Piticlonti de iulie-august 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 6
cristalina spune:
Neata!
Noi facem curatenie la servici si am hotarat sa ne mutam sambata asta (facem schimb de locuinta asa ca avem o zi la dispozitie, atat!). Dupa ce m-am menajat ieri si ma simteam bine azi am cam luat-o repede, am adus stiinta de acasa (5 genti de voiaj pline de dosare, lucrari si alte nebunii pe care le-am asezat in rafturi la servici) si acum ma cam dor unele si altele...Asa e cand e omu' prost si nu sta in banca lui...
Amironeanu imi place ca lucrezi stiintific, sa-mi dai si mie fisierul cand il termini, si noi vrem la mamaia (...sau la neptun, inca nu suntem hotarati).
Cred ca ar trebui sa ne grabim cu biletele, am vrea sa plecam 7-8 zile din 19-20 iulie ca alta perioada nu avem libera (pe 16 iulie vin de la Milano si la inceputul lui august pleaca omul la nemti).
Roxi, vazut okiosu' suedez cum bea apa din cada...super! Si Maria degusta acum cateva zile apa din cadita cu o lingurita pe care o ratacise prin baie...:)))
Olivia, ce frumos doarme Luca...:)
Adina, bafta maxima cu noul job!
Daria, ai terminat cu lucratul noaptea sau mai ai parte de distractie?!
Kamiska, sanatate la puiutza!
Ina, Central zici!?...notat!...:)
Hai ca ma intinsei...O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roberta04 spune:
Fetele, nu radeti de mine, dar vreau sa va intreb, daca stiti, cum se scrie un raport (fractie) in Word, ca ma chinui de vreo juma' de ora sa-mi aduc aminte....Am de introdus in proiect niste indici, cu calcule de rentabilitate, profitabilitate etc. si ma chinui sa desenez linia de fractie, dar cum o dau, tot nu-mi iese.... Please...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
roller025 spune:
Robi, tre sa ai equation editor instalat. il gasesti in insert, eqyation, daca e instalat. daca nu, tre sa-l instalezi
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
roxanaz spune:
moama ce zi azi. imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca emoticonu de p-aci.
Robi asa cum zice Dana se face. daca nu te chinui cu liniute si tab-uri dar e mai aiurea.
Gabi spor la casa si bafta azi la proiect.
Kmy sanatate multa piticei! cum mai sunteti in rest?
Marcelle cum e Bianca? v-ati hotarat ce faceti?
Daria ce iti veni maica sa faci munca voluntara? ca si asa stai "bine" cu somnu'....ai grija si cu dieta aia...sa nu dai in altele!
Cristal ufff ai grija si tu cu caratu ala! succes mult la mutat sambata! o zi???? wow tre sa fie un nou record mondial asta!
cristalina spune:
Roberta, editorul de ecuatii...Daca e instalat te duci la "Insert", la "object" la "Microsoft Equation.."...si bagi formula.
Sau poti sa faci fractii cu .../...daca sunt simple, gen 1/2, 1/4...le aranjeaza word-ul frumos
¨÷ ¨÷ ¨ø ¨û ¨ü ¨ý ¨þ
Roxana, daca reusim suntem maretzi...:)...Am angajat 5 mucitorii, am chemat frate, tatzi sa ne ajute...sa vezi distractie...ce o sa ne incurcam in cutii si saci...hehehe...
Pe Maria sa nu o ratacim si paturile sa nu le pierdem ca in rest nu conteaza...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roller025 spune:
Monica, mult succes. Noi ne-am mutat in casa noastra in 2 zile in 2004 in august si nici acum n-am despachetat tot. Astept sa-mi mai iau niste mobila... Sper ca la mutat tu esti in charge cu Maria si cu sfaturile, nu? Ca daca de la carat de sacose te simti "bine" de la impins de sifoniere ce crezi ca patesti?
Mey, e un vant in Buc, de mama, mama. Cred ca ma'c sa ma culc, ca s'asa invatai o groaza.
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!!
ah , nu am prea mult timp dar am intrat sa vad ce mai faceti ...si am vazut poze cu Luca ..imi place poza aceea in care arata cu degetul spre camera ..parca ar fi secventa aceea din filmul cu Jack Nicholson ..parca Anger Management .."Youuuuu" , Youuuuu" ..Super !!!
si pe Pat l-am vazut ...Mugur in miniatura , ce mai !!!!
Adina , bafta multa la noul job !!!
Gabi , spor la casa si la afac cu gradi ...
Dana , eu ziceam de fundatie sau asoc non-profit ptr gradi ..ca si eu am vrut dar cand am pus pe hartie ...brrrr !!! ti-am trimis mail oricum ..dar numai dc ai timp ...
Andreea , imi pare rau de faza cu socrela ..si eu m-am fript mai demult si de atunci o tin la distanta ..
gata ..revin ..intru in teleconf
pup dragelor
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kamiska spune:
Multumim de incurajari si urari de sanatate !
Mi-a dat si mie piticutza raceala, acum imi curge nasul si mie si ma doare capul si ceva tuse si pe la mine, gatul nu e tocmai bine....offffff
Roxa in rest noi suntem bine.
Numai bine ca manca bine si Anne iar acum nu mai vrea nimik sa pape si mi-e teama ca ia multe medicamente si nu papa deloc.
Fetelor vreau sa pun si eu poze cu pitica mea , dar nu stiu cum sa fac?
roller025 spune:
Simo, ti-am raspuns. Poate, daca vede sI Gabi, va uniti fortele. Ce ziceti?
Kmy, depinde. POti sa le pui pe yhaoo in My Photos si sa le faci publice sau sa iti faci un cont pe webshots si sa le incarci de acolo.
Eu folosesc webshots. Intri pe http://www.webshots.com/ si sus in dreapta exista free signup. iti creezi cont de poze si gata, poti sa le incarci. Succes si o asteptam pe Anne!
corianai spune:
salutare
Moooam lumea munceste, invata, fractii, alea-alea numai io frec menta cautand destinatia pt vacanta in grecia. De ieri caut neincetat si nu ma poci hotara, deja ma doare capul de mor!!!
Ce era ok sub raport pret/calitate s-a dat, acum gasesc numai de fitze (unde putem lua 1 saptamana) sau chilipiroase (unde putem lua 2 saptamani, dar mi-e ca ma da omu cu capul de pereti cand vede conditiile)
Deci asa am pierdut timpul, nu am deschis o carte, nici hotelul nu l-am gasit, uffff.... gata nu mai zic
Va doresc voua spor in activitatile pe care le desfasurati si fug sa iau o gura de cafea poate mai imi vine mintea la cap