pentru ca nu avem nervi sa ne apucam in regie proprie; o sa coste mai mult, dar speram noi sa avem ceva mai multa liniste (vrabia malai viseaza! ). Terenul il avem in Corbeanca, la 15 km de Bucuresti - si vorba lui Pako acolo e multa liniste si aer curat si sper eu sa ne simtim foarte bine!

Diseara am intilnirea cu arhitectii ca sa-mi finalizeze proiectul arhitectonic - sa vedem ce discutii o sa mai fie...

In rest ma pregatesc de plecarea la Barcelona, mi-am facut planul sa ma intorc cu ceva pantofi si hainutze, asa ca abia astept sa plec!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Fetele din Bucuresti........anunt important !

maine de 1 junie la Plazza Roamnia, ora 17,30, jos la Diverta, editura Corint isi lanseaza o noua carte de colorat Angelina pleaca in vacanta si este petrecere mare cu si pentru copii cu prajiturele, suc, jocuri.....picturi pe fata si multe alte chestii zic ei. Mi-a spus o prietena care lucreaza la aceasat editura.
Deci go cu copilasii la party.

Eu sunt suparata ca Anne Marie de duminica seara e racita foarte tare , face febra mereu desi ii dau nurofen, tuseste foarte tare pana aproape sa verse ( ia Eurespal ptr asta ) si o doare capul, gatul ......mucisori ca la robinet.....le are pe toate, am fost luni la doctorita cu ea si i-a dat antibiotic Summamed, nurofen si eurespal...a zi pivalone de pus in nas. Partea proasta e ca ziua e mai bine, iar seara e tare molesita si plangacioasa.......nu mananca mai nimik, mai ales catrebuie regim alimentar ca a facut si diaree micuta de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Andreea Mironeanu-da kiar ca lucrezi stiintific, m-ai luat. Io votez pt h. Central, daca ma intrebi.Io-s setata pe Bulgaria, da nu ma pot hotari nicicum.
Adina-succes la jobul nou.
Andreea Phillip, Anca-succes cu gradinitele.
Pako-cum te simti, cum mai e cu adaptarea la Romanika?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Andrea, Ina,suntem bine.....cu adaptarea merge spre bine, orasul a inceput sa ne placa.Cred ca oriunde ne-am fi asezat venind din afara era la fel de greu.Cu venitul e mai greu si daca nu se imbunatateste intr-un an de zile cred ca o sa plec iarasi.

Kmy, sanatate mult micutei....of of, prin ce treceti voi....

Mergi la inceput