Oltencele, poftiti la povesti! (19)
Raspunsuri - Pagina 21

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Pai e corect asa?Unii la examen si altii la distractie?

Distractie placuta Camelia.Nu stiu nici o gazda pe-acolo ca ti-as fi spus.Am fost in 2000 de revelion, dar intre timp aia au vandut apartamentul in care am stat in Olanesti.Sunt sigura ca veti gasi ceva.Pe net ai cautat?Nu e nimic?
Io am dus-o pe Stef la tara.Zilele astea o fac navetista.O duc dimineata si o iau seara.Sa mai invat si io cate ceva.
Hai 
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani)  POZE

lorena_andreianu spune:
lorena_andreianu spune:
 Georgi, bafta la examen si spor la invatat. Da, 2 zile stam pe drum. Anul trecut am facut 3, ca am prins inghesuiala la intrarea in Viena si am ocolit ca erau lucrari, dar era si fiu-meu mai mic si ne-am oprit mai des si am dormit 2 nopti pe drum (in Germania si Ungaria). E fain totusi sa calatoresti asa. Vezi si alti oameni... dar si obositor. La intoarcere am zis ca nu ma mai urc in masina o luna! 
Camelia, iti dau un PM cu niste nr de telefon. Am vazut mai de ult ca intrebai de cazare dar nu am avut informatiile. Nu stiu daca ai incercat si acolo, dar merita sa incerci. Iti explic in PM.
Nu stiu fetelor daca ne vom putea vedea... Pe la Craiova chiar nu am drum. Cel mai sigur la Slatina... o sa va dau de stire, oricum!
Pupici la toate!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1       
Copilasi sept-oct 2004 2

neliana spune:
neliana spune:
 Da Giorgi sice daca voi nu vreti sa ne intalnim niciodata,eu vorbesc si se pare ca vb singura dar sa nu ziceti vreuna dupa aceea ca nu a zis nimeni nimic de intalniri.
Imi place sa cunosc oameni noi sa vorbesc cu ei si plus de asta imi plac copii.
Eu sunt putin zvapaiata,sociabila si deasta vrsai de atatea ori sa ne vedem si sa petrecem cateva clipe impreuna cu toate.
Va pupacesc pe toate 
neliana anghel

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Helaaaaaau...Nush ce am azi...ca toata lumea se supara pe mine. Io n-am nimic impotriva.Si chiar mi-ar placea si mie sa ne intalnim.Dar vezi tu ca timpul e programat pentru fiecare si e greu sa te pui de acord.
Nu fi supi.N-am zis-o cu rautate.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Liana30 spune:
Liana30 spune:
 Oltencelor va multumesc la toate!!!
o sa revin..acum sunt tare ..tare..ocupata!!!
sper sa ma intelegeti!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

camelia72 spune:
camelia72 spune:
 Salutare!
Lorena...multumesc mult pt. PM  !
!
Georgi,multumesc si tie pt. urari,tin pumnii pt. examen,bafta multa!
Va  pe toate...si pe pitici!
 pe toate...si pe pitici!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

annita72 spune:
annita72 spune:
 Salutare, fetele!
Georgi, bafta la examen!
Lorena, calatorie cat mai placuta!
Camelia, concediu placut! 
Eu n-am plecat in concediu, dar n-am mai scris ca mi-am tot facut de lucru pe-acasa. Copiii sunt plecati, Tudor la tara cu ai mei si Ioana la Calimanesti cu socrii, asa ca am profitat  si m-am apucat de un pic de ordine prin haine si jucarii. La serviciu am avut niste zile mai pline, asa ca...
Dar, mai bine mai tarziu... Ca si concediul meu, de altfel . Eu o sa plec in concediu cand incepe lumea sa revina la munca, la sfarsitul lui august. Desi, probabil, o sa fie doar cateva zile la Calimanesti, la rude, pentru ca ne schimbam masina si stam mai prost cu finantele.
. Eu o sa plec in concediu cand incepe lumea sa revina la munca, la sfarsitul lui august. Desi, probabil, o sa fie doar cateva zile la Calimanesti, la rude, pentru ca ne schimbam masina si stam mai prost cu finantele.
Deocamdata, ma topesc de dorul copiilor . Vorbesc cu ei de doua-trei ori pe zi. Pentru Tudor e prima data cand sta plecat atata timp, adica vreo trei saptamani. Si nici n-as vrea sa ma duc eu la tara ca nu mai pot sa plec fara el.
. Vorbesc cu ei de doua-trei ori pe zi. Pentru Tudor e prima data cand sta plecat atata timp, adica vreo trei saptamani. Si nici n-as vrea sa ma duc eu la tara ca nu mai pot sa plec fara el.
Pupici pentru oltence!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

lorena_andreianu spune:
lorena_andreianu spune:
 Pentru putin Camelia! Sper sa te ajute!
Georgi, io n-am inteles, de ce examen e vorba? Cand?
Neliana, si io as vrea sa va cunosc pe toate! ca-mi sunteti toate dragi! Sper sa se intample intr-o zi!
Liana, te pupam si noi! Sigur ca te intelegem... 
Io sunt cu bucataritul azi! Maine e zi libera ca e ziua nationala la astia si nu vreau sa ma stresez cu gatitul in fiecare zi...
Fiu-meu de  2 zile mai scoate cate un cuvant nou, d'alea simple, nu va faceti idei: gios (jos), dosh (dush), mesi (merci)... si ne zapaceste cu povestitul... pe limba lui, evident! De ex.: "mama, tata bobo" (mama, tata mi-a dat catelul)  cam asa ne discutam noi.
 cam asa ne discutam noi.
Ieri i-am luat carti noi pentru drum. Una cu Bambi2, una cu o poveste cu un catel si o pisica si a treia cu un baietel in parc (asta e cu ferestre din ale de le ridici si sub ele sunt alte imagini; stiti voi despre ce vb...). O sa i le dau pe drum, sa fie surpriza mai mare.
Pupici si de la noi!
Copilasi sept-oct 2004 1       
Copilasi sept-oct 2004 2

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Salutari.Si pupici multi.
Lorena e vorba de examenul de titularizare in invatamant.Care e luni, pe 17. Bleah!
Tu cand vii acasa?
Camelia plimbare placuta si sa gasiti ce va doriti.
Va  pe toate repede ca tre sa plec sa o duc pe Stef la tara.
 pe toate repede ca tre sa plec sa o duc pe Stef la tara.

lorena_andreianu spune:
lorena_andreianu spune:
 Pe 24 ajungem, Georgi. N-am facut inca planuri... dau de stire daca ajung pe la Zahana 
Spor la invatat si bafta pentru luni! Sa ne tii la curent! 
Noi azi am vazut defilarea avioanelor de 14 iulie (ziua Frantei). Le-am vazut mai bine ca de pe Champs Elysees! Chiar pe deasupra curtii noastre au trecut! Fiu-meu a fost f incantat!
Va dorim un we placut la toate!
Copilasi sept-oct 2004 1       
Copilasi sept-oct 2004 2