Piticlonti de iulie-august 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 3
kim222 spune:
Si eu pe aici...cam ocupata azi...dar mai bine la servici deciti acasa:))
Am avut un we lungggg....noroc ca am fost luni la un pool party ...
Cristalinule...ce sexi ai fost! Vazut si pe domsoara' cu palaria roz!Bine ca s-a terminat..data viitoare o sa fie bine!
Carmen cum este Ilnica?
Roxi cit stati in Grecia?
Gabi...deci nu-i gluma cu gradi! Casa o faci in regie proprie sau cu o firma...Sa-mi povestesti si mine ..pleasee..in tr0un an demaram si noi actiunea...Pe unde-i pamintul?
Anca spor la treaba si la servici si acasa...Cind incepeti gradi? Am stat si noi si ne-am gindit....cu bona in casa...aproape exclus...si vrem sa-l aducem..asa ca gradi scrie si pe noi!Luca este bine..merci de intrebare..lucrurile pareau calme duminica...
Scriu acum mesajul...
Ioana..ce mi-a placut faza cu pastirnacul!
Lumi..voi ce mai spuneti? Ce mai face Ilinca?
Monica (d-na Bibi) tu cum mai esti?
Dana...vad ca ai revenit in forta! Spor la invatat si tie si Corinei!
Si eu vreau sa ma apuc de invatat...vreau sa dau din nou ex de rezidentiat..dar cind am deschis cartea...mi-a venit rau...este ingrozitor...si au trecut aproape 7 ani...
Am poze cu Luca ..revin...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/a14cscd&.dnm=6bb4scd.jpg&.src=ph&.tok=phtwy8EBDXplweFR
daca vreti sa ne vedeti....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
roxanaz spune:
sara buna
am prajitura in cuptor si nu e apa calda....asa ca am gonit consortu de la computer sa vad ce faceti
Cristal m-am gandit azi mult la tine. bine ca a trecut! stii ca data viitoare va fi mai bine! si incearca sa te odihnesti.
Dana, Robi, Cori mult spor a invatat! Olivia si tu???? bravooo....la munca!
Diana ce vrei sa stii despre ribomunyl? eu am mai zis pe aci ca orice stimulator al imunitatii actioneaza selectiv....si ca bolile pot dispare la fel de bine si prin cresterea naturala a imunitatii )prin contactul cu agentii infectios). asa ca ....da-i. oricum rau nu ii face.
am pus poze noi.....cand aveti chef: http://community.webshots.com/photo/550739449/2961701880088100014RHufZL
Olivia ce scump e Luca in primele poze in care doarme...e un scump! puah iar venim la discutia cu ingerasii cand dorm!
Anca multa bafta sa treci cu bine peste orice in perioada asta! si muult succes la gradi!
carmenp spune:
cristalule, , las` c-o sa hie totu` ghini, ai sa vezi, iti zice moldo
philip, ce sa-ti spun, poate-o dati la pace, ma gindesc la pupi, nu stiu, zic si io
olivia, vazut pozicile, is pe gustu` meu: mare, soare, cupil dormind ntzz, io ma tot uit la fata lui uka si zau ca nu mi-l pot imagina facind nazbitii... din poze pare sa se simta in largu` lui, tipa este viitoarea ta cumnata? ca apare des... ilinca e mai bine, aseara i-am dat peritol pentru prima data si azi a papat mai bine
edit, ca-l vazui si pe patrik
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
AncaMaria spune:
L-am vazut pe Luca si arata foarte bine...se pare ca ii place la mare...
Roxi, succes la facut praji... io nu ma incumet ca dupa aia mananc prea mult... dar in schimb cumpar de gata... tocmai s-a deschis o patiserie misto aici...
Andreea, imi pare rau de incidentul cu soacra, dar nu te pripi cu hotararea... paote va impacati..
kim222 spune:
He,he,...fata de ingeras...se uita cica la ei..si -ncearca sa vada le poate rupe un zimbet (asta cind face prostioare)..Smecher mare!
Roxa..iar prajituri...te admir ..pt ca ai chef si de asa ceva...Am vazut pozele...nu pot sa nu ma leg ..din nou de ochisorii lui...wow...
Carmen da este viitoarea cumnatica..ati ajuns la peritol..again???
philip spune:
eh, fetelor, sunt multe de zis, dar nu vreau sa ma desfasor aici. bunul-simt...dar inapoi nu mai dau, mai devreme sau mai tarziu tot la gradi va ajunge si tot greu va fi. asta e. amanuntele nu-si au rostul
vazut pe pat cum bea apa din cada, am trecut si noi prin faza asta. tare-i dragalas
philip&andreea
copilasi dragalasi
carmenp spune:
din nou, ca in pozele care le-a facut barbatu meu parca e ogar afgan. ii dau cu inima cam indoita numa` o saptamina cite 2,5ml seara
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Carmen in Ro este plin de produse homeopate, naturale..etc..ai incercat si cu ele?
gongutza spune:
Hop si eu la ceas de seara!
Scuzati absentele,dar am avut un sfarsit de saptamana kkcios ca sa zic asa....schimbat servici,schimbat program...etc...nervi,stress...cat cuprinde.Dar sper sa se aranjeze mai bine lucrurile acum...
Intreba cineva de hotel Caraiman...dc nu aveti de gand sa va duceti la trei stele unde conditiile sunt ok,e renovat,frumos,mai cautati!
Mitzule sa-ti raspund si io...daca e de ales intre Citroen si peugeot eu una as alege Opel Corsa.Sunt mult mai fiabile,suspensiile ok,loc suficient in portbagaj si nu numai si mai e si miculuta pe deasupra.
Cristalina pupam sa treaca!
Ma duc sa mai citesc si revin!