Piticlonti de iulie-august 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adina...ti-ai schimbat serviciul? Felicitari si sa fie mai bine! Deci pe 20 nu te mai gasesc la aeroport!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ba s-ar putea sa ma gasesti,dar nu la Avis...n-am mai suportat stresul si salariu pe jumatatea muncii prestate ca sa zic asa...asta este...sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Vazut pozici noi cu bebe Luca si cu pescarusu' lu' Roxana.
Kimm22, pai saraca bunica, atat de slabutza cum o vad eu in poze, cum sa faca fata unui voinicel ca al tau. Oricum, in poze pare un copilas tare bland si cumintel!
Roxana, crezi ca poate sa faca febra sau alte minuni de la Ribomunyl? Cand e vorba de dat medicamente copilui, iti spun sincer ca m-am cam saturat. Saracuta de ea, rar s-a intamplat sa treaca luna fara ceva. Macar un rosu in gat...

Nu facem nimic dragut de 1 iunie? Ar fi misto s-o punem de-o petrecere strumfeasca! Vreti?

Diana, 28 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica

http://community.webshots.com/user/ianca14

Mergi la inceput

Diana acest vaccin nu poate da febra...si se zice ca nu are nici efecte secundare..Aici in US nu este aprobat de FDA nici un fel de vaccin sau produs folosit la stimularea imunitatii...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Eu m-am apucat sa fac fisier in Excel cu informatii despre diferite hoteluri, preturi, le dau note

Adina, sa fie intr-un ceas buns chimbarea serviciului. Cred ca sunt prea adormita, dar nu am inteles ce ai vrut sa spui de Caraiman, recomanzi sau nu hotelul?

Andreea, pana la urma tu stii cel mai bine. Bafta la gradinita.

Olivia, este un dulce Luca cum doarme si asa cum spui si tu, ei stiu exact ce fac, sunt niste smecheri si jumatate. De dieta inca nu m-am apucat, astept sa treaca ziua mea sa pot sa-mi fac de cap.

Diana, noi avem aigurare de la ING, deocamdata platim, vom vedea cand va implini Stefi 18 daca a meritat sau nu. Oricum, mi s-au parut dintre cei mai buni la acest capitol anul trecut cand am facut asigurarea.

Roxana, l-am vazut pe Patrick, mie imi plac jucariile lui

Am uitat ca am vazut aseara o bombonica roz

Anca, bafta si voua cu gradinita. Cand incepe?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Andrea ..hai ca nu mai ai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Multumesc pt. informatii, Dana, o s-ti scriu mail maine sa-mi pove. Cum stai cu invatatul?
Andrea, si mie mi se par mai seriosi, de aia am acceptat sa ma vad cu d-na de la ING sa discutam. vreau sa zic ca ma chinui de un an jumate sa fac asigurarea asta, uite ce delasatoare mai sunt...si cum trece timpul, of, of!!!
Mi-am data seama zilele trecute ca tot aman niste lucruri, de ex. sa-i iau piticei mobila in camera ei. Deocamdata are acolo doar jucarii si un dulapior, la patutul de bebe am renuntat...in fine, si in fiecare luna zicem ca facem si dregem, si nimic! Suntem culmea! asa ca ieri, am scos bani de pe card si m-am dus la Neoset ca la piata, cu banii in poseta. daca va zic, muriti de ras. Ai mei pitici dormeau bustean de pranz si eu singura dupa mobila, ca nu se mai poate. Ce mai, am intrat, am vazut si am zis, patu' asta, dulapul ala si doua rafturi din alea, platesc acum, cand mi-o aduceti??? A facut biata femeie o fata lunga, parca nu-i venea a crede ca io, in tricou si papucii de scandal ( a se citi parc), platesc pe loc dupa ce m-am hotarat in doua minute ce iau. Cam asa le rezolv eu mereu. Nu va zic ca odata m-am dus in Cora, tot singura si pe jos, sa iau una, alta de mancare si m-am intors cu doua perne in brate, de nu mai vedeam pe unde merg...

Diana, 28 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica

http://community.webshots.com/user/ianca14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata de la o ghinionistaaa ... am dormit de la 2 la 5 azi noapte, dar nu din cauza copilului, ci pt ca sunt in perioada in care mi se intampla doar mie Va imaginati ca-n tot orasul asta de kkt sunt singura care "s-a oferit" - mai corect pe care au oferit-o sefii sa traduc 20 de pagini oficiale pt politie, dar pt o cauza buna, dar totusi ... imi vine sa ma impusc Pacat ca nu va pot da detalii, dar traind in Romania sa nu va mire nimik ...

Cristalina - m-am gandit muuult muult la tine, te pupam mult si sa fie totul ok data viitoare !

AndreeaPhilip - ha ??? dar ce s-a intamplat ???

Vazut 2 barbatei constanteni

Va pup si va doresc o zi faina, odihnitoareee, cu multa sanatate !

Mey, de DanaSpeel nu se aude nimik ??? Pako, cum stai ?

Am uitat, am poze de ieri de la o aniversare :-)
http://community.webshots.com/album/550914607PTkxqM

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonjurescu! Am o zi de toata "frumusetea"! Asa urasc zilele astea din luna... Deh, las' ca-mi trece!

Diana, cand vrei sa vb, intra pe YM si vb.
Daria, ce ai tradus? Se poate spune? Si era asa urgent? Nu mai stiu, cred ca am ratat subectu', ati fuzionat cu multinationala?
Andreea - da' ce s-a intamplat, mamico, cu socrela? E asa de grav?
Andrea (mironeanu), mey, da' ce organizata esti... Hotelurile "e" din Ro sau nu numai?

Am un kef de invatat ca baba de maraton...
A, fetili din Buc, de azi se deschide la Romexpo Kidex, targ pentru copii. E cineva interesata? (asta de la kefu' de invatat mi se trage...)
Despre 1 iunie - io poci veni, dar pe post de intalneala cu mamici si supervizor, ca n-am pui in dotare. Si m-am gandit sa il mai las o sapt la socrela, ca tot plange de dorul lui, si sa invat seara dupa program, cat mi-o reusi...
O zi buna si usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Andreea imi pare rau de ghinionul cu socrella....tin pumnii sa fie totul bine la gradi! (si scuze ca nu am zis nimic aseara...!!!) pupici lui Pupi!
Anca nu am pus gura pe prajitura, jur! am gustat doar un pic umplutura ca a fost cu peripetii io am mai zis strategia mea - fac prajituri care mie nu imi prea plac, dar le plac baietilor. asa ca...am un motiv sa nu mananc.
Diana in mod normal nu trebuie sa aiba reactii adverse. sper sa fie ok. super faza cu mobila....ai fost tare!!!! las ca asa e bine....sa faci tu ca daca stam dupa altii....vai si amar!
Andreea m esti pe drumul cel bun!!! vacanta stiintifica scrie pe tine succes mult!
Adinule schimbat job? si io nu stiu nimik???? ntz ntzzzzz
pupici tuturor....si sa aveti o zi cum nu se poate mai buna!

Mergi la inceput