Oltencele, poftiti la povesti! (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Din seara asta am internet acasa , vai ce greu scriu de pe tastatura laptop ului, nu gasesc caracterele, am nevoie de exercitiu !

va pupacesc!

Nu mai stiu prin care album am pus poze noi dar avem poze noi!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bine ai revenit Rodica.
Adica ti-ai luat si laptop? Tre sa-l uzi
Ce face Stefan?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Nu Georgi laptop-ul il am de mult numai ca nu prea am avut timp sa lucrez la el asa ca cel mai mult l-am folosit sa vedem desene!

Stefan e bine multumesc creste are deja 20 de kg si e destul de inaltut, saptamana trecuta l-am tuns iar stil soldat american (ma duc sa pun niste poze), a inceput cu de ce-urile, i-am cumparat un set cu mai multe masinute mici si il innebuneste pe tati asta ce e?... "posh" e favorita lui ultima pozna mare fost cind s-a trezit la pranz si a dat iama in fardurile mele si apoi cind l-am intrebat ce ai facut a dat din umeri si a zis m-am pictat!

va salut pe toate weekend placut, la voi a inceput deja dar eu sunt iar la servici a treia saptamana la rand dar probabil ca sunt indispensabila !
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552262739&security=hSfHmR pozele!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Salut, oltence!

Slaba activitate, probabil de la caldura!

Am reusit si noi sa ajungem ieri la plaja. Noi doi si Tudor, ca Ioana e in continuare la Calimanesti. Pe Tudor l-am luat sambata de la tara ca ma topisem de dor, da' poimaine pleaca inapoi.
La inceput, Tudor n-a vrut sa stea deloc in apa, intra, la mine sau la ta-su in brate si intr-un minut voia sa iasa. Am crezut ca si lui ii e teama de apa ca si Ioanei. Dar era doar din cauza ca era apa foarte rece. La un moment dat ne-a auzit zicand ca s-a mai incalzit apa si atunci a zis ca vrea sa mergem in piscina.
Si dup-aia ..sa te tii... Cu chiu, cu vai, reuseam sa-l mai scot sa-l tin cate 5-10 minute pe plaja sa se mai incalzeasca, ca i se invineteau buzele in apa aia, si intra la loc.
Azi-dimineata, cand se trezi ,zise "mami, melgem la paja?"(plaja)

Voi ce mai faceti, mai dati un semn!

Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Aoleu! sa nu va mai gasesc! Pe unde sunteti fetelor?!

La noi s-a pus iar caldura frate! Pe joi cica ploua. Cand plecam noi... Sa vedeti voi daca n-om veni noi cu caldura... sa vezi distractie.

Georgi, cum fu la examen?

Rodica, bine ca mai scrii si tu... felicitari ca aveti net. Pupici frumosului!

Ana, Iar ati ramas singurei? Nici eu n-as putea sta fara fiu-meu... ma gandesc cu groaza ca incepe gradi din sept... si vorba aia, o sa fie de la 4 acasa...

Noi suntem bine in rest. Ma bodogane toata ziua. De 2 zile ma innebuneste cu boco-boco care e buricul si bomboana in acelasi timp... Intr-o vreme ii zicea la bomboana bojojo, acu'...

Va pupacim.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Salut, din nou!

Ca eu si Lorena ce mai bantuim pe-aci! Restu' unde sunteti, frate?

A plecat toata lumea la mare, Lorena, astea se distreaza fara noi!

Georgi, tu esti singura care are o scuza valabila. Cum a fost la examen?
Andreea, ce mai faceti, chiar sunteti plecati?
Rodica, nu se spune "m-am pictat", la Tudor termenul corect este "m-am pensulat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va salutpe toate!!gataa am revenit!!
georgiii m'am gandit la tine!!!am auzit ca au fost cam nasoale subectele...da io ti'am tinut pumnii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, va scriu 2 randuri ca nu stiu daca mai apuc dupa-masa. Plecam la noapte spre Ro. Soacra-mea se simte f rau...

Asa ca am decalat plecarea. Noroc ca am gasit loc la hotel mai repede si de pe o zi pe alta...

Va pup pe toate si ne regasim dupa 15 august.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Liana, bine ai revenit! Pupici si tie!
Lorena, va doresc sa aveti drum bun sa nu fie prea obositor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele,

Uite-ma si pe mine, dupa o sapt reusesc sa citesc ce-ati mai povestit! Tot e bine si asa! Nu stiu cum sa ma mai impart, sa fac si treaba pe-acasa si sa nu neglijez nici copilul, adica macar seara sa iesim impreuna la plimbare. Duc dorul zilelor cand eram numai noi acasa si ne tiganeam non-stop! Zambesc, da' printre lacrimi. Am o stare psihica de toata jena de cand am inceput serv.
Pe 8 august avem bilet la mare. Sunt f stresata pt ca nu am concediu, o sa fac cerere de CFS, sper sa se aprobe. Sefa mea directa e f cumsecade si zice ca din partea ei e ok, da' ce te faci ca aia mari...sper sa nu ajungem la discutii.
Darius e bine, e mult mai rasfatat decat cand statea numai cu mine, e in perioada cand aproape orice propun, raspunsul e "nu". De vreo luna nu mai vrea sa faca baie. El care era topit sa stea in apa! Motivele sunt diferite de la o zi la alta: ba ca-i intra apa in ochi, ba in urechi, ba ca nu-i place sa-l tin de fata etc. De fapt, nu vrea sa-l spal pe cap, se mataie mereu "nu ma limpezesc", pe limba lui, normal. Nu merge trucul cu jucarii bagate in cada, langa el. Dati-mi alte idei, va roooog!

Inchei aici, va pup pe toate si pe toti puiutii!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput